Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Verrebroek

Thuisverpleging Verrebroek gezocht?  Dan bent u hier aan het juiste adres!

Tempus Thuisverpleging Verrebroek

Bij Tempus Thuisverpleging kunt u rekenen op zorg die persoonlijk en professioneel is. Onze vaardigheden worden voortdurend verbeterd door middel van bijscholing, zodat we altijd op de hoogte zijn van de meest recente richtlijnen Tempus Thuisverpleging is actief in de volgende regio’s:

 

Als uw gemeente niet vermeld staat, maar u woont in de regio, neem dan contact met ons op en we zullen samen naar een passende oplossing zoeken. U kunt rechtstreeks contact opnemen met Tempus Thuisverpleging Verrebroek via het telefoonnummer: 03/369 27 14 of door middel van het contactformulier.

Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op de volgende zorgaspecten:

Thuisverpleging Verrebroek voor gepersonaliseerde zorg op maat

Waarom kiezen voor Tempus Thuisverpleging?

Gepersonaliseerde zorg: Uw thuisverpleegkundige in Verrebroek werkt samen met u en uw mantelzorger(s) om de best mogelijke zorg te bieden. Wij bieden een breed scala aan diensten, van hygiënische zorg tot technische zorg (zoals wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorg en alles met betrekking tot chemo- en pijnpompen). Voor elke zorgbehoefte bieden wij op maat gemaakte zorg!

Samenwerking met verschillende disciplines: Onze thuisverpleegkundigen werken nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals artsen, kinesitherapeuten en podologen. Samen streven we naar een integrale oplossing, waardoor de levenskwaliteit van de zorgvrager aanzienlijk wordt verbeterd.

Deskundigheid van ons kleine team: Uw vaste verpleegkundige kan altijd rekenen op ondersteuning van ons team van gespecialiseerde collega’s. Bij Tempus Thuisverpleging Verrebroek hebben we experts op het gebied van diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie, enz. In complexe situaties vindt er overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat er gerichte zorg kan worden verleend.

Rond-de-klok beschikbaarheid: Thuisverpleging in Verrebroek is 24/7 beschikbaar voor elke zorgvraag. We staan niet alleen klaar tijdens werkdagen, maar ook in het weekend en op feestdagen om de benodigde zorg te bieden. Indien nodig kunnen we meerdere keren per dag bij u langskomen.

Altijd nabije hulp: Onze verpleegkundigen van Tempus Thuisverpleging Verrebroek wonen in dezelfde regio, waardoor we snel bij u thuis kunnen zijn.

Toegang tot uw gegevens: Bij Tempus Thuisverpleging Verrebroek kunt u eenvoudig toegang krijgen tot uw volledige zorggeschiedenis.

Contact en overleg met uw (huis)arts: We hechten veel belang aan communicatie met alle betrokken zorgverleners. Met behulp van het elektronisch patiëntendossier kunnen we uw huisarts gemakkelijk voorzien van de nodige informatie en de situatie op de voet volgen. In geval van dringende situaties nemen we altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Bent u op zoek naar thuisverpleging Verrebroek? Bij Tempus Thuisverpleging Verrebroek  bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige zorg op maat. Ons team van deskundige thuisverpleegkundigen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, ook tijdens het weekend en op feestdagen.

Thuisverpleging Verrebroek

Uitstekende Zorg in uw Eigen Huis

Als u op zoek bent naar hoogwaardige thuiszorgdiensten, dan bent u bij Tempus Thuisverpleging aan het juiste adres. Ons toegewijde team van professionele zorgverleners staat klaar om uitstekende zorg te bieden in het comfort van uw eigen huis.

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat elke persoon unieke zorgbehoeften heeft. Daarom streven we ernaar om persoonlijke en betrouwbare zorg op maat te bieden. Onze zorgverleners luisteren naar uw wensen en ontwikkelen een zorgplan dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu hulp nodig heeft bij dagelijkse activiteiten, medische verzorging of revalidatie, wij staan voor u klaar.

Deskundig en Professioneel Team

Ons team van zorgverleners bestaat uit deskundige en professionele professionals met ruime ervaring in de thuiszorgsector. We zorgen ervoor dat al onze zorgverleners de juiste kwalificaties en vaardigheden hebben om hoogwaardige zorg te bieden. Daarnaast investeren we voortdurend in de opleiding en ontwikkeling van ons team, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector.

Flexibiliteit en Comfort

Een van de grote voordelen van Tempus Thuisverpleging is de flexibiliteit die we bieden. We begrijpen dat de zorgbehoeften van mensen kunnen variëren, en daarom passen we ons zorgschema aan uw voorkeuren aan. Of u nu dagelijkse zorg, nachtzorg of 24-uurs zorg nodig heeft, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Bovendien bieden we zorg in uw eigen huis, waardoor u kunt genieten van het comfort en de vertrouwdheid van uw eigen omgeving.

Geïntegreerde Zorgdiensten

Tempus Thuisverpleging biedt een breed scala aan geïntegreerde zorgdiensten om aan de diverse behoeften van onze cliënten te voldoen. Naast persoonlijke verzorging en verpleging kunnen we ook gespecialiseerde diensten zoals fysiotherapie, ergotherapie en palliatieve zorg aanbieden. Deze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat al uw zorgbehoeften op één plek worden vervuld, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Klanttevredenheid en Kwaliteit

Bij Tempus Thuisverpleging staat klanttevredenheid en kwaliteit voorop. We streven ernaar om elke cliënt de best mogelijke zorgervaring te bieden. Onze zorgverleners zijn toegewijd aan het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit en het creëren van een ondersteunende en respectvolle omgeving. We nemen regelmatig feedback van onze cliënten en gebruiken dit om onze diensten voortdurend te verbeteren.

Hoewel hoogwaardige thuiszorg vaak als duur wordt beschouwd, streeft Tempus Thuisverpleging ernaar om betaalbare zorg aan te bieden. We begrijpen de financiële uitdagingen waarmee veel mensen worden geconfronteerd bij het zoeken naar thuiszorg, en daarom hanteren we eerlijke en transparante tarieven. Bovendien kunnen we u helpen bij het verkrijgen van eventuele vergoedingen of subsidies waar u mogelijk recht op heeft.

Kies voor Tempus Thuisverpleging

Als u op zoek bent naar de beste thuiszorgdiensten in Nederland, kies dan voor Tempus Thuisverpleging. Ons toegewijde team van zorgverleners, persoonlijke zorg op maat, flexibiliteit, geïntegreerde diensten en focus op klanttevredenheid maken ons de ideale keuze voor uw zorgbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen een betere kwaliteit van leven te bereiken.