Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Waasland

Tempus thuisverpleging is actief in volgende regio’s:

Waarom Kiezen Voor Tempus Thuisverpleging Waasland?

Bij Tempus Thuisverpleging Waasland begrijpen we hoe belangrijk het is om kwalitatieve zorg te ontvangen in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Wij bieden deskundige thuisverpleging aan in alle hoeken van het Waasland, inclusief Belsele, Bazel, Beveren-Waas, Daknam, De Klinge, Eksaarde, Elversele, Haasdonk, Kemzeke, Kruibeke, Lokeren, Meerdonk, Nieuwkerken-Waas, Puivelde, Rupelmonde, Sinaai, Sint-Niklaas, Sint-Pauwels, Sint-Gillis-Waas, Steendorp, Stekene, Temse, Tielrode, Vrasene, en Waasmunster.

Onze ervaren en gecertificeerde verpleegkundigen zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste standaard van zorg. We bieden een breed scala aan diensten, van wondverzorging en medicatiebeheer tot gespecialiseerde zorg bij chronische aandoeningen.

Onze Diensten

Persoonlijke Zorg en Ondersteuning Tempus Thuisverpleging Waasland biedt persoonlijke zorg afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om hulp bij dagelijkse activiteiten zoals wassen en aankleden of complexe medische zorg, wij staan voor u klaar in Belsele, Bazel, Beveren-Waas en andere gemeenten in het Waasland.

Wondverzorging Onze deskundige verpleegkundigen bieden professionele wondverzorging aan huis. Wij zorgen ervoor dat wonden op de juiste manier worden behandeld om infecties te voorkomen en genezing te bevorderen. Dit doen we in alle gemeenten waar we actief zijn, zoals Lokeren, Sint-Niklaas en Kruibeke.

Medicatiebeheer Een correcte inname van medicatie is cruciaal voor uw gezondheid. Tempus Thuisverpleging Waasland helpt u met het beheren en toedienen van uw medicatie. We zijn beschikbaar in onder andere Eksaarde, Elversele en Steendorp.

Gespecialiseerde Zorg Voor patiënten met chronische aandoeningen of complexe zorgbehoeften bieden wij gespecialiseerde verpleegkundige zorg. Van diabetesmanagement tot palliatieve zorg, onze professionals zijn getraind om u de beste ondersteuning te bieden in steden zoals Temse, Sint-Gillis-Waas en Waasmunster.

Waarom Tempus Thuisverpleging Waasland?

Betrouwbaarheid en Vertrouwen Wij hechten waarde aan vertrouwen en betrouwbaarheid. Onze verpleegkundigen zijn niet alleen deskundig, maar ook betrokken en begripvol. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt terwijl u de zorg ontvangt die u nodig heeft.

Beschikbaarheid en Flexibiliteit Tempus Thuisverpleging Waasland staat 24/7 voor u klaar. Ongeacht het tijdstip of de dag, onze zorgverleners zijn altijd beschikbaar om u te helpen, of u nu in Daknam, Meerdonk, of een andere gemeente in het Waasland woont.

Maatwerk Zorgplannen Elke patiënt is uniek, en daarom bieden wij maatwerk zorgplannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Van korte termijn zorg na een operatie tot langdurige ondersteuning bij chronische ziektes, wij passen onze diensten aan uw situatie aan.

Klanttevredenheid Onze cliënten zijn onze grootste ambassadeurs. Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid door zorg te bieden die hun verwachtingen overtreft. De positieve feedback uit onder andere Vrasene, Puivelde, en Haasdonk spreekt boekdelen over onze inzet en kwaliteit.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Bent u op zoek naar betrouwbare en professionele thuisverpleging in Waasland? Kies dan voor Tempus Thuisverpleging Waasland. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw zorgbehoeften.

Met Tempus Thuisverpleging Waasland bent u verzekerd van hoogwaardige zorg, waar en wanneer u die nodig heeft. Uw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit, of u nu in Sint-Niklaas, Stekene, of een andere plaats in het Waasland woont. Aarzel niet en ervaar de beste thuisverpleging die Waasland te bieden heeft.

Thuisverpleging Waasland