Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Lochristi

Thuisverpleging Lochristi  nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Lochristi  kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Lochristi  kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Lochristi  werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Lochristi experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Lochristi is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Lochristi wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Lochristi kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Lochristi altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Lochristi: Hoogwaardige Verpleging op Maat

Persoonlijke Zorgdiensten die U Vertrouwt. Bij Thuiszorg Lochristi staat persoonlijke zorg centraal. Wij begrijpen dat elk individu unieke behoeften heeft, en daarom bieden wij zorg op maat aan die aan al uw eisen voldoet. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u de best mogelijke thuiszorgervaring te bieden.

Onze Voortdurende Toewijding aan Professionaliteit

Wij geloven in voortdurende verbetering en professionaliteit in onze dienstverlening. Daarom blijven we up-to-date door de nieuwste bijscholingen te volgen en te blijven leren van de meest recente wetenschappelijke richtlijnen. Dit zorgt ervoor dat we de meest geavanceerde en effectieve technieken kunnen toepassen om u de hoogste kwaliteit zorg te bieden.

Aandacht voor Uw Gezondheid

Bij Thuiszorg Lochristi begrijpen we het belang van uw gezondheid en welzijn. Onze zorgverleners zijn toegewijd aan het bieden van zorg die gericht is op het verbeteren van uw levenskwaliteit. Of het nu gaat om verpleegkundige zorg, medische behandelingen of persoonlijke begeleiding, wij staan voor u klaar.

Een Vertrouwd Team

Ons team van professionals is niet alleen zeer bekwaam, maar ook empathisch en vriendelijk. We bouwen sterke relaties op met onze patiënten, zodat u zich altijd op uw gemak voelt bij onze zorgverleners. U kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij Thuiszorg Lochristi.

Thuiszorg Lochristi biedt persoonlijke en professionele zorg op maat. Onze toewijding aan voortdurende verbetering en de nieuwste wetenschappelijke richtlijnen zorgen ervoor dat we u de best mogelijke zorgervaring kunnen bieden. Uw gezondheid en welzijn staan bij ons altijd op de eerste plaats. Kies voor Thuiszorg Lochristi voor verpleging die u kunt vertrouwen.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Thuisverpleging Lochristi heeft een sterke naam opgebouwd als zorgverlener in Lochristi en omstreken. Een persoonlijke aanpak wordt hoog in het vaandel gedragen.

Dit fantastische team is werkzaam in:

 

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Lochristi ? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Lochristi  rechtstreeks bereiken op het nummer: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

thuisverpleging  Lochristi

Kosten en Vergoedingen

Als u overweegt om thuisverpleging in Lochristi in te schakelen, is het belangrijk om te begrijpen hoe de kostenregeling werkt. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de financiële aspecten van thuisverpleging in Lochristi en hoe de derdebetalersregeling van toepassing is.

Derdebetalersregeling

Bij thuisverpleging in Lochristi wordt de kost van uw verzorging rechtstreeks aan uw ziekenfonds gefactureerd. Om deze facturatie tot een goed einde te brengen, hebben we een doktersattest nodig. Aan de hand van het doktersattest betaalt uw ziekenfonds de door thuisverpleging Lochristi geleverde zorg terug. De wet bepaalt dat voor eender welke thuisverplegingspraktijk slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen wordt een vergoeding aangerekend. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf informeren.

Bewijsstuk

Uw vertrouwde verpleegkundige zal maandelijks een bewijsstuk voorzien met alle zorgen die gefactureerd werden aan uw ziekenfonds. Naast het bewijsstuk van de zorgen die u zelf moet betalen, ontvangt u ook een kostenoverzicht.

Kosten van Thuisverpleging in Lochristi

Nu u meer weet over de derdebetalersregeling en het bewijsstuk, laten we eens kijken naar de kosten van thuisverpleging in Lochristi. De kosten kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de aard van de zorg die u nodig heeft en de frequentie van de verpleegkundige bezoeken.

Tarieven voor Verpleegkundige Diensten

De tarieven voor verpleegkundige diensten kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de zorg. Standaard verpleegkundige taken zoals wondverzorging en medicatie toedienen kunnen doorgaans in aanmerking komen voor volledige terugbetaling door uw ziekenfonds.

Bijkomende Kosten

Naast de standaard verpleegkundige diensten kunnen er ook bijkomende kosten zijn, zoals materiaalkosten of gespecialiseerde zorg. In sommige gevallen kunnen deze kosten niet volledig worden gedekt door de derdebetalersregeling, en daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de kosten van uw specifieke zorgbehoefte.

Thuisverpleging in Lochristi kan een essentiële dienst zijn voor mensen die medische zorg nodig hebben in hun eigen vertrouwde omgeving. De derdebetalersregeling zorgt ervoor dat de kosten van uw verzorging rechtstreeks aan uw ziekenfonds worden gefactureerd, waardoor de financiële last voor u wordt verlicht. Uw verpleegkundige zal u voorzien van alle nodige bewijsstukken en kostenoverzichten, zodat u een duidelijk beeld heeft van de financiële aspecten van uw thuisverpleging in Lochristi. Vergeet niet om uw specifieke situatie te bespreken met uw verpleegkundige, zodat u volledig op de hoogte bent van de kosten en vergoedingen die van toepassing zijn. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel zonder zorgen over financiële lasten.