Thuisverpleging Oudenaarde

Thuisverpleging Oudenaarde

Thuisverpleging Oudenaarde nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Thuisverpleging Oudenaarde bij Bart Van der Plancke kiezen?

 • Zorg op maat: Jouw thuisverpleegkundige in Oudenaarde kijkt samen met jou en je mantelzorger(s) hoe we je het beste kunnen helpen. Dit gaat van hygiënische verzorging tot tal van technische zorgen (bv. wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Oplossingen op maat dragen we hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw behoeften en mogelijkheden.
 • Totaalzorg: Samen met jou en je andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken we naar een totaaloplossing. Naast thuisverpleging in Oudenaarde kunnen ook andere diensten jouw levenskwaliteit verbeteren. Onze verpleegkundigen zijn experten en werken interdisciplinair.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s om op terug te vallen. Zo hebben we bij Thuisverpleging Oudenaarde bijvoorbeeld experten in diabetes of wondzorg. In moeilijke situaties of bij specifieke vragen kan je vertrouwde verpleegkundige hun specifieke expertise raadplegen
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Oudenaarde is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor elke zorgaanvraag. Wij bieden verpleegkundige verzorging het hele jaar door, ook tijdens het weekend en op feestdagen. Afhankelijk van je zorgbehoefte komen we meerdere keren per dag.
 • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Oudenaarde wonen steeds in de regio waardoor zij steeds in een mum van tijd tot bij u als zorgvrager kunnen geraken.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Oudenaarde kan je gemakkelijk toegang krijgen tot je zorggeschiedenis.
 • Contact en overleg met je (huis-)arts: Je vertrouwde thuisverpleegkundige informeert de collega’s in haar team dankzij haar elektronisch verpleegdossier. Jouw arts krijgt ook toegang tot dit dossier. Zo heeft de arts extra, up-to-date informatie ter beschikking om de patiëntsituatie in te schatten en op te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Oudenaarde natuurlijk meteen telefonisch contact op met je arts.

 

Thuisverpleging Oudenaarde: het team van Bart Vander Plancke 

In het team van Bart Vander Plancke  zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden continu door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen.  Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen?  Bart Vander Plancke is al meer dan 10 jaar een vaste waarde als Thuisverpleger in Oudenaarde en omstreken. Bart staat gekend voor een erg persoonlijke aanpak. Samen met zijn collega’s kan je op hen beroep doen in volgende gemeenten:

 

Thuisverpleging in Oudenaarde houdt volgende regio’s in:

 • Oudenaarde
 • Zingem
 • Gavere
 • Asper
 • Zwalm

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Oudenaarde? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Oudenaarde “Bart Vander Plancke” rechtsreeks bereiken op het nummer: 0479 70 24 49 of via het contactformulier.

 

Hoeveel kost thuisverpleging in Oudenaarde?

 • DerdebetalersregelingBij thuisverpleging Oudenaarde factureren we de kost van jouw verzorging rechtstreeks aan jouw ziekenfonds. Hiervoor hebben we voor de meeste zorgen een doktersvoorschrift nodig. Aan de hand van het doktersvoorschrift betaalt je ziekenfonds de toegediende zorgen aan thuisverpleging Oudenaarde terug. De wet bepaalt dat slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen zullen wij een vergoeding vragen. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf inlichten.
 • Bewijsstuk: Maandelijks zal jouw verpleegkundige een overzicht voorzien met alle zorgen die gefactureerd werden aan je ziekenfonds. Van de zorgen die je zelf moet betalen, ontvang je naast het bewijsstuk een kostenoverzicht.
   

 

  Uw naam en voornaam (verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Ik wil thuisverpleging

   

  Diensten

  Bij Tempus Thuisverpleging Oudenaarde kan u terecht voor een brede waaier van verpleegkundige diensten. We lijsten hier enkele voorbeelden op: Zonder doktersvoorschrift

  Alle hygiënische verzorging. Denk hierbij aan wassen, aankleden,…

  Met doktersvoorschrift

  Wondzorg Inspuitingen Wekelijks klaarzetten medicatie Blaassondage Lavement Sondevoeding Compressietherapie Aanbrengen van zalven Parenterale voeding Palliatieve zorgen Plaatsen & toezicht houden op intraveneuze en subcutane perfusie (bv. pijnpompen) Stomazorg Aanbrengen van oog/oordruppels post-operatief …

  Contact

  Hygiënische zorgen

  De basis van thuisverpleging is een goede hygiënische verzorging of ook wel het ‘toilet’ genoemd …

  Wondzorg

  Eenvoudige of complexe wonden? Je kan beroep doen op Tempus Thuisverpleging voor alle soorten wonden.

  Palliatieve zorgen

  Palliatieve zorg is alles wat nog gedaan dient te worden als men denkt dat er niets meer gedaan kan worden.

  Oncologische zorgen

  Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om patiënten met kanker te verzorgen en te begeleiden.

  Waarom voor ons kiezen?

  Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

  Stap 1 tot 4

  Stap 1:
  U belt 0479 70 24 49

  Stap 2:
  We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

  Stap 3:
  Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Oudenaarde komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

  Stap 4:
  We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

   

  Thuisverpleging Oudenaarde

  Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp in Oudenaarde met een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit ten vaak koste van de patiënt. Tempus wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

   

  Thuisverpleging Oudenaarde biedt veel voordelen:

  Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn
  gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

  Bij Tempus Thuisverpleging Oudenaarde kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat – 24u/24u – 7/7 – bij u thuis.

  Stel een vraag

   Uw naam en voornaam (verplicht)

   Uw telefoonnummer(verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Uw bericht

   Om spam te voorkomen vragen we u de
   onderstaande code over te typen.

   captcha