Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Herzele nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Herzele kiezen?

 • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Herzele  kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
 • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Herzele experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Herzele is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
 • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Herzele kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
 • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Herzele altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Herzele

Thuisverpleging Herzele nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging ?

 • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Herzele kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
 • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Herzele werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuiszorg Herzele experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Herzele is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
 • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuiszorg Herzele wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuiszorg Herzele kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
 • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Herzele altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Waarom Kiezen voor Tempus Thuisverpleging Herzele?

Bent u op zoek naar betrouwbare en deskundige thuisverpleging in Herzele? Tempus biedt hoogwaardige thuiszorgdiensten die volledig zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Ons team van ervaren verpleegkundigen staat klaar om u de zorg en ondersteuning te bieden die u nodig heeft, zodat u met een gerust hart thuis kunt blijven wonen.

Bij Tempus begrijpen we dat elke patiënt uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte zorgplannen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Hier zijn enkele redenen waarom Tempus uw beste keuze is voor thuisverpleging in Herzele:

 • Deskundige Verpleegkundigen: Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren verpleegkundigen die voortdurend worden bijgeschoold om de best mogelijke zorg te bieden.
 • Persoonlijke Aandacht: Wij nemen de tijd om naar uw behoeften te luisteren en een zorgplan op maat te maken dat perfect bij u past.
 • Beschikbaarheid: Wij zijn 24/7 beschikbaar, zodat u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht het tijdstip.

Onze Diensten

Tempus biedt een breed scala aan thuiszorgdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die wij aanbieden:

Medische Verzorging

Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om een breed scala aan medische handelingen uit te voeren, zoals wondverzorging, injecties en medicatiebeheer. Of u nu herstelt van een operatie of chronische zorg nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Hygiënische Zorg

Persoonlijke hygiëne is essentieel voor uw welzijn. Wij helpen bij het baden, aankleden en andere dagelijkse verzorgingsactiviteiten, zodat u zich fris en comfortabel voelt.

Revalidatie Ondersteuning

Herstellen van een blessure of operatie kan uitdagend zijn. Onze revalidatieverpleegkundigen bieden de nodige ondersteuning en begeleiding om uw herstel te versnellen.

Palliatieve Zorg

Bij Tempus begrijpen we hoe belangrijk het is om de laatste levensfase in een vertrouwde omgeving door te brengen. Wij bieden palliatieve zorg die gericht is op comfort en kwaliteit van leven.

Wat Maakt Tempus Uniek?

Bij Tempus draait alles om persoonlijke aandacht en kwaliteit. Hier zijn enkele van onze unieke kenmerken die ons onderscheiden van andere aanbieders van thuisverpleging in Herzele:

 • Holistische Benadering: Wij kijken niet alleen naar de medische aspecten, maar ook naar uw emotionele en sociale welzijn.
 • Innovatieve Technologie: We maken gebruik van de nieuwste technologieën om onze zorgdiensten te optimaliseren en uw comfort te verhogen.
 • Lokale Expertise: Onze verpleegkundigen kennen de regio Herzele goed en begrijpen de specifieke behoeften van onze gemeenschap.

De Voordelen van Thuisverpleging

Thuisverpleging biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele ziekenhuiszorg. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van thuisverpleging in Herzele:

 • Comfort van Thuis: U kunt in uw vertrouwde omgeving blijven, omringd door familie en vrienden.
 • Persoonlijke Zorg: Onze zorgplannen zijn volledig afgestemd op uw individuele behoeften en voorkeuren.
 • Kostenbesparend: Thuisverpleging is vaak kosteneffectiever dan langdurig verblijf in een ziekenhuis of verpleeghuis.

 

Bent u op zoek naar betrouwbare hulp aan huis ?

Aarzel dan niet om ons te bellen op 03 369 27 14 of stuur een e-mail naar info@tempusverpleging.be voor de benodigde thuiszorg. U kunt ook eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Het team van Thuisverpleging Herzele zal snel contact met u opnemen om een persoonlijk zorgplan op te stellen. Uw welzijn is onze prioriteit!

Thuisverpleging Herzele

Wij Bedienen de Regio

Onze diensten zijn beschikbaar in de volgende regio’s:

 • Herzele
 • Hillegem
 • Borsbeke
 • Ressegem

Onze Meest Voorkomende Zorgverlening omvat:

 

Ons Belangrijke Voordeel: Zorg Continuïteit

Bij Tempus begrijpen we hoe belangrijk continuïteit van zorg is voor uw welzijn. Daarom zorgen wij ervoor dat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet, zodat u een sterke band kunt opbouwen met uw zorgverleners.

Maak Vandaag Nog de Juiste Keuze

Bij Tempus Thuisverpleging Herzele staat uw welzijn centraal. Wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van uw zorgtraject. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Kies voor Tempus.

Waarom Wachten?

Uw gezondheid en comfort zijn onze topprioriteiten. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog hoe Tempus Thuisverpleging Herzele uw leven kan verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Tempus Thuisverpleging Herzele – Uw partner in persoonlijke zorg.

Veelgestelde Vragen

 • Wat is thuisverpleging? Thuisverpleging omvat medische en niet-medische zorgdiensten die aan huis worden geleverd, zodat patiënten in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

 • Wie komt in aanmerking voor thuisverpleging? Iedereen die medische of persoonlijke zorg nodig heeft, van chronische patiënten tot mensen die herstellen van een operatie, kan in aanmerking komen voor thuisverpleging.

 • Hoe worden de kosten van thuisverpleging gedekt? Veel thuiszorgdiensten worden gedekt door de ziektekostenverzekering. Het is het beste om contact op te nemen met uw verzekeraar voor specifieke details.

 • Kan ik mijn eigen verpleegkundige kiezen? Bij Tempus streven we ernaar om een verpleegkundige te matchen die bij uw persoonlijke voorkeuren en behoeften past.

 • Hoe snel kan ik beginnen met thuisverpleging? Na het eerste contact streven we ernaar om zo snel mogelijk te beginnen met de zorg, vaak binnen enkele dagen.

 • Biedt Tempus ook nachtelijke zorg? Ja, Tempus biedt 24/7 zorg, inclusief nachtelijke zorg, zodat u altijd de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

Tempus Thuisverpleging Herzele – Uw welzijn, onze missie.

Thuiszorg Sint-Niklaas – Verpleging op maat