Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Puurs

Thuisverpleging Puurs nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Puurs kiezen?

  • Zorg op maat: Jouw thuisverpleegkundige in Puurs kijkt samen met jou en je mantelzorger(s) hoe we je het beste kunnen helpen. Dit gaat van hygiënische verzorging tot tal van technische zorgen (bv. wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Oplossingen op maat dragen we hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw behoeften en mogelijkheden.
  • Totaalzorg: Samen met jou en je andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken we naar een totaaloplossing. Naast thuisverpleging in Puurs kunnen ook andere diensten jouw levenskwaliteit verhogen.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s om op terug te vallen. Zo hebben we bij Thuisverpleging Puurs bijvoorbeeld experten in diabetes of wondzorg. In moeilijke situaties of bij specifieke vragen kan je vertrouwde verpleegkundige hun specifieke expert raadplegen.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Puurs is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor elke zorgaanvraag. Wij bieden verpleegkundige verzorging het hele jaar door, ook tijdens het weekend en op feestdagen. Afhankelijk van je zorgbehoefte komen we meerdere keren per dag..
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Puurs wonen steeds in de regio waardoor zij steeds in een mum van tijd tot bij u als zorgvrager kunnen geraken.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Puurs kan je gemakkelijk toegang krijgen tot je zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts: Je vertrouwde thuisverpleegkundige informeert de collega’s in haar team dankzij haar elektronisch verpleegdossier. Jouw arts krijgt ook toegang tot dit dossier. Zo heeft de arts extra, up-to-date informatie ter beschikking om de patiëntsituatie in te schatten en op te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Puurs natuurlijk meteen telefonisch contact op met je arts.

Thuiszorg Puurs: Uw Partner in Persoonlijke en Professionele Zorg

Bij Tempus Thuisverpleging bent u verzekerd van persoonlijke en professionele zorg van de hoogste kwaliteit. Ons toegewijde team streeft er voortdurend naar om de nieuwste technieken en richtlijnen te volgen, zodat we altijd up-to-date zijn. Als u op zoek bent naar zorg van eigen bodem met een persoonlijke touch, dan bent u bij Tempus Thuisverpleging aan het juiste adres. Ontdek hoe wij ons onderscheiden door onze persoonlijke aanpak.

Onze Toewijding aan Uw Zorg

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat elke patiënt unieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om zorg op maat te bieden die aansluit bij uw specifieke situatie. Ons team van professionele verpleegkundigen en zorgverleners is volledig toegewijd aan het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit.

Bijscholing en Up-to-Date Zorg

Om ervoor te zorgen dat we altijd de best mogelijke zorg bieden, investeren we voortdurend in bijscholing en training voor ons team. We volgen de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg op de voet en passen onze technieken dienovereenkomstig aan. Op deze manier kunnen we garanderen dat u altijd profiteert van de meest geavanceerde en effectieve zorg.

Thuisverpleging Puurs

Persoonlijke Aanpak

Bij Tempus Thuisverpleging geloven we in een persoonlijke aanpak. We hechten veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met onze patiënten, gebaseerd op vertrouwen en begrip. We luisteren naar uw wensen en behoeften en passen onze zorg daarop aan. U bent geen nummer bij ons, maar een waardevolle persoon die de best mogelijke zorg verdient.

Tempus Thuisverpleging in Puurs staat garant voor persoonlijke, professionele, en up-to-date zorg van eigen bodem. Onze toewijding aan uw welzijn is ongeëvenaard, en onze persoonlijke aanpak maakt echt het verschil. Kies voor Tempus Thuisverpleging voor zorg die uw verwachtingen overtreft.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij uw zorgbehoeften in Puurs. U verdient de beste zorg, en dat is precies wat we bieden bij Tempus Thuisverpleging.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

Thuisverpleging in Puurs houdt volgende regio’s in:

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Puurs? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Puurs rechtstreeks bereiken op het nummer: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

Geprijsde Thuisverpleging in Puurs: Wat Kost het?

Ben je benieuwd naar de kosten van thuisverpleging in Puurs? In dit artikel zullen we alle details bespreken met betrekking tot de tarieven en de derdebetalersregeling die van toepassing is.

Derdebetalersregeling: Betaling via jouw Ziekenfonds

Bij thuisverpleging in Puurs hanteren we de derdebetalersregeling, wat betekent dat we de kosten van jouw verzorging rechtstreeks aan jouw ziekenfonds factureren. Om dit te kunnen doen, hebben we doorgaans een doktersvoorschrift nodig. Het doktersvoorschrift vormt de basis voor de betaling van de verpleegkundige zorgen die je ontvangt van thuisverpleging Puurs.

Welke Zorgen Worden Niet Terugbetaald?

Het is belangrijk om te weten dat de wet bepaalt dat slechts een beperkt aantal zorgen niet worden terugbetaald door het ziekenfonds. Voor deze niet-terugbetaalde zorgen zullen wij een vergoeding vragen. Als dergelijke zorg van toepassing is op jouw situatie, zullen wij jou hierover vooraf informeren. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van welke zorgen wel of niet worden vergoed om verrassingen te voorkomen.

Tarieven voor Thuisverpleging in Puurs

De tarieven voor thuisverpleging in Puurs kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard van de zorg, de frequentie van de zorg en de duur van de verzorging. Daarom is het belangrijk om vooraf de kosten en tarieven te bespreken met onze thuisverplegingsspecialisten.

Transparante Kosteninformatie

Wij hechten veel waarde aan transparantie als het gaat om kosten voor thuisverpleging in Puurs. Daarom zullen wij jou duidelijk informeren over alle kosten die verbonden zijn aan de zorg die je nodig hebt. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de financiële aspecten van jouw verzorging.

Besluit

Als je overweegt thuisverpleging in Puurs te ontvangen, is het essentieel om te begrijpen hoe de derdebetalersregeling werkt en welke zorgen al dan niet worden terugbetaald. We raden je aan om contact met ons op te nemen voor een gedetailleerd overzicht van de tarieven en kosten die van toepassing zijn op jouw specifieke situatie. Ons team van deskundige verpleegkundigen staat klaar om jou de beste zorg te bieden en je te begeleiden bij alle financiële aspecten van thuisverpleging in Puurs.