Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Palliatieve zorg Beveren

Palliatieve zorg Beveren – Uitstekende Verzorging in de Regio

Kies voor de Beste Ondersteuning die U Verdient. Het vermijden van een ziekenhuisbed en in plaats daarvan in uw vertrouwde omgeving blijven, is vaak de wens van velen. Bij Tempus Thuiszorg begrijpen we dit als geen ander. Ons voornaamste doel is om mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis te laten verblijven, zelfs wanneer ze zich in de laatste levensfase bevinden. Met onze expertise in palliatieve thuiszorg zijn wij dé thuiszorgdienst die aan al uw behoeften voldoet.

Palliatieve Zorg Beveren op Maat

Bij Tempus Thuiszorg begrijpen we dat palliatieve zorg persoonlijk en op maat moet zijn. We bieden ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Onze ervaren professionals staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen, zodat u comfortabel en met waardigheid de laatste fase van uw leven kunt doorbrengen.

Uw Welzijn Staat Centraal

Bij Tempus Thuiszorg geloven we sterk in het bevorderen van het welzijn van onze patiënten. Onze palliatieve zorg is gericht op het verlichten van pijn en ongemak, het bieden van emotionele steun en het verbeteren van de kwaliteit van leven. We werken nauw samen met u en uw familie om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

Waarom Kiezen voor Tempus Thuiszorg?

  • Ruime ervaring in palliatieve zorg
  • Persoonlijke aanpak
  • Deskundig en toegewijd team
  • Comfortabele zorg in uw eigen huis
  • Ondersteuning voor zowel patiënten als hun families

Contacteer Ons Vandaag Nog

Als u op zoek bent naar palliatieve zorg in Beveren en de omliggende regio, aarzel dan niet om contact op te nemen met Tempus Thuiszorg. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. U bent niet alleen in deze moeilijke tijd; wij zijn er om u te ondersteunen en te begeleiden.

Wacht niet langer en kies voor de beste palliatieve thuiszorg in Beveren. Kies voor Tempus Thuiszorg. Uw welzijn staat bij ons voorop.

Palliatieve zorg Temse

Palliatieve Zorg Beveren: Tempus Thuisverpleging, Uw Toegewijde Partner

Bij Tempus Thuisverpleging in Beveren, staan onze ervaren zorgverleners paraat om u de best mogelijke palliatieve zorg te bieden. We begrijpen dat het essentieel is om comfortabel thuis te zijn in de laatste fase van het leven. Onze toegewijde zorgverleners zijn getraind om ervoor te zorgen dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven, waar u rust en vrede kunt vinden.

Effectieve Pijnverlichting en Symptoombeheersing in Palliatieve Zorg

Het verlichten van pijn en het beheersen van symptomen zijn cruciale aspecten van palliatieve zorg. Ons team van professionals is uitstekend opgeleid en beschikt over de expertise om effectieve pijnverlichting en symptoombeheersing te bieden, waardoor uw levenskwaliteit wordt verbeterd.

Emotionele Ondersteuning voor Patiënten en Hun Dierbaren

Bij palliatieve zorg gaat het niet alleen om fysieke zorg, maar ook om het begrijpen van de emotionele uitdagingen die gepaard gaan met het naderen van het levenseinde. Daarom bieden we uitgebreide emotionele ondersteuning aan zowel de patiënt als hun dierbaren. Onze zorgverleners zijn er om naar u te luisteren, uw angsten te begrijpen en u te helpen bij het omgaan met de emotionele aspecten van deze fase.

Ervaren Palliatieve Zorg in Beveren

Ons team van zorgverleners heeft uitgebreide ervaring en training in Palliatieve zorg Beveren, wat u verzekert van de best mogelijke zorg.

Persoonlijke Zorg op Maat

We begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom passen we onze zorg aan op basis van uw specifieke behoeften. Bij Tempus Thuisverpleging staat u centraal.

