Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Vroedvrouw aan huis

Tempus Thuisverpleging werkt samen met het vroedvrouwenteam van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen.

Een zwangerschap en de geboorte van een baby is een uniek gebeuren. Het vroedvrouwenteam helpt jou in je groeiende rol als ouder. In nauw overleg met je huisarts, gynaecoloog en/of pediater staan ze in voor aanvullende zorg voor en na je bevalling.

Ons vroedvrouwenteam is actief over de hele provincie. Bij elk huisbezoek kan je op dezelfde vroedvrouw rekenen. Bij afwezigheid van je vroedvrouw is er een vaste vervanger voorzien die dankzij een up-to-date elektronisch vroedvrouwendossier en een persoonlijke briefing perfect op de hoogte is.

Elke aanstaande mama, ongeacht bij welk ziekenfonds je aangesloten bent, kan een vroedvrouw aanvragen. Meer info in onze online brochure.

Contacteer ons

Je kan ons vroedvrouwenteam 24/7 bereiken via:

Online zorg aanvragen

Hygiënische zorgen