fbpx

Thuisverpleging Beveren-Waas

thuisverpleging Beveren-WaasThuisverpleging Beveren-Waas nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Thuisverpleging Beveren-Waas: het team van Cedric Geerinck

In het team van Cedric Geerinck zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen. Cedric is geboren en getogen in Beveren. Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen? CG thuisverpleging is werkzaam in volgende regio’s:

 • Beveren-waas
 • Haasdonk
 • Vrasene
 • Nieuwkerken-Waas

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Cedric Geerinck rechtsreeks bereiken op het nummer: 0476743173 of via het contactformulier.

Ik wil thuisverpleging

De Sterktes van Tempus Thuisverpleging Beveren-Waas: 

 • Zorg op maat: Samen met jouw mantelzorger(s) kijkt jouw thuisverpleegkundige in Beveren-Waas hoe we je jouw van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen, etc…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
 • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Beveren-Waas staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in samenspraak met andere zorgverstrekkers (bv. huisarts, specialist, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire aanpak is dat we een totaalbeeld bekomen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
 • Een klein persoonlijk team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s in specifieke domeinen van de thuisverpleging. Zo hebben we bij Thuisverpleging Beveren-Waas experten in palliatieve zorg, diabetes, nutritie, psychiatrie enzovoorts. In zeer complexe zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de nodige expert, zodat nog specifiekere zorg kan worden toegediend.
 • Wij wonen steeds in uw regio: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Beveren-Waas wonen in de streek van Beveren-Waas Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
 • 24/24 en 7/7 paraat:  Thuisverpleging in Beveren-Waas is 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 dagen beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Zowel in de week als in het weekend en feestdagen, krijgt u alle zorg die u nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u klaar met de warmste zorg.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Beveren-Waas vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.
 • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  De Thuisverpleegkundigen in Beveren-Waas vinden communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners super belangrijk. Het is zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien a.d.h.v. het elektronisch zorgdossier zo om uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. De Thuisverpleegkundige in Beveren-Waas neemt bij urgente situaties steeds telefonisch contact op met de behandelende (huis)arts.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Beveren-Waas vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.

 

 

Diensten

Bij Tempus Thuisverpleging Beveren-Waas kan u terecht voor een brede waaier van verpleegkundige diensten. We lijsten hier enkele voorbeelden op: Zonder doktersvoorschrift

Alle hygiënische verzorging. Denk hierbij aan wassen, aankleden,…

Met doktersvoorschrift

Wondzorg Inspuitingen Wekelijks klaarzetten medicatie Blaassondage Lavement Sondevoeding Compressietherapie Aanbrengen van zalven Parenterale voeding Palliatieve zorgen Plaatsen & toezicht houden op intraveneuze en subcutane perfusie (bv. pijnpompen) Stomazorg Aanbrengen van oog/oordruppels post-operatief …

Contact

Hygiënische zorgen

De basis van thuisverpleging is een goede hygiënische verzorging of ook wel het ‘toilet’ genoemd …

Wondzorg

Eenvoudige of complexe wonden? Je kan beroep doen op Tempus Thuisverpleging voor alle soorten wonden.

Palliatieve zorgen

Palliatieve zorg is alles wat nog gedaan dient te worden als men denkt dat er niets meer gedaan kan worden.

Oncologische zorgen

Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om patiënten met kanker te verzorgen en te begeleiden.

Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 0476743173. Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal. Stap 3: Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Beveren-Waas komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit. Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Beveren-Waas

Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp in Beveren-Waas met een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit ten vaak koste van de patiënt. Tempus wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

Thuisverpleging Beveren-Waas biedt veel voordelen:

Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen. Bij Tempus Thuisverpleging Beveren-Waas kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat – 24u/24u – 7/7 – bij u thuis.

Stel een vraag

  Uw naam en voornaam (verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha