Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Bornem

Thuisverpleging in Bornem nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Bornem kiezen?

  • Zorg op maat: Jouw thuisverpleegkundige in Bornem kijkt samen met jou en je mantelzorger(s) hoe we je het beste kunnen helpen. Dit gaat van hygiënische verzorging tot tal van technische zorgen (bv. wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Oplossingen op maat dragen we hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw behoeften en mogelijkheden.
  • Totaalzorg: Samen met jou en je andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken we naar een totaaloplossing. Naast thuisverpleging in Bornem kunnen ook andere diensten jouw levenskwaliteit verhogen.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s om op terug te vallen. Zo hebben we bij Thuisverpleging Bornem bijvoorbeeld experten in diabetes of wondzorg. In moeilijke situaties of bij specifieke vragen kan je vertrouwde verpleegkundige hun specifieke expert raadplegen.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Bornem is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor elke zorgaanvraag. Wij bieden verpleegkundige verzorging het hele jaar door, ook tijdens het weekend en op feestdagen. Afhankelijk van je zorgbehoefte komen we meerdere keren per dag..
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Bornem wonen steeds in de regio waardoor zij steeds in een mum van tijd tot bij u als zorgvrager kunnen geraken.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Bornem kan je gemakkelijk toegang krijgen tot je zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts: Je vertrouwde thuisverpleegkundige informeert de collega’s in haar team dankzij haar elektronisch verpleegdossier. Jouw arts krijgt ook toegang tot dit dossier. Zo heeft de arts extra, up-to-date informatie ter beschikking om de patiëntsituatie in te schatten en op te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Bornem natuurlijk meteen telefonisch contact op met je arts.

Thuisverpleging Bornem aanvragen?

Hoogwaardige Zorg met een Persoonlijke Aanpak

Als het gaat om thuisverpleging, is er geen compromis mogelijk als het gaat om kwaliteit en persoonlijke aandacht. Thuisverpleging Bornem begrijpt dit als geen ander. Ons toegewijde team staat garant voor hoogwaardige zorg op maat, met een persoonlijke aanpak die uw welzijn voorop stelt. In dit artikel zullen we de unieke aspecten van onze dienstverlening benadrukken, inclusief de voortdurende bijscholing van ons team en onze inzet voor de meest recente wetenschappelijke richtlijnen.

Hoogwaardige Zorg op Maat

Bij Thuisverpleging Bornem geloven we sterk in het bieden van zorg die aansluit bij de specifieke behoeften van elke patiënt. Onze hooggekwalificeerde verpleegkundigen passen zich aan aan de individuele situatie en zorgen ervoor dat elke patiënt de zorg krijgt die ze verdienen. Of het nu gaat om postoperatieve zorg, wondverzorging, medicatiebeheer of andere verpleegkundige taken, we staan ​​altijd klaar om de beste zorg te bieden die aansluit bij uw unieke behoeften.

Continu Bijgeschaafde Technieken

Om ervoor te zorgen dat we altijd de beste zorg kunnen bieden, blijven we onze technieken voortdurend verbeteren. Ons team van verpleegkundigen blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de medische wereld en volgt regelmatig bijscholingen. Deze voortdurende educatie stelt ons in staat om de meest geavanceerde en effectieve zorgmethoden toe te passen. Bij Thuisverpleging Gent bent u dus verzekerd van de nieuwste en meest doeltreffende zorg.

Volgens de Recentste Wetenschappelijke Richtlijnen

De medische wereld evolueert voortdurend, en nieuwe inzichten en richtlijnen worden regelmatig geïntroduceerd. Bij Thuisverpleging Bornem zorgen we ervoor dat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste wetenschappelijke richtlijnen. Dit betekent dat onze zorgpraktijken gebaseerd zijn op het meest recente wetenschappelijke bewijs, wat resulteert in de best mogelijke zorg voor onze patiënten. U kunt erop vertrouwen dat uw gezondheid in goede handen is bij ons.

