Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Sinaai

Thuiszorg Sinaai gezocht? Dan zit je hier aan het juiste adres. Tempus Thuisverpleging  is er voor mensen die de voorkeur geven aan kwaliteitsvolle thuisverpleging.

Thuiszorg Sinaai – Verzorging en verpleging

In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Sommige mensen maken een bewuste keuze voor drukte. Het ‘drukke agenda’-vertoog is in sommige kringen zelfs een symbool van status. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit ten koste van de zorgvrager. Tempus wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten. Bij ons staat u centraal zodat u zo lang mogelijk, in goede omstandigheden, thuis kan blijven wonen.

Ook post-operatieve zorgen behandelen wij met grootste zorg, door onder meer continu contact te houden met uw behandelend arts. Onze praktijk streeft naar een vast en voorspelbaar uur van verzorging, dat we samen met u op voorhand bepalen. Op die manier zit u niet nodeloos te wachten op uw verpleging, dit is het motto van Thuiszorg Sinaai!

Privacy en gemoedelijkheid zijn voor ons erg belangrijk.

Onze wagens zijn niet bestickerd of herkenbaar. Indien gewenst dragen wij geen witte verpleegschort wanneer we bij u thuis komen. We streven naar maximum 3 verschillende zorgverleners per voordeur.

De betrokkenheid van thuiszorg Sinaai in combinatie met professionalisme is de ruggengraat van onze praktijk!

Heeft u hulp of zorg nodig? Heeft u een vraag? Bel of mail ons

Kunt u hulp thuis gebruiken in de regio Sinaai? Een tijdelijk steuntje in de rug of zorg van professionals?

Dan kunt u terecht bij Tempus thuisverpleging Sinaai.

Onze thuishulp is steeds bereikbaar. Voor meer info bel: 03 369 27 14 of stuur ons een mailtje: info@tempusverpleging.be

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 
Thuiszorg Sinaai werkt ook in:

Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Vrasene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Kemzeke, Stekene, De Klinge, Meerdonk, Belsele, Puivelde, Waasmunster, Tielrode, Elversele, Hamme, Dendermonde, Kruibeke, Beveren …

Thuiszorg Sinaai – Verpleging op maat