Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Oostakker

Thuisverpleging in Oostakker nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

De Sterktes van Tempus Thuisverpleging Oostakker:

  • Zorg op maat: Samen met jouw mantelzorger(s) kijkt jouw thuisverpleegkundige in Oostakker hoe we je jouw van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen, etc…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
  • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Oostakker staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in samenspraak met andere zorgverstrekkers (bv. huisarts, specialist, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire aanpak is dat we een totaalbeeld bekomen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
  • Een klein persoonlijk team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s in specifieke domeinen van de thuisverpleging. Zo hebben we bij Thuisverpleging Oostakker experten in palliatieve zorg, diabetes, nutritie, psychiatrie enzovoorts. In zeer complexe zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de nodige expert, zodat nog specifiekere zorg kan worden toegediend.
  • Wij wonen steeds in uw regio: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Oostakker wonen in de streek van Oostakker. Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
  • 24/24 en 7/7 paraat:  Thuisverpleging in Oostakker is 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 dagen beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Zowel in de week als in het weekend en feestdagen, krijgt u alle zorg die u nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u klaar met de warmste zorg.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Oostakker vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.
  • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  De Thuisverpleegkundigen in Oostakker vinden communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners super belangrijk. Het is zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien a.d.h.v. het elektronisch zorgdossier zo om uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. DeThuisverpleegkundige in Oostakker neemt bij urgente situaties steeds telefonisch contact op met de behandelende (huis)arts.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Oostakker vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.

Thuisverpleging Oostakker met een persoonlijke aanpak

Professionaliteit wordt samen met warme totaalzorg op maat hoog in het vaandel gedragen bij thuisverpleging Oostakker. Wij volgen steeds de recentste bijscholingen zodoende wij de laatste nieuwe opvattingen binnen de thuisverpleging verwerven. Wij vinden het zeer belangrijk om steeds up-to-date en volgens de recentste wetenschappelijke richtlijnen te werken. 

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Bij thuisverpleging Oostakker. wordt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel gedragen.

Dit fantastische team is werkzaam in:

 

Ontbreekt uw gemeente tussen bovenstaande gemeenten, maar woont u wel in de regio van Thuisverpleging  Oostakker? Samen zoeken we tot we een passende oplossing hebben gevonden.

Contacteer ons gerust: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

Thuisverpleging Oostakker

Transparante Financiële Afhandeling

Bij Thuisverpleging Oostakker staat transparantie hoog in het vaandel als het gaat om de financiële afhandeling van jouw zorg. In dit artikel bespreken we hoe de kosten van thuisverpleging in Oostakker worden geregeld en hoe het derdebetalerssysteem hierin een cruciale rol speelt.

Het Derdebetalerssysteem

Het derdebetalerssysteem is een efficiënte manier om de kosten van jouw verzorging direct aan jouw ziekenfonds te factureren. Dit betekent dat alles voor jou rechtstreeks wordt geregeld, zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over ingewikkelde administratie. Het enige wat we nodig hebben om deze facturatie soepel te laten verlopen, is een doktersattest.

Doktersattest: De Sleutel tot Kostendekking

Het doktersattest vormt de sleutel tot het vergoeden van jouw zorgkosten door jouw ziekenfonds. Op basis van dit attest zal het ziekenfonds de kosten vergoeden die zijn ontstaan door de zorgverlening van Thuisverpleging Oostakker. Het is belangrijk op te merken dat de wet bepaalt dat voor vrijwel alle vormen van thuisverpleging een terugbetaling wordt voorzien.

Beperkte Niet-terugbetaalde Zorgen

Er zijn echter enkele uitzonderingen waarbij de kosten niet volledig worden gedekt door het ziekenfonds. In deze gevallen wordt er een vergoeding in rekening gebracht. Als dergelijke zorg van toepassing is op jouw situatie, maken wij dit altijd vooraf duidelijk en zullen we je hierover informeren.

Maandelijks Getuigschrift voor Kostentransparantie

Om volledige transparantie te bieden over de kosten van jouw verzorging, zal jouw vertrouwde verpleegkundige maandelijks een getuigschrift opstellen. Dit document bevat een overzicht van de uitgevoerde zorgen die door ons aan jouw ziekenfonds zijn gefactureerd. Hierdoor heb je altijd inzicht in welke zorgkosten worden gedekt en welke je eventueel zelf moet betalen.

Thuisverpleging Oostakker streeft ernaar om de financiële aspecten van jouw zorg zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Met het derdebetalerssysteem en duidelijke communicatie over de kosten, zorgen we ervoor dat je je kunt concentreren op het herstelproces zonder je zorgen te maken over financiële rompslomp. Jouw gezondheid staat voorop, en wij nemen de zorg voor de kosten op ons.

Thuisverpleging Oostakker