Thuisverpleging Bornem is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg op maat met een persoonlijke aanpak. Onze verpleegkundigen staan ​​altijd paraat om de beste zorg te bieden die is afgestemd op uw individuele behoeften. We blijven onze technieken bijschaven door voortdurende bijscholing en volgen de meest recente wetenschappelijke richtlijnen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg ontvangt. Kies voor Thuisverpleging Gent voor zorg die uw welzijn op de eerste plaats zet.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

 

Thuisverpleging Bornem

In het team van Tempus Thuisverpleging zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden continu door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen.  Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen? Tempus Thuisverpleging staat gekend voor een erg persoonlijke aanpak.

Thuisverpleging in Bornem houdt volgende regio’s in:

 

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Bornem? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Bornem rechtstreeks bereiken op het nummer: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

Thuisverpleging Bornem

De Tarieven van Thuiszorg in Bornem

Als u overweegt om thuisverpleging in Bornem te ontvangen, bent u wellicht benieuwd naar de kosten die hiermee gepaard gaan. De prijs van thuiszorg kan variëren, afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de aard van de zorg die u nodig heeft. Hier zullen we dieper ingaan op de tarieven voor thuisverpleging in Bornem en hoe deze worden berekend. Ook zullen we bespreken hoe uw ziekenfonds betrokken is bij de financiële aspecten van thuisverpleging.

Kosten en Terugbetaling

In uw bericht wordt vermeld dat de kosten voor thuisverpleging in Bornem rechtstreeks aan uw ziekenfonds worden gefactureerd. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over directe betalingen aan de verpleegkundige. Uw ziekenfonds zal de kosten van de thuisverpleging terugbetalen volgens de derdebetalersregeling. Dit is een handige regeling die ervoor zorgt dat u zich kunt concentreren op uw herstel zonder u zorgen te hoeven maken over de financiële aspecten.

Beperkte Niet-terugbetaalde Zorgen

Het is belangrijk om te weten dat de wet bepaalt dat slechts een beperkt aantal zorgdiensten in de thuisverpleging niet worden terugbetaald. Voor deze niet-terugbetaalde zorgdiensten kan een vergoeding worden aangerekend. Als dergelijke zorg van toepassing is op uw situatie, zal de thuisverpleging u hierover vooraf informeren. Dit zorgt voor volledige transparantie over de kosten die u mogelijk zelf moet dragen.

Facturering en Kostenoverzicht

Maandelijks zal uw toegewijde verpleegkundige u voorzien van een gedetailleerd bewijsstuk met alle verleende zorgdiensten die aan uw ziekenfonds zijn gefactureerd. Naast het bewijsstuk van de zorgen die door uw ziekenfonds worden vergoed, ontvangt u ook een overzicht van kosten die mogelijk voor uw eigen rekening zijn. Dit helpt u om volledig inzicht te krijgen in de financiële aspecten van uw thuisverpleging.

Contact opnemen voor Exacte Kosten

Om de exacte kosten van thuisverpleging in Gent te bepalen, raden we u aan om contact op te nemen met een thuisverplegingspraktijk in Gent of uw ziekenfonds te raadplegen. Zij beschikken over specifieke informatie met betrekking tot uw individuele situatie en kunnen u voorzien van een gedetailleerd overzicht van de kosten die hiermee gemoeid zijn. Op deze manier kunt u zich vol vertrouwen richten op uw herstel, wetende dat de financiële aspecten goed geregeld zijn.

Thuisverpleging in Gent is een waardevolle dienst die kan bijdragen aan uw welzijn en herstel. Het is geruststellend om te weten dat de kosten en financiële regelingen zorgvuldig worden behandeld door uw ziekenfonds en de thuisverplegingspraktijk. Voor nauwkeurige informatie met betrekking tot uw persoonlijke situatie en kosten, kunt u altijd contact opnemen met de experts die u de zorg verlenen en uw ziekenfonds. Uw gezondheid staat voorop, en zij zijn er om u te ondersteunen op uw weg naar herstel.

Thuisverpleging Bornem