Thuisverpleging Beveren-Waas

thuisverpleging Beveren-WaasThuisverpleging Beveren-Waas nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Thuisverpleging Beveren-Waas: het team van Cedric Geerinck

In het team van Cedric Geerinck zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen. Cedric is geboren en getogen in Beveren. Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen? CG thuisverpleging is werkzaam in volgende regio’s:

 • Beveren-waas
 • Haasdonk
 • Vrasene
 • Nieuwkerken-Waas

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Cedric Geerinck rechtsreeks bereiken op het nummer: 0476743173 of via het contactformulier.

 

  Uw naam en voornaam (verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Ik wil thuisverpleging

  Diensten

  Bij Tempus Thuisverpleging Beveren-Waas kan u terecht voor een brede waaier van verpleegkundige diensten. We lijsten hier enkele voorbeelden op: Zonder doktersvoorschrift

  Alle hygiënische verzorging. Denk hierbij aan wassen, aankleden,…

  Met doktersvoorschrift

  Wondzorg Inspuitingen Wekelijks klaarzetten medicatie Blaassondage Lavement Sondevoeding Compressietherapie Aanbrengen van zalven Parenterale voeding Palliatieve zorgen Plaatsen & toezicht houden op intraveneuze en subcutane perfusie (bv. pijnpompen) Stomazorg Aanbrengen van oog/oordruppels post-operatief …

  Contact

  Hygiënische zorgen

  De basis van thuisverpleging is een goede hygiënische verzorging of ook wel het ‘toilet’ genoemd …

  Wondzorg

  Eenvoudige of complexe wonden? Je kan beroep doen op Tempus Thuisverpleging voor alle soorten wonden.

  Palliatieve zorgen

  Palliatieve zorg is alles wat nog gedaan dient te worden als men denkt dat er niets meer gedaan kan worden.

  Oncologische zorgen

  Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om patiënten met kanker te verzorgen en te begeleiden.

  Waarom voor ons kiezen?

  Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

  Stap 1 tot 4

  Stap 1: U belt 0476743173. Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal. Stap 3: Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Beveren-Waas komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit. Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

  Thuisverpleging Beveren-Waas

  Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp in Beveren-Waas met een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit ten vaak koste van de patiënt. Tempus wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

  Thuisverpleging Beveren-Waas biedt veel voordelen:

  Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen. Bij Tempus Thuisverpleging Beveren-Waas kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat – 24u/24u – 7/7 – bij u thuis.

  Stel een vraag

   Uw naam en voornaam (verplicht)

   Uw telefoonnummer(verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Uw bericht

   Om spam te voorkomen vragen we u de
   onderstaande code over te typen.

   captcha

   Messenger icon