Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Palliatieve zorg Waasmunster

Palliatieve Zorg in Waasmunster – Uitstekende Verzorging in de Regio

Kies voor de Beste Ondersteuning die U Verdient. Het vermijden van een ziekenhuisbed en in plaats daarvan in uw vertrouwde omgeving blijven, is vaak de wens van velen. Bij Tempus Thuiszorg begrijpen we dit als geen ander. Ons voornaamste doel is om mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis te laten verblijven, zelfs wanneer ze zich in de laatste levensfase bevinden. Met onze expertise in palliatieve thuiszorg zijn wij dé thuiszorgdienst die aan al uw behoeften voldoet.

Palliatieve Zorg Waasmunster op Maat

Bij Tempus Thuiszorg begrijpen we dat palliatieve zorg persoonlijk en op maat moet zijn. We bieden ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Onze ervaren professionals staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen, zodat u comfortabel en met waardigheid de laatste fase van uw leven kunt doorbrengen.

Uw Welzijn Staat Centraal

Bij Tempus Thuiszorg geloven we sterk in het bevorderen van het welzijn van onze patiënten. Onze palliatieve zorg is gericht op het verlichten van pijn en ongemak, het bieden van emotionele steun en het verbeteren van de kwaliteit van leven. We werken nauw samen met u en uw familie om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

Waarom Kiezen voor Tempus Thuiszorg?

  • Ruime ervaring in palliatieve zorg
  • Persoonlijke aanpak
  • Deskundig en toegewijd team
  • Comfortabele zorg in uw eigen huis
  • Ondersteuning voor zowel patiënten als hun families

Contacteer Ons Vandaag Nog

Als u op zoek bent naar palliatieve zorg in Waasmunster en de omliggende regio, aarzel dan niet om contact op te nemen met Tempus Thuiszorg. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. U bent niet alleen in deze moeilijke tijd; wij zijn er om u te ondersteunen en te begeleiden.

Wacht niet langer en kies voor de beste palliatieve thuiszorg in Waasmunster. Kies voor Tempus palliatieve zorg Waasmunster. Uw welzijn staat bij ons voorop.

Palliatieve zorg Waasmunster

Palliatieve Zorg  Waasmunster: Tempus Thuisverpleging Biedt Toegewijde Ondersteuning

Effectieve Pijnverlichting en Symptoombeheersing bij Palliatieve Zorg in Waasmunster. Emotionele Ondersteuning voor Patiënten en Dierbaren

Ervaren Palliatieve Zorg in Waasmunster

Bij Tempus Thuisverpleging in Waasmunster zijn we er trots op om hoogwaardige palliatieve zorg te bieden. Onze ervaren zorgverleners zijn toegewijd aan het waarborgen van uw comfort en welzijn in de laatste fase van het leven. Ontdek hoe onze zorg u en uw dierbaren kan ondersteunen.

Effectieve Pijnverlichting en Symptoombeheersing bij Palliatieve Zorg

Het verlichten van pijn en het beheersen van symptomen zijn van vitaal belang in palliatieve zorg. Ons deskundige team is uitstekend opgeleid en heeft de expertise om effectieve pijnverlichting en symptoombeheersing te bieden, wat uw levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren.

Emotionele Ondersteuning voor Patiënten en Hun Dierbaren

Palliatieve zorg omvat niet alleen fysieke zorg, maar ook begrip voor de emotionele uitdagingen die gepaard gaan met het naderende levenseinde. Daarom bieden we uitgebreide emotionele ondersteuning aan zowel de patiënt als hun dierbaren. Onze zorgverleners staan klaar om naar u te luisteren, uw angsten te begrijpen en u te helpen bij het omgaan met de emotionele aspecten van deze fase.

Ervaren Palliatieve Zorg in Waasmunster

Ons team van zorgverleners heeft uitgebreide ervaring en training in palliatieve zorg in Waasmunster, wat u verzekert van de best mogelijke zorg.

Persoonlijke Zorg op Maat

We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom passen we onze zorg aan op basis van uw specifieke behoeften. Bij Tempus Thuisverpleging staat u centraal.

