Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Bornem

Thuisverpleging in Bornem nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Bornem kiezen?

  • Zorg op maat: Jouw thuisverpleegkundige in Bornem kijkt samen met jou en je mantelzorger(s) hoe we je het beste kunnen helpen. Dit gaat van hygiënische verzorging tot tal van technische zorgen (bv. wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Oplossingen op maat dragen we hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw behoeften en mogelijkheden.
  • Totaalzorg: Samen met jou en je andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken we naar een totaaloplossing. Naast thuisverpleging in Bornem kunnen ook andere diensten jouw levenskwaliteit verhogen.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s om op terug te vallen. Zo hebben we bij Thuisverpleging Bornem bijvoorbeeld experten in diabetes of wondzorg. In moeilijke situaties of bij specifieke vragen kan je vertrouwde verpleegkundige hun specifieke expert raadplegen.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Bornem is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor elke zorgaanvraag. Wij bieden verpleegkundige verzorging het hele jaar door, ook tijdens het weekend en op feestdagen. Afhankelijk van je zorgbehoefte komen we meerdere keren per dag..
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Bornem wonen steeds in de regio waardoor zij steeds in een mum van tijd tot bij u als zorgvrager kunnen geraken.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Bornem kan je gemakkelijk toegang krijgen tot je zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts: Je vertrouwde thuisverpleegkundige informeert de collega’s in haar team dankzij haar elektronisch verpleegdossier. Jouw arts krijgt ook toegang tot dit dossier. Zo heeft de arts extra, up-to-date informatie ter beschikking om de patiëntsituatie in te schatten en op te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Bornem natuurlijk meteen telefonisch contact op met je arts.

Thuisverpleging Bornem

In het team van Tempus Thuisverpleging zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden continu door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen.  Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen? Tempus Thuisverpleging staat gekend voor een erg persoonlijke aanpak.

Thuisverpleging in Bornem houdt volgende regio’s in:

 

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Bornem? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Bornem rechtstreeks bereiken op het nummer: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Hoeveel kost thuisverpleging in Bornem?

  • DerdebetalersregelingBij thuisverpleging Bornem factureren we de kost van jouw verzorging rechtstreeks aan jouw ziekenfonds. Hiervoor hebben we voor de meeste zorgen een doktersvoorschrift nodig. Aan de hand van het doktersvoorschrift betaalt je ziekenfonds de toegediende zorgen aan thuisverpleging Bornem. De wet bepaalt dat slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen zullen wij een vergoeding vragen. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf inlichten.

Thuisverpleging Bornem