Comfort en Gemak van Thuiszorg

Thuisblijven biedt comfort en gemak, en onze zorgverleners zorgen ervoor dat u zich veilig en ondersteund voelt, zonder de noodzaak om uw vertrouwde omgeving te verlaten.

Neem Contact Op Voor Palliatieve Zorg in Beveren

Als u op zoek bent naar Palliatieve zorg Beveren, hoeft u niet verder te zoeken. Tempus Thuisverpleging staat klaar om u te ondersteunen in deze uitdagende periode. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om comfortabel en met waardigheid thuis te zijn in de laatste fase van het leven. U bent niet alleen; wij zijn er voor u.

Vroegtijdige Zorgplanning: Voorbereiding op de Toekomst

In de wereld van de gezondheidszorg is vroegtijdige zorgplanning van onschatbare waarde. Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we het belang van tijdig handelen. Ons gespecialiseerde team van palliatieve zorgverleners staat paraat om samen te werken met jou en je arts, en om jou en je dierbaren te informeren en ondersteunen. Indien nodig, zullen we ook een gespecialiseerde referentieverpleegkundige van het Tempus-team inschakelen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt.

Het is spijtig maar soms onvermijdelijk dat een patiënt in een vergevorderd stadium wilsonbekwaam wordt en niet langer in staat is om zelfstandig beslissingen te nemen. Om voorbereid te zijn op toekomstige zorgbehoeften, initiëren we een zorgvuldig gesprek aan het begin van het zorgplanningstraject om jouw wensen en voorkeuren vast te leggen.

Bij Tempus Thuisverpleging hechten we enorm veel belang aan open en duidelijke communicatie tussen ons palliatieve thuiszorgteam in Beveren, de patiënt, andere zorgverleners en de familie, met als doel eventuele onduidelijkheden te voorkomen.

Sondevoeding Thuis: Voeding op Maat

Sondevoeding is een vloeibare vervangende of aanvullende voeding die direct in de maag of darmen wordt toegediend via een buisje, ook wel een sonde genoemd. Deze voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen, waaronder energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines, mineralen en vocht. Bovendien zijn er varianten beschikbaar met extra vezels, vetten of eiwitten voor specifieke behoeften.

In bepaalde situaties kan een patiënt in palliatieve zorg baat hebben bij sondevoeding. Ons team van palliatieve zorgverleners beschikt over de vereiste expertise om deze zorg in de thuisomgeving te bieden, in nauwe samenwerking met de behandelend arts.

Zoals eerder vermeld, beschikt Tempus Thuisverpleging over een team van gespecialiseerde verpleegkundigen die ervaren zijn in het opstarten en beheren van thuiszorg met sondevoeding. Zij staan klaar om te assisteren bij het aansluiten en loskoppelen van de sondevoeding, al dan niet met behulp van een voedingspomp. Daarnaast nemen ze de verantwoordelijkheid voor het vervangen van leidingen en het verzorgen van de insteekplaats van de sonde. Ons palliatieve thuiszorgteam onderhoudt nauw contact met het ziekenhuis en jouw behandelend arts.

TPN-Voeding Thuis: Geavanceerde Nutritie in Jouw Huis

Parenterale voeding, ook bekend als TPN (totale parenterale nutritie), is een kunstmatige totale voeding die direct in de bloedbaan wordt toegediend wanneer voeding via het maag-darmstelsel

Wil je meer informatie over palliatieve zorg Beveren (Waasland)? Neem dan hier contact met ons op.


Wij werken voor palliatieve zorg onder andere in de regio: Sint-Niklaas | Lokeren | Temse |Sint-Gillis-Waas | Beveren | Waasmunster | Hamme | Aalst | Bornem | Puurs | Gent | Lochristi | Melle | Destelbergen | Heusden | Oostakker | Bornem EksaardeDaknamKallo | MelseleVraseneHaasdonk | VerrebroekKieldrecht | Belsele | Lede