Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Evergem

Thuisverpleging Evergem nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Evergem ?

✔ Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Evergem kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!

✔ Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Evergem werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.

✔ Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Evergem  experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.

✔ 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Evergem is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.

✔ Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Evergem wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.

✔ Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Evergem kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.

✔ Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Evergem altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Tempus Thuisverpleging Evergem

In het team van Tempus Thuisverpleging  zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen. Onze medewerkers zijn geboren en getogen in de regio. Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen? Tempus  thuisverpleging is werkzaam in volgende regio’s:

  • Evergem
  • Sleidinge
  • Evergem
  • Kluizen
  • Ertvelde

 

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Tempus Thuisverpleging  rechtstreeks bereiken op het nummer:03/369 27 14 of via het contactformulier.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :

Tempus Thuisverpleging Evergem: Uw Partner in Zorg

Welkom bij Tempus Thuisverpleging Evergem, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige thuiszorg in de regio. Wij begrijpen dat uw gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn. Daarom staan wij klaar om u de best mogelijke zorg te bieden, met aandacht voor uw individuele behoeften. Ontdek hieronder waarom u voor Tempus Thuisverpleging moet kiezen.

Onze Diensten

Bij Tempus Thuisverpleging Evergem,bieden we een breed scala aan diensten om aan al uw zorgbehoeften te voldoen:

  • Verpleging aan Huis: Ons ervaren team van verpleegkundigen staat voor u klaar om professionele medische zorg te bieden, recht in uw eigen vertrouwde omgeving.

  • Kraamzorg: Voor nieuwe moeders en hun baby’s bieden we kraamzorgdiensten om u te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode.

  • Huishoudelijke Verzorging: Wij nemen huishoudelijke taken over, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel en welzijn.

  • Persoonlijke Verzorging: Onze toegewijde zorgverleners helpen u bij uw dagelijkse persoonlijke taken, waardoor u comfortabel kunt blijven wonen.

Thuisverpleging Evergem

Waarom Kiezen Voor Tempus Thuisverpleging?

1. Persoonlijke Aandacht

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat elk individu uniek is, met specifieke zorgbehoeften. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht en zorg op maat, afgestemd op uw situatie. U bent geen nummer; u bent een waardevolle cliënt.

2. Ervaren en Deskundig Team

Ons team bestaat uit ervaren en deskundige zorgverleners. Wij zijn volledig toegewijd aan het leveren van de hoogste standaard van zorg. U kunt op ons vertrouwen voor uw gezondheid en welzijn.

3. Gemak en Comfort

Thuisverpleging biedt u het comfort van uw eigen huis. U hoeft niet naar een medische faciliteit te reizen; onze zorg komt naar u toe. Dit vermindert stress en bevordert uw herstel.

4. Flexibiliteit

Wij begrijpen dat uw planning kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraakmogelijkheden, zodat u de zorg kunt ontvangen wanneer het u het beste uitkomt.

5. Betrouwbaarheid

Tempus Thuisverpleging staat bekend om zijn betrouwbaarheid. U kunt erop vertrouwen dat wij op tijd en volgens afspraak bij u zijn.

6. Betaalbare Zorg

Wij streven ernaar hoogwaardige zorg betaalbaar te maken voor iedereen. We werken samen met verschillende zorgverzekeraars om u de best mogelijke tarieven te bieden.

Contacteer Ons

Uw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw zorgbehoeften te bespreken.

Tempus Thuisverpleging Evergem is er om u te ondersteunen op uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Kies voor ons en ontdek het verschil in zorgkwaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons voor u zorgen. U verdient de beste zorg, en dat is precies wat Tempus Thuisverpleging u biedt.

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. Uw gezondheid is onze missie!