Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Lebbeke

Thuisverpleging in Lebbeke nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Lebbeke kiezen?

  • Zorg op maat: Jouw thuisverpleegkundige in Lebbeke kijkt samen met jou en jouw mantelzorger(s) hoe we de beste zorg kunnen bieden. Ons takenpakket houdt tal van zaken in. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgbehoefte hebben wij een oplossing op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Lebbeke werken interdisciplinair samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverstrekkers (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog, psycholoog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van de zorgvrager aanzienlijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Lebbeke experten in diabetes, wondzorg etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest adequate zorg kan aangeboden worden.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Lebbeke is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Ook tijdens het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Afhankelijk van de zorgbehoefte kunnen we meerdere keren per dag langskomen.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Lebbeke wonen in dezelfde regio, waardoor de zorgvraag snel beantwoord wordt.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Lebbeke kan je gemakkelijk toegang krijgen tot jouw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts: De thuisverpleegkundige informeert de verschillende betrokken zorgverleners via het elektronisch patiëntendossier. Op die manier heeft de huisarts de nodige informatie ter beschikking, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Lebbeke altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Lebbeke: het team van Dorry Van Den Vreken

In het team van Dorry Van Den Vreken zal u naast totaalzorg op maat, professionele zorg krijgen. Technieken worden continu bijgeschaafd, door het volgen van bijscholingen. Zo werken wij up-to-date en volgens de nieuwste wetenschappelijke richtlijnen

Dorry Van Den Vreken is een vaste waarde als Thuisverpleegster in Lebbeke. Zij en haar team staan gekend voor een erg persoonlijke aanpak. Dit fantastische team is werkzaam in:

– Lebbeke
– Denderbelle
– Wieze

Staat uw gemeente niet in bovenstaande lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Lebbeke? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing 0476 80 37 49 of via het contactformulier.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Hoeveel kost thuisverpleging in Lebbeke?

  • DerdebetalersregelingBij thuisverpleging Lebbeke factureren we de kost van jouw verzorging rechtstreeks aan jouw ziekenfonds. Hierdoor hebben we een doktersattest nodig. Aan de hand van het attest betaalt je ziekenfonds de toegediende zorgen aan thuisverpleging Lebbeke. De wet bepaalt dat slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen zullen wij een vergoeding vragen. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf inlichten
  • Bewijsstuk: Maandelijks zal jouw verpleegkundige een overzicht voorzien met alle zorgen die gefactureerd werden aan je ziekenfonds. Van de zorgen die je zelf moet betalen, ontvang je naast het bewijsstuk een kostenoverzicht.

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout