Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Bazel

Op zoek naar thuisverpleging of thuiszorg in de regio Bazel? Dan zit je hier goed bij Tempus thuisverpleging. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Sommige mensen maken een bewuste keuze voor drukte. Het ‘drukke agenda’-vertoog is in sommige kringen zelfs een symbool van status. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit ten koste van de zorgvrager. Tempus Bazel wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

Tempus thuisverpleging Bazel biedt veel voordelen:

U belt onze thuiszorg in Bazel0483/ 00 63 02

– We spreken een tijdstip af dat u het meest schikt. We proberen dit uur zo goed mogelijk
te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van materiaal.

– Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

– We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn
gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Bij Tempus thuisverpleging  Bazel kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat – 24u/24u – 7/7 – bij u thuis.

Extra diensten in de regio Bazel

Indien u patiënt bent bij ons, wijzen wij u graag de weg naar extra diensten zoals poetshulp, gezinszorg, verzorgingsmateriaal, maaltijden aan huis, personenalarm enz…

Binnen Tempus werken verpleegkundigen met enkele verpleegkundige specialisaties.

Die verpleegkundigen hebben zich in een domein verdiept (bv. wondzorg, diabetes, kraamzorg, psychiatrie,…) en kunnen je daarbij nog verder helpen. Het verpleegteam rond je blijft hetzelfde, maar onderling overleggen we dan jouw situatie.

Heeft u hulp of zorg nodig? Heeft u een vraag? Bel of mail ons

Kunt u hulp thuis gebruiken in de regio Bazel? Een tijdelijk steuntje in de rug of zorg van professionals? Dan kunt u terecht bij Tempus thuisverpleging Bazel . Onze thuishulp is 24 uur per dag bereikbaar. Voor meer info bel: 0483/ 00 63 02 of stuur ons een mailtje: info@tempusverpleging.be

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 
Wij werken in de regio:

Sint-Niklaas, Nieuwkerken-WaasVraseneSint-Gillis-WaasSint-PauwelsKemzekeStekeneDeKlingeMeerdonkBelselePuiveldeWaasmunsterTielrodeElversele, HammeDendermondeKruibekeBeveren …

Thuiszorg Bazel – Verpleging op maat