Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Daknam

Thuisverpleging Daknam  nodig? Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp in Daknam met een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit dikwijls ten koste van de patiënt. Tempus Thuisverpleging Daknam wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

Tempus thuisverpleging Daknam

Bij thuisverpleging Daknam staat u centraal zodat u zo lang mogelijk, in goede omstandigheden, thuis kan blijven wonen. Ook postoperatieve zorgen behandelen wij met grootste zorg, door onder meer contact te houden met uw behandelend arts en ons continu bij te scholen. Onze praktijk streeft naar een vast en voorspelbaar uur van verzorging, dat we samen met u op voorhand bepalen. Hierdoor zit u niet nodeloos te wachten op uw verpleging of thuiszorg.
Privacy en gemoedelijkheid zijn voor ons erg belangrijk. De wagens van Thuisverpleging Daknam zijn niet bestickerd of herkenbaar. Indien gewenst dragen wij geen witte verpleegschort wanneer we bij u thuis komen. We streven naar maximum 3 verschillende zorgverleners per voordeur in de regio Daknam.

Tempus thuisverpleging  biedt veel voordelen:

U belt onze thuisverpleging Daknam: 03 369 27 14

– We spreken een tijdstip af dat u het meest schikt. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

– Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

– We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn
gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en hulp op maat 7/7

Bovendien werken we snel en efficiënt door de modernste technieken te gebruiken. Daardoor kunnen we werken zonder wachtlijst. Bij Tempus thuisverpleging  Daknam kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat 7/7. Want zorg heeft u nodig als u erom vraagt!

Verpleging of Hulp in huis aanvragen

Bent u op zoek naar goede en vertrouwde hulp in huis? Bel: 03 369 27 14   of stuur ons een mailtje: info@tempusverpleging.be  voor de vereiste thuiszorg. Hiervoor hoeft u alleen maar het contactformulier op deze website in te vullen. Wij van thuisverpleging Daknam  nemen daarna contact met u op en maken een persoonlijk zorgplan.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 
Wij werken in de regio:

Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Vrasene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Kemzeke, Stekene, De Klinge, Meerdonk, Oudenaarde, Hamme, Dendermonde, Kruibeke, Beveren