Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Melsele

Thuisverpleging in Melsele nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Tempus Thuisverpleging Melsele

Bij Tempus Thuisverpleging Melsele kunt u rekenen op persoonlijke en professionele zorg. Onze technieken worden voortdurend bijgeschaafd door middel van bijscholing, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste richtlijnen. Onze medewerkers zijn geboren en getogen in Melsele. Wat is er beter dan verzorging van eigen bodem? Tempus Thuisverpleging is actief in de volgende regio’s:

 

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Tempus Thuisverpleging  rechtsreeks bereiken op het nummer:03/369 27 14 of via het contactformulier.

De zorgen die we het meest verlenen zijn :

De Voordelen van Tempus Thuiszorg Melsele

  • Op maat gemaakte zorg: Samen met jouw mantelzorger(s) zal jouw thuisverpleegkundige in Melsele bekijken hoe we jou de best mogelijke zorg kunnen bieden. Van hygiënische verzorging tot complexe medische behandelingen, wij bieden een breed scala aan zorgopties (zoals eenvoudige en complexe wondverzorging, injecties, thuiszorg voor oncologiepatiënten, stomazorg, alles met betrekking tot chemotherapie en pijnbestrijding, enz.). We streven altijd naar de beste zorg op maat, ongeacht je zorgbehoefte!
  • Totale zorg: In Melsele staat interdisciplinaire samenwerking centraal voor thuisverpleegkundigen. Dit betekent dat we in overleg met andere zorgverleners (zoals huisartsen, specialisten, fysiotherapeuten, diëtisten, enz.) streven naar een alomvattende oplossing. Het doel van deze multidisciplinaire aanpak is om een volledig beeld te krijgen van de zorgsituatie, zodat we totale zorg kunnen waarborgen.
  • Een klein, persoonlijk team met deskundige ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd advies vragen aan een team van gespecialiseerde collega’s op verschillende gebieden van de thuiszorg. Bij Thuisverpleging Melsele hebben we experts op het gebied van palliatieve zorg, diabetes, voeding, psychiatrie, enz. In zeer complexe zorgsituaties vindt er overleg plaats tussen de verpleegkundige en de benodigde expert, zodat er nog specifiekere zorg kan worden verleend.
  • Altijd in uw regio aanwezig: De verpleegkundigen van Thuisverpleging Melsele wonen in de omgeving van Melsele. Als we snel bij u moeten zijn, kunnen we dat binnen zeer korte tijd realiseren.
  • 24/7 beschikbaar: Thuiszorg in Melsele is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor elke zorgvraag. Of het nu doordeweeks, in het weekend of op feestdagen is, u krijgt de zorg die u nodig heeft. Ook als het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen, staan wij klaar om u de warmste zorg te bieden.
  • Toegang tot uw gegevens: Bij Thuisverpleging Melsele vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk toegang heeft tot uw volledige zorggeschiedenis.
  • Sterke communicatie met uw arts: De thuisverpleegkundigen in Melsele hechten veel belang aan communicatie met verschillende zorgverleners die betrokken zijn bij uw zorg. Het is heel eenvoudig om uw huisarts te voorzien van de nodige informatie via het elektronisch zorgdossier, zodat uw situatie nauwlettend kan worden opgevolgd. In urgente situaties neemt de thuisverpleegkundige in Melsele  altijd telefonisch contact op met de behandelende arts.

 

Thuisverpleging Melsele

Waarom kiezen voor Tempus Thuisverpleging?

Bij Tempus Thuisverpleging Melsele hebben we een team van hoogopgeleide professionals die toegewijd zijn aan het leveren van uitstekende zorg aan onze patiënten. Onze verpleegkundigen en verzorgenden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, kennis en empathie. Ze begrijpen de behoeften van patiënten en staan altijd klaar om de best mogelijke zorg te bieden.

Breed scala aan thuiszorgdiensten

Een van de redenen waarom wij de beste keuze zijn voor Thuisverpleging Melsele is ons uitgebreide dienstenaanbod. We bieden een breed scala aan thuiszorgdiensten, waaronder medische verzorging, verpleging, wondverzorging, palliatieve zorg, medicijnbeheer en nog veel meer. Onze diensten worden op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke individuele patiënt.

Persoonlijke aandacht en zorg op maat

Bij Tempus Thuisverpleging Melsele geloven we sterk in het bieden van persoonlijke aandacht en zorg op maat. We begrijpen dat elke patiënt unieke behoeften heeft, en daarom stellen we een zorgplan op dat specifiek is afgestemd op de situatie van elke patiënt. Onze zorgprofessionals nemen de tijd om naar de wensen en voorkeuren van de patiënt te luisteren en zorgen ervoor dat ze de best mogelijke zorg ontvangen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij het kiezen van een thuiszorgaanbieder is kwaliteit en betrouwbaarheid van groot belang. Bij Tempus Thuisverpleging Melselestreven we altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen in onze dienstverlening. We werken volgens de richtlijnen en protocollen van de professionele instanties en zorgen ervoor dat onze zorgverleners regelmatig worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector.

Flexibiliteit en bereikbaarheid

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat de zorgbehoefte van patiënten kan variëren en dat flexibiliteit essentieel is. We bieden flexibele planningsopties en zijn 24/7 bereikbaar voor noodsituaties. Ons team staat klaar om snel te reageren op veranderingen in de zorgbehoefte van patiënten en om de nodige aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat de patiënten de juiste zorg op het juiste moment ontvangen.

Tevredenheid van patiënten

Het is belangrijk om de ervaringen van patiënten te delen om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze voor thuisverpleging. Bij Tempus Thuisverpleging hebben we vele tevreden patiënten die getuigen van de uitstekende zorg die ze hebben ontvangen. Onze patiënten waarderen onze toewijding, professionaliteit en de persoonlijke aandacht die we bieden.

Stop met zoeken en kies voor Tempus Thuisverpleging!

Als u op zoek bent naar hoogwaardige thuiszorg met een professioneel en toegewijd team, een breed scala aan diensten, persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid, flexibiliteit en bereikbaarheid, dan is Tempus Thuisverpleging de juiste keuze voor u. Wij streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten en hen te ondersteunen in hun herstel- of zorgproces.