Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Voor hygiënische zorgen en wondzorg is er geen voorschrift vereist. Voor alle andere zorgen heeft u een doktersvoorschrift nodig met de uit te voeren prestaties op, de duurtijd en een klevertje van uw ziekenfonds.

Dit kan zeker. Er zijn wel regels van het RIZIV die we moeten volgen wilt u een tussenkomst van uw ziekenfonds genieten. Indien u niet in aanmerking komt en toch extra bezoeken wenst, worden deze rechtstreeks aan u gefactureerd. Contacteer ons voor meer info.

Indien u aangesloten bent bij een Belgisch ziekenfonds  regelen wij dit rechtstreeks via de derdebetalersregeling. Er kunnen extra kosten zijn voor sommige prestaties indien deze niet in nomenclatuur zijn opgenomen. 

Onze praktijk streeft naar 3 verpleegkundigen per voordeur. Helaas hebben ook wij soms te maken met overmacht en drukke vakantieperiodes. Dan is het mogelijk dat u iemand extra te zien krijgt.

Wij zijn steeds bereid te luisteren naar uw noden en u gepast door te verwijzen naar de diensten Gezinszorg. Contacteer ons voor meer info.

FAQ