Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Sint-Pauwels

Heeft u dringend thuisverpleging of thuiszorg nodig in De Sint-Pauwels? Dat ziet je hier goed bij Tempus Thuisverpleging.  Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve thuiszorg. Bij ons staat service en kwaliteit voorop met zorg op maat en aandacht voor uw behoeften en wensen.

Bij Tempus thuisverpleging  Sint-Pauwels kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat alle dagen bij u thuis.

Hoe gaat thuisverpleging Sint-Pauwels te werk?

U belt voor thuiszorg in Sint-Pauwels : 03 369 27 14

– We spreken een tijdstip af dat u het meest schikt. We proberen dit uur zo goed mogelijk
te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

– Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

– We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn
gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst,
geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Extra diensten in de regio Sint-Pauwels

Indien u patiënt bent bij ons, wijzen wij u graag de weg naar extra diensten zoals poetshulp, gezinszorg, verzorgingsmateriaal, maaltijden aan huis, personenalarm enz…

Binnen Tempus werken verpleegkundigen met enkele verpleegkundige specialisaties.

Die verpleegkundigen hebben zich in een domein verdiept (bv. wondzorg, diabetes, kraamzorg, psychiatrie,…) en kunnen je daarbij nog verder helpen. Het verpleegteam rond je blijft hetzelfde, maar onderling overleggen we dan jouw situatie.

Contacteer ons

Tempus thuisverpleging  Sint-Pauwels is steeds bereikbaar.

Voor meer info bel: 03 369 27 14 of stuur ons een mailtje: info@tempusverpleging.be

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 
Wij werken in de regio:

Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Vrasene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Kemzeke, Stekene, De Klinge, Meerdonk, Belsele, Puivelde, Waasmunster, Tielrode, Elversele, Hamme, Dendermonde, Kruibeke, Beveren …

Wat is thuisverpleging?

Thuiszorg is verzorging en verpleging die bij mensen thuis wordt geleverd. De thuiszorg en verpleging behoort tot de extramurale gezondheidszorg of eerstelijns gezondheidszorg. Ze levert verschillende soorten dienstverlening. De belangrijkste zijn verpleging, kraamzorg, huishoudelijke verzorging en persoonlijke verzorging, gespecialiseerde verzorging/verpleging.
Sinds de periode rond de millenniumwisseling kunnen in Vlaanderen personen met een handicap die vanwege het Vlaams Fonds voor de Sociale Integratie van Personen met een Handicap een Persoonlijk assistentiebudget (PAB) zijn toegekend de door henzelf samengestelde thuiszorg financieren. Aangezien de financiële middelen voorlopig eerder schaars zijn, bestaat er op vandaag een vrij lange wachtlijst die men zo spoedig mogelijk sterk probeert in te korten via extra financiën.
Uit dezelfde periode dateert een ander initiatief dat in grote mate aangewend wordt om onder meer thuiszorg te bekostigen met name de zorgverzekering georganiseerd door zorgkassen (onafhankelijke instanties of organen aangesloten bij een mutualiteit/ziekenfonds of het OCMW) als aanvulling op de invaliditeitsuitkeringen van het RIZIV (= RijksInstituut voor Ziekte-en InvaliditeitsVerzekering dat de mutualiteiten of ziekenfondsen in België overkoepelt) en financiële tegemoetkomingen vanwege de Belgische Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid aan bejaarden met een zorgproblematiek en personen met handicap.

Aan het eind van de twintigste eeuw werden in Vlaanderen verschillende regionale overlegorganen opgericht, waarin per streek de belangrijkste thuiszorgactoren actief zijn. Deze samenwerkingsvorm staat bekend als SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg (SIT). Hierin participeren ook huisartsen. Het doel van deze instellingen is om hun werking zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen en zo de lokale thuiszorg voortdurend te evalueren.

Thuiszorg Sint-Pauwels – Verpleging op maat