fbpx

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout

Thuisverpleging in Buggenhout nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Buggenhout  Carolien Sanstra kiezen?

 • Zorg op maat: Jouw thuisverpleegkundige in Buggenhout kijkt samen met jou en jouw mantelzorger(s) hoe we de beste zorg kunnen bieden. Ons takenpakket houdt tal van zaken in. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgbehoefte hebben wij een oplossing op maat!
 • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Buggenhout werken interdisciplinair samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverstrekkers (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog, psycholoog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van de zorgvrager aanzienlijk verbeterd.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Buggenhout experten in diabetes, wondzorg etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest adequate zorg kan aangeboden worden.
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Buggenhout is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Ook tijdens het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Afhankelijk van de zorgbehoefte kunnen we meerdere keren per dag langskomen.
 • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Buggenhout wonen in dezelfde regio, waardoor de zorgvraag snel beantwoord wordt.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Buggenhout kan je gemakkelijk toegang krijgen tot jouw gehele zorggeschiedenis.
 • Contact en overleg met je (huis-)arts: De thuisverpleegkundige informeert de verschillende betrokken zorgverleners via het elektronisch patiëntendossier. Op die manier heeft de huisarts de nodige informatie ter beschikking, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Buggenhout altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Ik wil thuisverpleging

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout: het team van Carolien Sanstra 

In het team van Carolien Sanstra zal u naast totaalzorg op maat, professionele zorg krijgen. Technieken worden continu bijgeschaafd, door het volgen van bijscholingen. Zo werken wij up-to-date en volgens de nieuwste wetenschappelijke richtlijnen

Carolien Sanstra is een vaste waarde als Thuisverpleegster in Buggenhout en Groot-Dendermonde. Zij en haar team staan gekend voor een erg persoonlijke aanpak. Dit fantastische team is werkzaam in:

Staat uw gemeente niet in bovesntaade beschreven, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Buggenhout? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing. 0479 70 24 49 of via het contactformulier.

 

Hoeveel kost thuisverpleging in Lebbeke/Buggenhout?

 • DerdebetalersregelingBij thuisverpleging Buggenhout factureren we de kost van jouw verzorging rechtstreeks aan jouw ziekenfonds. Hierdoor hebben we een doktersattest nodig. Aan de hand van het attest betaalt je ziekenfonds de toegediende zorgen aan thuisverpleging Buggenhout terug. De wet bepaalt dat slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen zullen wij een vergoeding vragen. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf inlichten

 

 • Bewijsstuk: Maandelijks zal jouw verpleegkundige een overzicht voorzien met alle zorgen die gefactureerd werden aan je ziekenfonds. Van de zorgen die je zelf moet betalen, ontvang je naast het bewijsstuk een kostenoverzicht.
 

 

 

Diensten

Bij Tempus Lebbeke/Buggenhout kan u terecht voor een brede waaier van verpleegkundige diensten. We lijsten hier enkele voorbeelden op: Zonder doktersvoorschrift

Alle hygiënische verzorging. Denk hierbij aan wassen, aankleden,…

Met doktersvoorschrift

Wondzorg Inspuitingen Wekelijks klaarzetten medicatie Blaassondage Lavement Sondevoeding Compressietherapie Aanbrengen van zalven Parenterale voeding Palliatieve zorgen Plaatsen & toezicht houden op intraveneuze en subcutane perfusie (bv. pijnpompen) Stomazorg Aanbrengen van oog/oordruppels post-operatief …

Contact

Hygiënische zorgen

De basis van thuisverpleging is een goede hygiënische verzorging of ook wel het ‘toilet’ genoemd …

Wondzorg

Eenvoudige of complexe wonden? Je kan beroep doen op Tempus Thuisverpleging voor alle soorten wonden.

Palliatieve zorgen

Palliatieve zorg is alles wat nog gedaan dient te worden als men denkt dat er niets meer gedaan kan worden.

Oncologische zorgen

Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om patiënten met kanker te verzorgen en te begeleiden.

Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1:
U belt 0497 46 77 62

Stap 2:
We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3:
Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4:
We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

 

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout

Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp in Dendermondemet een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit ten vaak koste van de patiënt. Tempus wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

 

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout biedt veel voordelen:

Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn
gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Bij Tempus Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat – 24u/24u – 7/7 – bij u thuis.

Stel een vraag

  Uw naam en voornaam (verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha