Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Melle

Thuisverpleging Melle nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Melle kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Melle kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Melle werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Melle experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Melle is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Melle wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Melle kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Melle altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Melle

Thuisverpleging Melle met een persoonlijke aanpak

Naast totaalzorg op maat zal u in het team van Thuisverpleging Melle professionele zorg krijgen. Technieken worden continu bijgeschaafd, door het steeds volgen van de recentste bijscholingen. Zo werken wij up-to-date en volgens de recentste wetenschappelijke richtlijnen

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Thuisverpleging Melle heeft een sterke naam opgebouwd als zorgverlener in Melle en omstreken. Een persoonlijke aanpak wordt hoog in het vaandel gedragen.

Dit fantastische team is werkzaam in:

 

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Melle? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Melle rechtstreeks bereiken op het nummer: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

Thuisverpleging Melle

Thuisverpleging  Melle: Wat Kost Het?

Thuisverpleging in Melle is een cruciale dienst voor mensen die zorg nodig hebben in hun eigen huis. Maar hoeveel kost het eigenlijk? In dit artikel bekijken we de kosten van thuisverpleging in Melle en leggen we uit hoe de derdebetalersregeling werkt.

De Derdebetalersregeling

Bij thuisverpleging in Melle wordt de kost van uw verzorging rechtstreeks aan uw ziekenfonds gefactureerd. Om deze facturatie tot een goed einde te brengen hebben we een doktersattest nodig. Aan de hand van het doktersattest betaalt uw ziekenfonds de door thuisverpleging Melle geleverde zorg terug.

Kosten en Vergoedingen

De wet bepaalt dat voor eender welke thuisverplegingspraktijk slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen wordt een vergoeding aangerekend. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf informeren.

Maandelijks Bewijsstuk

Uw vertrouwde verpleegkundige zal maandelijks een bewijsstuk voorzien met alle zorgen die gefactureerd werden aan uw ziekenfonds. Dit bewijsstuk biedt transparantie en helpt u bij het begrijpen van de kosten die aan uw zorg verbonden zijn.

Kostenoverzicht

Naast het bewijsstuk van de zorgen die u zelf moet betalen, ontvangt u ook een kostenoverzicht. Dit overzicht geeft u een gedetailleerd inzicht in alle kosten die verband houden met uw thuisverpleging in Melle. Het stelt u in staat om de financiële aspecten van uw zorgplan beter te begrijpen.

Thuisverpleging in Melle biedt kwalitatieve zorg aan mensen die het nodig hebben, en de kosten worden geregeld via de derdebetalersregeling. Met de juiste documentatie en transparantie over kosten en vergoedingen, kunt u met een gerust hart gebruik maken van deze waardevolle dienst. Neem contact op met thuisverpleging Melle voor meer informatie over uw specifieke situatie en de kosten die daarmee gepaard gaan. Uw gezondheid is belangrijk, en thuisverpleging in Melle is er om u te ondersteunen.