Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Haasdonk

Thuisverpleging Haasdonk nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Thuisverpleging Haasdonk: het team van Tempus thuiszorg

In het team van Tempus Thuisverpleging  zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen. Onze medewerkers zijn geboren en getogen in Haasdonk. Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen? Thuisverpleging Haasdonk is werkzaam in volgende regio’s:

 

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Haasdonk rechtstreeks bereiken op het nummer: 03 369 27 14 of via het contactformulier.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

De Sterktes van Tempus Thuisverpleging Haasdonk : 

  • Zorg op maat: Samen met jouw mantelzorger(s) kijkt jouw thuisverpleegkundige in Haasdonk hoe we je jouw van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen, etc…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
  • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Haasdonk staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in samenspraak met andere zorgverstrekkers (bv. huisarts, specialist, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire aanpak is dat we een totaalbeeld bekomen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
  • Een klein persoonlijk team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s in specifieke domeinen van de thuisverpleging. Zo hebben we bij Thuisverpleging Haasdonk experten in palliatieve zorg, diabetes, nutritie, psychiatrie enzovoorts. In zeer complexe zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de nodige expert, zodat nog specifiekere zorg kan worden toegediend.
  • Wij wonen steeds in uw regio: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Haasdonk  wonen in de streek van Haasdonk . Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
  • 24/24 en 7/7 paraat:  Thuisverpleging Haasdonk is 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 dagen beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Zowel in de week als in het weekend en feestdagen, krijgt u alle zorg die u nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u klaar met de warmste zorg.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Haasdonk vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.
  • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  De Thuisverpleegkundigen in Haasdonk vinden communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners super belangrijk. Het is zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien a.d.h.v. het elektronisch zorgdossier zo om uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. Het team van Thuisverpleging Haasdonk neemt bij urgente situaties steeds telefonisch contact op met de behandelende (huis)arts.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Haasdonk vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.

Thuisverpleging Haasdonk