fbpx

Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Sint-Niklaas

Thuisverpleging Sint Niklaas gezocht? Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp in Sint-Niklaas met een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit dikwijls ten koste van de zorgvrager. Tempus wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

Verzorging Thuisverpleging Sint Niklaas

Bij thuisverpleging Sint Niklaas staat u centraal zodat u zo lang mogelijk, in goede omstandigheden, thuis kan blijven wonen. Ook postoperatieve zorgen behandelen wij met grootste zorg, door onder meer contact te houden met uw behandelend arts en ons continu bij te scholen. Onze praktijk streeft naar een vast en voorspelbaar uur van verzorging, dat we samen met u op voorhand bepalen. Hierdoor zit u niet nodeloos te wachten op uw verpleging of thuiszorg.
Privacy en gemoedelijkheid zijn voor ons erg belangrijk.  Indien gewenst dragen wij geen witte verpleegschort wanneer we bij u thuis komen. We streven naar maximum 3 verschillende zorgverleners per deur in de regio Sint-Niklaas.

Tempus thuisverpleging biedt veel voordelen:

U belt onze Thuisverpleging Sint Niklaas : 03 369 27 14

– We spreken een tijdstip af dat u het meest schikt. We proberen dit uur zo goed mogelijk
te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

– Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Sint Niklaas  komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

– We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en hulp op maat 7 op 7

Bovendien werken we snel en efficiënt door de modernste technieken te gebruiken. Daardoor kunnen we werken zonder wachtlijst. Bij Tempus thuisverpleging Sint Niklaas kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat 7 op 7. Want zorg heeft u nodig als u erom vraagt!

Verpleging of Hulp in huis in Sint Niklaas aanvragen

Bent u op zoek naar goede en vertrouwde hulp in huis te Sint Niklaas? Bel: 03 369 27 14 of stuur ons een mailtje: info@tempusverpleging.be  voor de vereiste thuiszorg. Hiervoor hoeft u alleen maar het contactformulier op deze website in te vullen. Wij van Thuisverpleging Sint Niklaas nemen daarna contact met u op en maken een persoonlijk zorgplan.

Wij werken in de regio:

Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Vrasene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Kemzeke, Stekene, De Klinge, Meerdonk, Belsele, Puivelde, Waasmunster, Tielrode, Elversele, Hamme, Dendermonde, Kruibeke, Beveren

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Wat is thuisverpleging?

Thuiszorg is verzorging en verpleging die bij mensen thuis wordt geleverd. De thuiszorg en verpleging behoort tot de extramurale gezondheidszorg of eerstelijns gezondheidszorg. Ze levert verschillende soorten dienstverlening. De belangrijkste zijn verpleging, kraamzorg, huishoudelijke verzorging en persoonlijke verzorging, gespecialiseerde verzorging/verpleging.
Sinds de periode rond de millenniumwisseling kunnen in Vlaanderen personen met een handicap die vanwege het Vlaams Fonds voor de Sociale Integratie van Personen met een Handicap een Persoonlijk assistentiebudget (PAB) zijn toegekend de door henzelf samengestelde thuiszorg financieren. Aangezien de financiële middelen voorlopig eerder schaars zijn, bestaat er op vandaag een vrij lange wachtlijst die men zo spoedig mogelijk sterk probeert in te korten via extra financiën.
Uit dezelfde periode dateert een ander initiatief dat in grote mate aangewend wordt om onder meer thuiszorg te bekostigen met name de zorgverzekering georganiseerd door zorgkassen (onafhankelijke instanties of organen aangesloten bij een mutualiteit/ziekenfonds of het OCMW) als aanvulling op de invaliditeitsuitkeringen van het RIZIV (= RijksInstituut voor Ziekte-en InvaliditeitsVerzekering dat de mutualiteiten of ziekenfondsen in België overkoepelt) en financiële tegemoetkomingen vanwege de Belgische Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid aan bejaarden met een zorgproblematiek en personen met handicap.

Aan het eind van de twintigste eeuw werden in Vlaanderen verschillende regionale overlegorganen opgericht, waarin per streek de belangrijkste thuiszorgactoren actief zijn. Deze samenwerkingsvorm staat bekend als SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg (SIT). Hierin participeren ook huisartsen. Het doel van deze instellingen is om hun werking zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen en zo de lokale thuiszorg voortdurend te evalueren en te optimaliseren.

Hulp nodig in de regio? Contacteer dan Thuisverpleging Sint Niklaas !

Thuiszorg Sint-Niklaas – Verpleging op maat