Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Gentbrugge

Thuisverpleging in Gentbrugge nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

De troeven van Tempus Thuisverpleging Gentbrugge?

  • Zorg op maat: Samen met jouw mantelzorger(s) kijkt uw thuisverpleegkundige in Gentbrugge hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen, etc…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
  • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Gentbrugge staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in samenspraak met andere zorgverstrekkers (bv. huisarts, specialist, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire aanpak is dat we een totaalbeeld bekomen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
  • Een klein persoonlijk team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s in specifieke domeinen van de thuisverpleging. Zo hebben we bij Thuisverpleging Gentbrugge experten in palliatieve zorg, diabetes, nutritie, psychiatrie enzovoorts. In zeer complexe zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de nodige expert, zodat nog specifiekere zorg kan worden toegediend.
  • Wij wonen steeds in uw regio: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Gentbrugge wonen in de streek van Moorsel. Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
  • 24/24 en 7/7 paraat:  Thuisverpleging in Gentbrugge is 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 dagen beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Zowel in de week als in het weekend en feestdagen, krijgt u alle zorg die u nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u klaar met de warmste zorg.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Gentbrugge vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.
  • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  De Thuisverpleegkundigen in Gentbrugge vinden communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners enorm belangrijk. Het is zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien a.d.h.v. het elektronisch zorgdossier om zo uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. DeThuisverpleegkundige in Gentbrugge neemt bij urgente situaties steeds telefonisch contact op met uw behandelende (huis)arts.

Thuisverpleging Gentbrugge een professioneel team

Professionaliteit wordt samen met warme totaalzorg op maat hoog in het vaandel gedragen bij thuisverpleging Gentbrugge. Wij volgen steeds de recentste bijscholingen zodoende wij de laatste nieuwe opvattingen binnen de thuisverpleging verwerven. Wij vinden het zeer belangrijk om steeds up-to-date en volgens de recentste wetenschappelijke richtlijnen te werken. 

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Bij thuisverpleging Gentbrugge. wordt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel gedragen.

Dit fantastische team is werkzaam in:

 

Ontbreekt uw gemeente tussen bovenstaande gemeenten, maar woont u wel in de regio van Thuisverpleging Gentbrugge? Samen zoeken we tot we een passende oplossing hebben gevonden.

Contacteer ons gerust: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

Hoeveel kost thuisverpleging in Gentbrugge

  • DerdebetalerssysteemBij thuisverpleging Gentbrugge wordt de kost van uw verzorging rechtstreeks aan uw ziekenfonds gefactureerd. Dit betekent dat alles voor u rechtstreeks wordt geregeld. Om deze facturatie tot een goed einde te brengen hebben we een doktersattest nodig. Op basis van het doktersattest betaalt je ziekenfonds de zorgen die door thuisverpleging Gentbrugge werden uitgevoerd terug. Het is wettelijk bepaald dat voor eender welke thuisverplegingspraktijk slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen wordt een vergoeding aangerekend. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf informeren.
  • Getuigschrift:  Maandelijks zal uw vertrouwde verpleegkundige een getuigschrift voorzien met de uitgevoerde zorgen die door ons gefactureerd werden aan uw ziekenfonds. Indien er  zorgen zijn die u zelf moet betalen, ontvangt u naast een getuigschrift, ook een overzicht van de kosten.

Thuisverpleging Gentbrugge