Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Gijzegem

Thuisverpleging in Gijzegem  nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Gijzegem  kiezen?

  • Zorg op maat: Samen met uw mantelzorger(s) kijkt uw thuisverpleegkundige in Gijzegem hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
  • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Gijzegem  staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire samenwerking is dat we een totaalbeeld krijgen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Gijzegem experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexere zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden toegediend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Gijzegem  is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die hij/zij nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u paraat.
  • Steeds hulp dichtbij: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Gijzegem wonen in de streek van Gijzegem. Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Gijzegem is het zeer gemakkelijk om inzage te krijgen tot uw gehele zorggeschiedenis.
  • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  Aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners wordt bij Thuisverpleging Gijzegem  veel belang gehecht. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. Bij urgente situaties neemt uw Thuisverpleegkundige in Gijzegem steeds telefonisch contact op met uw huisarts.

Thuisverpleging Gijzegem  met een persoonlijke aanpak

In het team van thuisverpleging Gijzegem wordt veel belang gehecht aan professionaliteit. De verpleegkundigen in Gijzegem volgen steeds de recentste bijscholingen om zo steeds de laatste nieuwe inzichten binnen de thuisverpleging te verwerven. Zo werken wij steeds up-to-date en volgens de recentste wetenschappelijke richtlijnen

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 

Bij thuisverpleging Gijzegem wordt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel gedragen.

Dit fantastische team is werkzaam in:

Dit fantastische team is werkzaam in:

 

Ontbreekt uw gemeente tussen bovenstaande gemeenten, maar woont u wel in de regio van Thuisverpleging Gijzegem? Samen kunnen we zoeken naar een passende oplossing.

Contacteer ons gerust: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

Hoeveel kost thuisverpleging in Gijzegem

  • DerdebetalersregelingBij thuisverpleging Gijzegem wordt de kost van uw verzorging rechtstreeks aan uw ziekenfonds gefactureerd. Om deze facturatie tot een goed einde te brengen hebben we een doktersattest nodig. Aan de hand van het doktersattest betaalt uw ziekenfonds de door thuisverpleging Gijzegem geleverde zorg terug. De wet bepaalt dat voor eender welke thuisverplegingspraktijk slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen wordt een vergoeding aangerekend. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf informeren.
  • Bewijsstuk: Uw vertrouwde verpleegkundige zal maandelijks een bewijsstuk voorzien met alle zorgen die gefactureerd werden aan uw ziekenfonds. Naast het bewijsstuk van de zorgen die u zelf moet betalen, ontvangt u ook een kostenoverzicht.

Thuisverpleging Gijzegem