Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Destelbergen

Thuisverpleging Destelbergen nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Destelbergen  kiezen?

 • Zorg op maat: Samen met uw mantelzorger(s) kijkt uw thuisverpleegkundige in Destelbergen hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
 • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Destelbergen  staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire samenwerking is dat we een totaalbeeld krijgen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Destelbergen experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexere zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden toegediend.
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Destelbergen  is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die hij/zij nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u paraat.
 • Steeds hulp dichtbij: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Destelbergen wonen in de streek van Destelbergen. Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Destelbergen is het zeer gemakkelijk om inzage te krijgen tot uw gehele zorggeschiedenis.
 • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  Aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners wordt bij Thuisverpleging Destelbergen  veel belang gehecht. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. Bij urgente situaties neemt uw Thuisverpleegkundige in Destelbergen steeds telefonisch contact op met uw huisarts.

Thuisverpleging Destelbergen met een persoonlijke aanpak

Deskundige Thuisverpleging in Destelbergen

Bij Thuisverpleging Destelbergen staat professionaliteit hoog in het vaandel. Onze toegewijde verpleegkundigen in Destelbergen zetten zich voortdurend in om hun kennis te vergroten door de meest recente bijscholingen te volgen. Hierdoor kunnen we altijd de nieuwste inzichten in de thuisverpleging toepassen en voldoen aan de meest recente wetenschappelijke richtlijnen.

Altijd Up-to-Date in Thuisverpleging Destelbergen

Bij Thuisverpleging Destelbergen geloven we sterk in het belang van voortdurende educatie. Onze verpleegkundigen zijn vastbesloten om altijd up-to-date te blijven in hun vakgebied. Dit betekent dat ze voortdurend leren en groeien, zodat ze de best mogelijke zorg kunnen bieden aan onze patiënten.

De Voordelen van Onze Professionele Benadering

Onze toewijding aan professionaliteit en voortdurende educatie heeft vele voordelen voor onze patiënten. Wanneer u kiest voor Thuisverpleging Destelbergen, kunt u rekenen op:

 1. Hoogwaardige Zorg: Onze verpleegkundigen beschikken over de meest recente kennis en vaardigheden, wat resulteert in hoogwaardige zorg voor u of uw dierbaren.

 2. Veiligheid: We werken volgens de laatste wetenschappelijke richtlijnen, wat de veiligheid en effectiviteit van onze zorg bevordert.

 3. Vertrouwen: Onze professionele benadering creëert een gevoel van vertrouwen bij onze patiënten. U kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent.

 4. Persoonlijke Aandacht: Ondanks onze professionele aanpak, verliezen we nooit de persoonlijke touch uit het oog. We begrijpen dat elke patiënt uniek is en passen onze zorg dienovereenkomstig aan.

Onze Diensten

Bij Thuisverpleging Destelbergen bieden we een breed scala aan diensten, waaronder:

 • Wondverzorging
 • Medicatiebeheer
 • Verpleegkundige controles
 • Palliatieve zorg
 • Diabeteszorg
 • En nog veel meer

 

Ons team van deskundige verpleegkundigen staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u de best mogelijke zorg te bieden.

Kiezen voor Thuisverpleging Destelbergen betekent kiezen voor professionele, deskundige zorg die altijd up-to-date is. Onze toegewijde verpleegkundigen zetten zich in om de hoogste normen in de thuisverpleging te handhaven, zodat u gemoedsrust kunt hebben in de wetenschap dat u in goede handen bent. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen. Uw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Bij thuisverpleging Destelbergen wordt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel gedragen.

Dit fantastische team is werkzaam in:

Dit fantastische team is werkzaam in:

 

Saat uw gemeente tussen bovenstaande gemeenten, maar woont u wel in de regio van Thuisverpleging Destelbergen? Samen kunnen we zoeken naar een passende oplossing.

Contacteer ons gerust: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

Thuisverpleging Destelbergen

Kosten voor thuiszorg in Destelbergen

Als u overweegt om thuisverpleging in Destelbergen te ontvangen, is het begrijpelijk dat u zich afvraagt hoeveel dit gaat kosten. Het goede nieuws is dat de derdebetalersregeling van toepassing is in Destelbergen, wat betekent dat de kosten van uw verzorging rechtstreeks aan uw ziekenfonds worden gefactureerd. Dit zorgt voor financiële gemoedsrust voor patiënten en hun families.

De Derdebetalersregeling in Destelbergen

De derdebetalersregeling is een regeling die ervoor zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het betalen van de thuisverpleging in Destelbergen. Hier is hoe het werkt:

 1. Doktersattest: Om de facturatie voor uw thuisverpleging in Destelbergen te starten, hebben we een doktersattest nodig. Dit attest is essentieel om uw medische behoeften te beoordelen en ervoor te zorgen dat u de juiste zorg ontvangt.

 2. Terugbetaling door het Ziekenfonds: Zodra we het doktersattest hebben ontvangen, zal uw ziekenfonds de kosten van de thuisverpleging in Destelbergen terugbetalen. Dit betekent dat u geen directe betalingen hoeft te doen voor uw verzorging.

 3. Beperkt Aantal Niet-terugbetaalde Zorgen: De wet bepaalt dat voor elke thuisverplegingspraktijk in Destelbergen slechts een beperkt aantal zorgen niet worden terugbetaald. Dit betekent dat de meeste van uw zorgbehoeften volledig worden vergoed. Als er echter zorgen zijn die niet in aanmerking komen voor terugbetaling, zullen wij u hierover vooraf informeren.

Maandelijks Bewijsstuk en Kostenoverzicht

Uw comfort en transparantie zijn belangrijk voor ons. Daarom zal uw vertrouwde verpleegkundige maandelijks een bewijsstuk verstrekken met alle zorgen die aan uw ziekenfonds zijn gefactureerd. Dit bewijsstuk dient als een duidelijke en gedetailleerde samenvatting van de verleende zorg.

Daarnaast ontvangt u ook een kostenoverzicht. Dit overzicht toont niet alleen de zorgen die u zelf moet betalen (indien van toepassing), maar biedt ook inzicht in de financiële aspecten van uw thuisverpleging in Destelbergen. Dit helpt u bij het beheren van uw uitgaven en het begrijpen van de kostenstructuur.

Bij thuiszorg in Destelbergen is de derdebetalersregeling van kracht, wat betekent dat uw financiële lasten aanzienlijk verminderd worden. Uw ziekenfonds zal de kosten van uw verzorging dekken na ontvangst van het nodige doktersattest. We streven naar transparantie en gemak voor onze patiënten, en daarom voorzien we maandelijkse bewijsstukken en kostenoverzichten. Op deze manier kunt u zich concentreren op uw herstel, wetende dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. Voor meer informatie over de kosten en vergoedingen van thuisverpleging in Destelbergen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kies voor thuiszorg in Destelbergen en laat uw zorgbehoeften in deskundige handen rusten.