Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Waasmunster

Thuisverpleging Waasmunster nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Waasmunster kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Waasmunster kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Waasmunster werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Waasmunster experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Waasmunster is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Waasmunster wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Waasmunster kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Waasmunster  altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Waasmunster

Thuisverpleging Waasmunster: Uw Betrouwbare Partner voor Medische Zorg

Thuiszorg in Waasmunster nodig? Bel ons nu op 03 369 27 14 voor professionele en toegewijde zorg op maat. Wij begrijpen dat uw gezondheid onze prioriteit is en streven ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden. Hier is hoe ons thuisverplegingsteam in Waasmunster te werk gaat om aan uw behoeften te voldoen.

Afspraak op Uw Tijdstip

Bij Thuisverpleging Waasmunster hechten we veel waarde aan uw comfort en gemak. Nadat u ons heeft gebeld, plannen we een afspraak op een tijdstip dat het beste voor u uitkomt. We begrijpen dat uw schema uniek is, en we doen ons uiterste best om dit uur te respecteren. Tijdens ons telefoongesprek proberen we uw behoeften in termen van medische benodigdheden al in kaart te brengen, zodat we goed voorbereid kunnen zijn.

Deskundige Verpleegzorg aan Huis

Eenmaal op de afgesproken tijd komt een van onze toegewijde verpleegkundigen bij u langs om de nodige zorg te verlenen. Onze verpleegkundigen zijn hoogopgeleid, ervaren en begaan met uw welzijn. Ze zijn in staat om verschillende medische taken uit te voeren, waaronder wondverzorging, diabeteszorg, kraamzorg, psychiatrische zorg en meer. We zorgen ervoor dat u in goede handen bent tijdens uw herstelproces.

Vaste Afspraken voor Uw Gemak

Bij Thuisverpleging Waasmunster begrijpen we het belang van continuïteit in zorg. Daarom plannen we met u een vast tijdstip voor de komende dagen. Dit zorgt ervoor dat u altijd weet wanneer u onze verpleegkundige kunt verwachten. Ons doel is om uw vertrouwde partner in gezondheid te zijn, en we hanteren strikte beroepsnormen, waaronder het eerbiedigen van uw privacy en vertrouwelijkheid. Ongeacht uw afkomst, geloof of filosofische overtuiging, wij bieden zorg met wederzijds respect en vertrouwen.

Extra Diensten voor U

Bij Thuisverpleging Waasmunster gaan we verder dan alleen verpleegkundige zorg. Als u bij ons patiënt bent, helpen we u graag bij het vinden van aanvullende diensten, zoals huishoudelijke hulp, gezinszorg, verzorgingsmateriaal, maaltijden aan huis, personenalarmsystemen en meer. Uw welzijn is onze zorg, en we streven ernaar om u een uitgebreid scala aan ondersteuning te bieden.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Tempus Thuisverpleging Waasmunster staat altijd voor u klaar. Als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, kunt u ons bereiken via telefoon op 03 369 27 14 of een e-mail sturen naar info@tempusverpleging.be. Uw gezondheid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om u de best mogelijke zorg te bieden in Waasmunster en de omliggende regio.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 
Wij werken in de regio:

Thuiszorg Waasmunster – Verpleging