Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Bornem (Buitenland)

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Buitenland kiezen?

  • Zorg op maat: Jouw thuisverpleegkundige in Buitenland kijkt samen met jou en je mantelzorger(s) hoe we je het beste kunnen helpen. Dit gaat van hygiënische verzorging tot tal van technische zorgen (bv. wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Oplossingen op maat dragen we hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw behoeften en mogelijkheden.
  • Totaalzorg: Samen met jou en je andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken we naar een totaaloplossing. Naast thuisverpleging in Buitenland kunnen ook andere diensten jouw levenskwaliteit verhogen.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s om op terug te vallen. Zo hebben we bij Thuisverpleging Buitenland bijvoorbeeld experten in diabetes of wondzorg. In moeilijke situaties of bij specifieke vragen kan je vertrouwde verpleegkundige hun specifieke expert raadplegen.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Buitenland is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor elke zorgaanvraag. Wij bieden verpleegkundige verzorging het hele jaar door, ook tijdens het weekend en op feestdagen. Afhankelijk van je zorgbehoefte komen we meerdere keren per dag..
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Buitenland wonen steeds in de regio waardoor zij steeds in een mum van tijd tot bij u als zorgvrager kunnen geraken.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Buitenland kan je gemakkelijk toegang krijgen tot je zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts: Je vertrouwde thuisverpleegkundige informeert de collega’s in haar team dankzij haar elektronisch verpleegdossier. Jouw arts krijgt ook toegang tot dit dossier. Zo heeft de arts extra, up-to-date informatie ter beschikking om de patiëntsituatie in te schatten en op te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Buitenland natuurlijk meteen telefonisch contact op met je arts.

Thuisverpleging Buitenland

In het team van Tempus Thuisverpleging zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden continu door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen.  Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen? Tempus Thuisverpleging staat gekend voor een erg persoonlijke aanpak.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Thuisverpleging in Buitenland houdt volgende regio’s in:

 

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Buitenland? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Buitenland rechtstreeks bereiken op het nummer: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

Hoeveel kost thuisverpleging in Buitenland?

  • Derdebetalersregeling: Bij thuisverpleging Buitenland factureren we de kost van jouw verzorging rechtstreeks aan jouw ziekenfonds. Hiervoor hebben we voor de meeste zorgen een doktersvoorschrift nodig. Aan de hand van het doktersvoorschrift betaalt je ziekenfonds de toegediende zorgen aan thuisverpleging Buitenland. De wet bepaalt dat slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen zullen wij een vergoeding vragen. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf inlichten.

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Buitenland kiezen?