Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Temse

Thuisverpleging Temse nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Temse kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Temse kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Temse werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Temse experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Temse is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Temse wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Temse kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Temse altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Temse

Thuisverpleging Temse – Professionele thuiszorg

In de zoektocht naar hoogwaardige thuiszorg in Temse, hoeft u niet verder te kijken dan Tempus Thuisverpleging. Wij begrijpen dat uw welzijn en comfort van het grootste belang zijn. Daarom bieden wij u een scala aan voordelen die uw leven gemakkelijker en gezonder maken.

Flexibele Afspraken op Uw Voorwaarden

Wanneer u contact opneemt met onze thuiszorg in Temse via 03 369 27 14, plannen we een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt. We streven ernaar dit uur nauwkeurig te respecteren. Tijdens ons telefoongesprek zullen we ook peilen naar eventuele specifieke benodigdheden die u heeft, zodat we goed voorbereid kunnen zijn.

Persoonlijke Verpleegkundige Zorg

Bij Tempus Thuisverpleging Temse sturen we een toegewijde verpleegkundige naar uw huis om de benodigde zorg te verlenen. Onze verpleegkundigen zijn getraind en ervaren, en ze zullen ervoor zorgen dat u de beste zorg krijgt die u verdient.

Continuïteit en Vertrouwen

We begrijpen het belang van continuïteit in de zorg. Daarom zullen we met u een vast tijdstip afspreken voor toekomstige bezoeken. Bij Tempus Thuisverpleging Temse bouwen we een vertrouwensband op met al onze patiënten. We zijn gebonden aan het beroepsgeheim en discrimineren op geen enkele manier op basis van herkomst, geloofsovertuiging, of filosofie. We geloven in wederzijds respect en vertrouwen als de basis voor goede zorg.

Uw Partner in Zorg

Tempus Thuisverpleging Temse staat klaar om u te voorzien van betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat, 24 uur per dag, 7 dagen per week, rechtstreeks bij u thuis.

Uitgebreide Diensten in de Temse Regio

Als patiënt bij ons, kunnen we u ook de weg wijzen naar aanvullende diensten in de regio Temse. Denk aan huishoudelijke hulp, gezinszorg, verzorgingsmateriaal, maaltijden aan huis, personenalarmsystemen en meer. U hoeft niet verder te zoeken voor al uw zorgbehoeften.

Specialistische Zorg op Maat

Binnen Tempus Thuisverpleging Temse hebben we verpleegkundigen met diverse specialisaties. Deze verpleegkundigen hebben zich verdiept in specifieke gebieden, zoals wondzorg, diabetes, kraamzorg, psychiatrie, en meer. Ze werken samen met hetzelfde verpleegteam dat u kent en vertrouwt, en ze zullen uw situatie zorgvuldig bespreken om de beste zorg te garanderen.

Thuisblijven met Comfort en Zorg

Tempus Thuiszorg Temse maakt het voor u mogelijk om zo lang mogelijk in uw eigen huis te blijven wonen, zelfs als u ouder wordt, ziek bent, of een handicap heeft. Onze toegewijde thuisverpleegkundigen staan klaar om u te helpen het beste uit uw dagelijks leven te halen.

Contacteer Ons Voor Hulp en Zorg

Heeft u hulp of zorg nodig in de regio Belsele? Of heeft u gewoon een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze thuishulp is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel ons op 03 369 27 14 of stuur een e-mail naar info@tempusverpleging.be voor meer informatie. Wij zijn er om u te helpen en te ondersteunen bij uw zorgbehoeften.

Wij werken in de regio:

Onze Meest Voorkomende Zorgverlening omvat:

Thuisverpleging Temse – Thuiszorg op maat