Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Merelbeke

Thuisverpleging Merelbeke nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Merelbeke kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Merelbeke kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Merelbeke werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Merelbeke experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Merelbeke is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Merelbeke wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Merelbeke kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Merelbeke altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Merelbeke: Uw Welzijn, Onze Prioriteit

Bij Thuisverpleging Merelbeke draait alles om uw welzijn. We streven ernaar om u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te laten wonen. Onze zorg reikt verder dan alleen postoperatieve zorg; we onderhouden nauw contact met uw behandelend arts en blijven voortdurend leren om u de best mogelijke zorg te bieden. Ons doel is om samen met u vaste en voorspelbare zorgmomenten te plannen, zodat u nooit onnodig op uw thuisverpleging hoeft te wachten.

Privacy en Comfort

Bij Thuisverpleging Merelbeke hechten we grote waarde aan uw privacy en comfort. Als u dat wenst, dragen onze verpleegkundigen geen witte schorten wanneer ze bij u thuis komen. We streven ernaar om maximaal drie verschillende zorgverleners in de regio Sint-Niklaas bij dezelfde deur in te zetten, voor een vertrouwde en comfortabele ervaring.

Tempus Uw Zorgpartner

Tempus Thuisverpleging biedt tal van voordelen:

Flexibele Afspraken

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat uw agenda druk kan zijn. Daarom kunt u ons bellen op 03 369 27 14 en samen plannen we een geschikte afspraak in. We streven ernaar om uw tijd zo goed mogelijk te respecteren. Tijdens het gesprek bespreken we ook welk medisch materiaal mogelijk nodig is.

Toegewijde Verpleegkundigen

Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Merelbeke komt bij u langs om de benodigde zorg te verlenen. Dit zorgt voor consistentie en vertrouwen in uw zorgproces.

Vertrouwde Relatie

Samen stellen we een vast schema op voor de komende dagen. Onze verpleegkundigen handelen altijd met respect en eerbiedigen het beroepsgeheim, ongeacht uw achtergrond, geloof of filosofische overtuiging. Bij Tempus Thuisverpleging werken we vanuit een visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en Thuishulp op Maat, 7 Dagen per Week

Daarnaast werken we snel en efficiënt dankzij moderne technologieën, wat betekent dat we zonder lange wachtlijsten kunnen opereren. Bij Tempus Thuisverpleging Merelbeke kunt u rekenen op betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat, zeven dagen per week. Omdat zorg beschikbaar moet zijn wanneer u het nodig heeft!

Verpleging of Hulp aan Huis in Merelbeke Nodig?

Bent u op zoek naar betrouwbare hulp aan huis in Merelbeke? Aarzel dan niet om ons te bellen op 03 369 27 14 of stuur een e-mail naar info@tempusverpleging.be voor de benodigde thuiszorg. U kunt ook eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Het team van Thuisverpleging Merelbeke zal snel contact met u opnemen om een persoonlijk zorgplan op te stellen. Uw welzijn is onze prioriteit!

Thuisverpleging Merelbeke

Wij Bedienen de Regio

Onze diensten zijn beschikbaar in de volgende regio’s:

 

Onze Meest Voorkomende Zorgverlening omvat:

 

De Betekenis van Thuisverpleging

Thuisverpleging is een belangrijk aspect van de moderne gezondheidszorg, waarbij zorg en verpleging rechtstreeks bij u thuis worden verstrekt. Het maakt deel uit van de extramurale gezondheidszorg, die ook bekend staat als eerstelijns gezondheidszorg. Deze vorm van zorg omvat een breed scala aan diensten, waaronder verpleging, kraamzorg, huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging en gespecialiseerde zorg en verpleging.

Thuiszorg in Vlaanderen

Sinds het begin van de 21e eeuw hebben inwoners van Vlaanderen met een Persoonlijk Assistentiebudget (PAB) de mogelijkheid om hun eigen thuiszorg te regelen via dit budget. Ondanks beperkte financiële middelen wordt er hard gewerkt om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden door extra financiering toe te kennen.

Een ander belangrijk initiatief dat in deze periode is ontstaan, is de zorgverzekering die wordt georganiseerd door zorgkassen. Deze onafhankelijke instanties of organen zijn verbonden met een mutualiteit/ziekenfonds of het OCMW. De zorgverzekering fungeert als aanvulling op de invaliditeitsuitkeringen van het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) en de financiële tegemoetkomingen van de Belgische Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid voor ouderen met zorgbehoeften en personen met een handicap.

Samenwerking in de Thuiszorg

Aan het einde van de 20e eeuw werden in Vlaanderen verschillende regionale overlegorganen opgericht, waaronder het SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg (SIT), waarin de belangrijkste stakeholders in de thuiszorgsector samenwerken, waaronder huisartsen. Het voornaamste doel van deze instellingen is om de lokale thuiszorg te coördineren, te evalueren en te optimaliseren.

Heeft U Behoefte aan Hulp in de Regio?

Indien u behoefte heeft aan thuisverpleging in de regio Merelbeke, aarzel dan niet om contact op te nemen met Thuisverpleging Merelbeke. Wij staan voor u klaar om u de beste zorg en verpleging te bieden, rechtstreeks bij u thuis. Uw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop.

Thuiszorg Sint-Niklaas – Verpleging op maat