Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Lokeren

Thuisverpleging Lokeren nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Lokeren kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Lokeren kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Lokeren werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Lokeren experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Lokeren is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Lokeren wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Lokeren kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Lokeren altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Lokeren: Uw Welzijn Voorop

Bij Tempus Thuisverpleging Lokeren staat uw welzijn centraal, zodat u in de meest comfortabele omstandigheden zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Onze toewijding gaat verder dan alleen de verpleging na een operatie; wij onderhouden ook nauw contact met uw behandelend arts en blijven onszelf bijscholen om de beste zorg te bieden. Onze praktijk streeft naar een vast en voorspelbaar tijdstip voor uw verzorging, dat we samen met u vooraf bepalen. Op deze manier hoeft u niet onnodig te wachten op uw verpleegkundige of thuiszorg.

Privacy en Comfort Staan Centraal

Privacy en gemoedelijkheid zijn kernwaarden bij Thuisverpleging Lokeren. Onze voertuigen zijn niet herkenbaar en niet voorzien van opvallende stickers. Daarnaast dragen wij, indien gewenst, geen witte verpleegschorten wanneer we bij u thuis komen. Wij streven ernaar om maximaal drie verschillende zorgverleners per voordeur in de regio Lokeren in te zetten.

De Voordelen van Tempus Thuisverpleging

Bij Tempus Thuisverpleging geniet u van verschillende voordelen:

1. Afspraak op Uw Tijdstip

U belt Thuisverpleging Lokeren op 03 369 27 14, en we plannen een afspraak op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. We doen ons uiterste best om dit uur te respecteren. Tijdens ons telefoongesprek proberen we al te achterhalen welk medisch materiaal u mogelijk nodig heeft.

2. Toegewijde Verpleegkundige

Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en verleent de benodigde zorg.

3. Vast Tijdstip voor Vervolgafspraken

We maken een vast tijdstip af voor toekomstige bezoeken. Bij Tempus Thuisverpleging Lokeren bouwen we aan een vertrouwensband en hanteren we het beroepsgeheim. Onze zorg is toegankelijk voor iedereen, ongeacht afkomst, geloofsovertuiging, of filosofische opvattingen. We baseren ons werk op wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en Maatwerk 7/7

Daarnaast werken we snel en efficiënt dankzij moderne technologieën, waardoor we zonder wachtlijsten kunnen opereren. Bij Tempus Thuisverpleging Lokeren kunt u rekenen op betrouwbare thuiszorg en hulp op maat, zeven dagen per week. Want zorg is er wanneer u erom vraagt!

Verpleging of Hulp in Huis Aanvragen

Bent u op zoek naar betrouwbare en vertrouwde hulp in huis? Bel ons op 03 369 27 14 of stuur ons een e-mail naar info@tempusverpleging.be. U kunt ook eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. We nemen vervolgens contact met u op om een persoonlijk zorgplan op te stellen dat aan al uw behoeften voldoet. Bij Tempus Thuisverpleging Lokeren streven we naar uw welzijn, 24/7.

Thuisverpleging Lokeren

De zorgen die we het meest verlenen zijn :

 
Wij werken in de regio:

Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Vrasene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Kemzeke, Stekene, De Klinge, Meerdonk, Oudenaarde, Hamme, Dendermonde, Kruibeke, Beveren