Comfort en Gemak van Thuiszorg

Thuisblijven biedt comfort en gemak, en onze zorgverleners zorgen ervoor dat u zich veilig en ondersteund voelt, zonder de noodzaak om uw vertrouwde omgeving te verlaten.

Neem Contact Op Voor Palliatieve Zorg in Waasmunster

Als u op zoek bent naar palliatieve zorg in Waasmunster, hoeft u niet verder te zoeken. Tempus Thuisverpleging staat klaar om u te ondersteunen in deze uitdagende periode. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om comfortabel en met waardigheid thuis te zijn in de laatste fase van het leven. U bent niet alleen; wij zijn er voor u.

Vroegtijdige Zorgplanning: Voorbereiding op de Toekomst

In de wereld van de gezondheidszorg is vroegtijdige zorgplanning van onschatbare waarde. Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we het belang van tijdig handelen. Ons gespecialiseerde team van palliatieve zorgverleners staat paraat om samen te werken met u en uw arts, om u en uw dierbaren te informeren en te ondersteunen. Indien nodig, schakelen we ook een gespecialiseerde referentieverpleegkundige van het Tempus-team in om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

Het is spijtig maar soms onvermijdelijk dat een patiënt in een vergevorderd stadium wilsonbekwaam wordt en niet langer in staat is om zelfstandig beslissingen te nemen. Om voorbereid te zijn op toekomstige zorgbehoeften, initiëren we een zorgvuldig gesprek aan het begin van het zorgplanningstraject om uw wensen en voorkeuren vast te leggen.

Bij Tempus Thuisverpleging hechten we enorm veel belang aan open en duidelijke communicatie tussen ons palliatieve thuiszorgteam in Waasmunster, de patiënt, andere zorgverleners en de familie, met als doel eventuele onduidelijkheden te voorkomen.

Sondevoeding Thuis: Voeding op Maat

Sondevoeding is een vloeibare vervangende of aanvullende voeding die direct in de maag of darmen wordt toegediend via een buisje, ook wel een sonde genoemd. Deze voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen, waaronder energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines, mineralen en vocht. Bovendien zijn er varianten beschikbaar met extra vezels, vetten of eiwitten voor specifieke behoeften.

In bepaalde situaties kan een patiënt in palliatieve zorg baat hebben bij sondevoeding. Ons team van palliatieve zorgverleners beschikt over de vereiste expertise om deze zorg in de thuisomgeving te bieden, in nauwe samenwerking met de behandelend arts.

Zoals eerder vermeld, beschikt Tempus Thuisverpleging over een team van gespecialiseerde verpleegkundigen die ervaren zijn in het opstarten en beheren van thuiszorg met sondevoeding. Zij staan klaar om te assisteren bij het aansluiten en loskoppelen van de sondevoeding, al dan niet met behulp van een voedingspomp. Daarnaast nemen ze de verantwoordelijkheid voor het vervangen van leidingen en het verzorgen van de insteekplaats van de sonde. Ons palliatieve thuiszorgteam onderhoudt nauw contact met het ziekenhuis en uw behandelend arts.

TPN-Voeding Thuis: Geavanceerde Nutritie in Uw Huis

Parenterale voeding, ook bekend als TPN (totale parenterale nutritie), is een kunstmatige totale voeding die direct in de bloedbaan wordt toegediend wanneer voeding via het maag-darmstelsel niet langer mogelijk is. Ons gespecialiseerde team staat klaar om deze geavanceerde nutritie in uw huis te bieden, in nauwe samenwerking met uw behandelend arts.

Wil je meer informatie over palliatieve zorg Waasmunster ? Neem dan hier contact met ons op.


Wij werken voor palliatieve zorg onder andere in de regio: Sint-Niklaas | Lokeren | Temse |Sint-Gillis-Waas | Beveren | Waasmunster | Hamme | Aalst | Bornem | Puurs | Gent | Lochristi | Melle | Destelbergen | Heusden | Oostakker | Bornem EksaardeDaknamKallo | MelseleVraseneHaasdonk | VerrebroekKieldrecht | Belsele | Lede