Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Sint-Niklaas

Thuisverpleging Sint-Niklaas nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Sint-Niklaas kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Sint-Niklaas kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Sint-Niklaas werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Sint-Niklaas experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Sint-Niklaas is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Sint-Niklaas wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Sint-Niklaas kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Sint-Niklaas altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Sint Niklaas: Kwaliteitszorg op maat

Bij Thuisverpleging Sint Niklaas staat uw welzijn centraal, zodat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. We bieden niet alleen zorg na een operatie, maar we houden ook nauw contact met uw behandelend arts en blijven onszelf bijscholen om u de beste zorg te kunnen bieden. Ons doel is om samen met u een vast en voorspelbaar zorgmoment af te spreken, zodat u niet onnodig hoeft te wachten op uw thuisverpleging.

Privacy en Comfort

Bij Thuisverpleging Sint Niklaas hechten we veel waarde aan uw privacy en comfort. Als u dat wenst, dragen onze verpleegkundigen geen witte schorten wanneer ze bij u thuis komen. We streven ernaar om maximaal drie verschillende zorgverleners in de regio Sint-Niklaas bij dezelfde deur in te zetten.

Tempus Thuisverpleging: Uw Partner in Zorg

Tempus Thuisverpleging biedt talloze voordelen:

  1. Flexibele Afspraken: U kunt ons bellen op 03 369 27 14 en samen plannen we een geschikt tijdstip in. We proberen dit tijdstip zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch bespreken we ook welk medisch materiaal u mogelijk nodig heeft.

  2. Dedicated Verpleegkundigen: Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Sint-Niklaas komt bij u langs om de benodigde zorg te verlenen.

  3. Vertrouwde Relatie: We stellen samen een vast tijdstip in voor de komende dagen. Onze verpleegkundigen houden zich aan het beroepsgeheim en behandelen iedereen met respect, ongeacht hun achtergrond, geloof of filosofische overtuiging. We werken vanuit een visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en Thuishulp op Maat, 7 dagen per week

Daarnaast werken we snel en efficiënt dankzij het gebruik van moderne technologieën. Hierdoor kunnen we werken zonder wachtlijsten. Bij Tempus Thuisverpleging Sint-Niklaas kunt u rekenen op betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat, 7 dagen per week. Want zorg is er wanneer u erom vraagt!

Verpleging of Hulp aan Huis in Sint-Niklaas Nodig?

Bent u op zoek naar betrouwbare hulp aan huis in Sint-Niklaas? Bel dan naar 03 369 27 14 of stuur ons een e-mail op info@tempusverpleging.be voor de benodigde thuiszorg. U kunt ook eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Het team van Thuisverpleging Sint-Niklaas zal spoedig contact met u opnemen om een persoonlijk zorgplan op te stellen.

Thuisverpleging Sint-Niklaas

Wij Bedienen de Regio

Onze diensten zijn beschikbaar in de volgende regio’s:

Onze Meest Voorkomende Zorgverlening omvat:

Thuisverpleging: Wat Is Het?

Thuiszorg omvat verzorging en verpleging die bij u thuis wordt geleverd. Thuiszorg en verpleging vallen onder de extramurale gezondheidszorg, ook wel eerstelijns gezondheidszorg genoemd. Deze zorg biedt diverse diensten, waaronder verpleging, kraamzorg, huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, en gespecialiseerde verzorging/verpleging.

Sinds het begin van de 21e eeuw kunnen in Vlaanderen personen met een handicap die een Persoonlijk Assistentiebudget (PAB) hebben toegekend gekregen, hun eigen thuiszorg regelen via dit budget. Hoewel de financiële middelen beperkt zijn, wordt er hard gewerkt om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden door extra financiering.

Een ander initiatief dat in deze periode is ontstaan, is de zorgverzekering die wordt georganiseerd door zorgkassen, onafhankelijke instanties of organen die zijn aangesloten bij een mutualiteit/ziekenfonds of het OCMW. Deze verzekering dient als aanvulling op de invaliditeitsuitkeringen van het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) en financiële tegemoetkomingen van de Belgische Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid voor ouderen met zorgbehoeften en personen met een handicap.

Aan het einde van de 20e eeuw werden in Vlaanderen verschillende regionale overlegorganen opgericht, zoals het SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg (SIT), waarin de belangrijkste spelers in de thuiszorg samenwerken, inclusief huisartsen. Het doel van deze instellingen is om de lokale thuiszorg te coördineren, te evalueren en te optimaliseren.

Behoefte aan Hulp in de Regio?

Neem dan contact op met Thuisverpleging Sint-Niklaas!

Thuiszorg Sint-Niklaas – Verpleging op maat