Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Heusden

Thuisverpleging Heusden  nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Heusden  kiezen?

  • Zorg op maat: Samen met uw mantelzorger(s) kijkt uw thuisverpleegkundige in Heusden hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
  • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Heusden  staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire samenwerking is dat we een totaalbeeld krijgen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Heusden experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexere zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden toegediend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Heusden  is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die hij/zij nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u paraat.
  • Steeds hulp dichtbij: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Heusden wonen in de streek van Heusden. Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Heusden is het zeer gemakkelijk om inzage te krijgen tot uw gehele zorggeschiedenis.
  • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  Aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners wordt bij Thuisverpleging Heusden  veel belang gehecht. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. Bij urgente situaties neemt uw Thuisverpleegkundige in Heusden steeds telefonisch contact op met uw huisarts.

Thuisverpleging Heusden

Thuisverpleging met een persoonlijke aanpak

Professionele Thuisverpleging in Heusden: Altijd Up-to-Date en Wetenschappelijk Verantwoord

Bij thuisverpleging Heusden staat professionaliteit voorop. Ons team van toegewijde verpleegkundigen in Heusden is voortdurend bezig met het vergaren van de meest recente kennis en bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de thuisverpleging. In dit artikel zullen we de nadruk leggen op het belang van professionaliteit, continue bijscholing en het volgen van de meest recente wetenschappelijke richtlijnen.

Deskundigheid in de Thuiszorg

Bij thuisverpleging Heusden beseffen we hoe cruciaal het is om de hoogste standaarden van deskundigheid te handhaven. Onze verpleegkundigen hebben niet alleen de nodige ervaring, maar ze blijven zich ook voortdurend ontwikkelen door bijscholingen en trainingen te volgen. Hierdoor kunnen we onze patiënten de best mogelijke zorg bieden.

Vertrouwen en Comfort

Wanneer u kiest voor thuisverpleging Heusden, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Onze professionele benadering zorgt ervoor dat patiënten zich comfortabel voelen en weten dat ze de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Altijd Op de Hoogte

Om ervoor te zorgen dat onze verpleegkundigen altijd up-to-date zijn met de nieuwste inzichten en technologieën binnen de thuisverpleging, investeren we sterk in continue bijscholing. Onze teamleden volgen regelmatig cursussen en workshops om hun kennis en vaardigheden aan te scherpen.

De Laatste Nieuwe Inzichten

Bij thuisverpleging Heusden begrijpen we dat de medische wereld voortdurend evolueert. Daarom streven we ernaar om altijd de laatste nieuwe inzichten en behandelingsmethoden toe te passen. Dit stelt ons in staat om de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten.

Evidence-Based Praktijken

Bij ons volgen we strikt de recentste wetenschappelijke richtlijnen. We baseren onze praktijken op bewijsmateriaal en klinisch onderzoek om ervoor te zorgen dat elke behandeling en zorgplan wetenschappelijk onderbouwd is. Dit garandeert niet alleen effectieve zorg, maar ook de veiligheid van onze patiënten.

Uw Gezondheid Is Onze Prioriteit

Ons engagement voor wetenschappelijke richtlijnen weerspiegelt ons diepgaande respect voor de gezondheid van onze patiënten. We nemen geen enkel risico als het gaat om uw welzijn en zorgen ervoor dat elke beslissing gebaseerd is op solide wetenschappelijke gronden.

Bij thuisverpleging Heusden staat professionaliteit centraal. Ons team van hooggekwalificeerde verpleegkundigen in Heusden streeft ernaar om altijd up-to-date te zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de thuisverpleging. Door continue bijscholing en het volgen van wetenschappelijke richtlijnen zorgen we ervoor dat onze patiënten de best mogelijke zorg ontvangen. Kies voor thuisverpleging Heusden voor professionele en wetenschappelijk onderbouwde zorg. Uw gezondheid is onze prioriteit.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Bij thuisverpleging Heusden wordt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel gedragen.

Dit fantastische team is werkzaam in:

Dit fantastische team is werkzaam in:

 

Ontbreekt uw gemeente tussen bovenstaande gemeenten, maar woont u wel in de regio van Thuisverpleging Heusden? Samen kunnen we zoeken naar een passende oplossing.

Contacteer ons gerust: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

Hoeveel kost thuisverpleging in Heusden

  • DerdebetalersregelingBij thuisverpleging Heusden wordt de kost van uw verzorging rechtstreeks aan uw ziekenfonds gefactureerd. Om deze facturatie tot een goed einde te brengen hebben we een doktersattest nodig. Aan de hand van het doktersattest betaalt uw ziekenfonds de door thuisverpleging Heusden geleverde zorg terug. De wet bepaalt dat voor eender welke thuisverplegingspraktijk slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen wordt een vergoeding aangerekend. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf informeren.
  • Bewijsstuk: Uw vertrouwde verpleegkundige zal maandelijks een bewijsstuk voorzien met alle zorgen die gefactureerd werden aan uw ziekenfonds. Naast het bewijsstuk van de zorgen die u zelf moet betalen, ontvangt u ook een kostenoverzicht.

Thuisverpleging Heusden