Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Vrasene

Thuisverpleging Vrasene gezocht? Heeft u dringend thuisverpleging of thuiszorg nodig in Vrasene? Dat ziet je hier goed bij Tempus Thuisverpleging.  Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve particuliere thuiszorg. Bij ons staat service en kwaliteit hoog in het vaandel met zorg op maat en aandacht voor uw behoeften en wensen.

Bij Tempus thuisverpleging  Vrasene kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat 7 op 7 bij u thuis.

Hoe gaat thuisverpleging Vrasene te werk?

U belt voor thuiszorg in Vrasene : 03 369 27 14

– We spreken een tijdstip af dat u het meest schikt. We proberen dit uur zo goed mogelijk
te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

– Een vaste verpleegkundige komt van Thuisverpleging Vrasene bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

– We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn
gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst,
geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

De Sterktes van Tempus Thuisverpleging Vrasene: 

  • Zorg op maat: Samen met jouw mantelzorger(s) kijkt jouw thuisverpleegkundige in Vrasene hoe we je jouw van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen, etc…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
  • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Vrasene staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in samenspraak met andere zorgverstrekkers (bv. huisarts, specialist, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire aanpak is dat we een totaalbeeld bekomen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
  • Een klein persoonlijk team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s in specifieke domeinen van de thuisverpleging. Zo hebben we bij Thuisverpleging Vrasene experten in palliatieve zorg, diabetes, nutritie, psychiatrie enzovoorts. In zeer complexe zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de nodige expert, zodat nog specifiekere zorg kan worden toegediend.
  • Wij wonen steeds in uw regio: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Vrasene wonen in de streek van Vrasene. Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
  • 24/24 en 7/7 paraat:  Thuisverpleging in Vrasene is 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 dagen beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Zowel in de week als in het weekend en feestdagen, krijgt u alle zorg die u nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u klaar met de warmste zorg.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Vrasene vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.
  • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  De Thuisverpleegkundigen in Vrasene vinden communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners super belangrijk. Het is zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien a.d.h.v. het elektronisch zorgdossier zo om uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. De Thuisverpleegkundige in Vrasene neemt bij urgente situaties steeds telefonisch contact op met de behandelende (huis)arts.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Vrasene vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.

Extra diensten in de regio Vrasene

Indien u patiënt bent bij ons, wijzen wij u graag de weg naar extra diensten zoals poetshulp, gezinszorg, verzorgingsmateriaal, maaltijden aan huis, personenalarm enz…

Binnen Tempus Thuisverpleging Vrasene werken verpleegkundigen met enkele verpleegkundige specialisaties.

De verpleegkundigen van Thuisverpleging Vrasene hebben zich in een domein verdiept (bv. wondzorg, diabetes, kraamzorg, psychiatrie,…) en kunnen je daarbij nog verder helpen. Het verpleegteam rond je blijft hetzelfde, maar onderling overleggen we dan jouw situatie.

Contacteer ons

Tempus thuiszorg  Vrasene is steeds bereikbaar.

Voor meer info bel: 03 369 27 14 of stuur ons een mailtje: info@tempusverpleging.be

Met één telefoontje komt u in onze planning terecht. Bent u aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds? Dan regelen wij alles voor u. Wij brengen de kosten rechtstreeks in rekening bij uw ziekenfonds (via het derdebetalerssyteem).

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 
Wij werken in de regio:

Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Vrasene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Kemzeke, Stekene, De Klinge, Meerdonk, Belsele, Puivelde, Waasmunster, Tielrode, Elversele, Hamme, Dendermonde, Kruibeke, Beveren …

Thuisverpleging Vrasene – Thuiszorg op maat