Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout

Thuisverpleging Lebbeke/BuggenhoutThuisverpleging Lebbeke/Buggenhout nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout : het team van Carolien Sanstra

In het team van Carolien Sanstra zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen.  Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen?

Carolien staat garant voor een professionele en persoonlijke verzorging, in overleg met patiënt en huisarts. Zij is gespecialiseerd geriatrisch verpleegkundige, alsook is zij referentieverpleegkundige wondzorg.

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout is werkzaam in groot-Dendermonde, met in het bijzonder de gemeenten Lebbeke en Buggenhout.

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout “Carolien Sanstra ” rechtsreeks bereiken op het nummer: 0497 46 77 62 of via het contactformulier.

 

Uw naam en voornaam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Ik wil thuisverpleging

 

Diensten

Bij Tempus Lebbeke/Buggenhout kan u terecht voor een brede waaier van verpleegkundige diensten. We lijsten hier enkele voorbeelden op: Zonder doktersvoorschrift

Alle hygiënische verzorging. Denk hierbij aan wassen, aankleden,…

Met doktersvoorschrift

Wondzorg Inspuitingen Wekelijks klaarzetten medicatie Blaassondage Lavement Sondevoeding Compressietherapie Aanbrengen van zalven Parenterale voeding Palliatieve zorgen Plaatsen & toezicht houden op intraveneuze en subcutane perfusie (bv. pijnpompen) Stomazorg Aanbrengen van oog/oordruppels post-operatief …

Contact

Hygiënische zorgen

De basis van thuisverpleging is een goede hygiënische verzorging of ook wel het ‘toilet’ genoemd …

Wondzorg

Eenvoudige of complexe wonden? Je kan beroep doen op Tempus Thuisverpleging voor alle soorten wonden.

Palliatieve zorgen

Palliatieve zorg is alles wat nog gedaan dient te worden als men denkt dat er niets meer gedaan kan worden.

Oncologische zorgen

Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om patiënten met kanker te verzorgen en te begeleiden.

Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1:
U belt 0497 46 77 62

Stap 2:
We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3:
Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4:
We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

 

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout

Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp in Dendermondemet een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit ten vaak koste van de patiënt. Tempus wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

 

Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout biedt veel voordelen:

Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn
gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Bij Tempus Thuisverpleging Lebbeke/Buggenhout kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat – 24u/24u – 7/7 – bij u thuis.

Stel een vraag

Uw naam en voornaam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha