Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Palliatieve zorg Puurs

Palliatieve Zorg Puurs: Compassievolle Zorg bij Tempus Thuisverpleging

Wanneer het einde van het leven nadert, is er niets waardevoller dan de zekerheid van de beste zorg en ondersteuning voor uw geliefde. Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat als geen ander. Onze missie is om palliatieve zorg Puurs naar een hoger niveau te tillen, waarbij we compassie, deskundigheid en betrokkenheid combineren om u en uw dierbaren te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd.

Palliatieve Zorg Puurs op Maat

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat elk individu uniek is en zijn of haar eigen behoeften heeft. Onze palliatieve zorg Puurs is volledig afgestemd op de persoonlijke situatie en wensen van de patiënt. We luisteren aandachtig naar uw verhaal, zorgen ervoor dat u zich gehoord voelt en ontwikkelen een zorgplan dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Onze deskundige verpleegkundigen zijn speciaal getraind in palliatieve zorg en hebben een diepgaand begrip van pijnmanagement, symptoombestrijding en emotionele ondersteuning. We zijn er om u te begeleiden, vragen te beantwoorden en u gerust te stellen tijdens deze uitdagende fase van het leven.

Wij zorgen voor:

 • Persoonlijke zorgplanning op maat
 • Deskundige verpleegkundigen met een hart voor palliatieve zorg
 • Emotionele ondersteuning voor u en uw familie
 • Continuïteit in zorg voor gemoedsrust

Comfort en Digniteit

Bij Tempus Thuisverpleging geloven we dat palliatieve zorg niet alleen draait om het verlichten van lichamelijk lijden, maar ook om het behoud van waardigheid en comfort. Onze toegewijde verpleegkundigen streven ernaar om uw dagelijkse leven zo comfortabel mogelijk te maken, zowel fysiek als emotioneel.

Ons team zal er alles aan doen om pijn te verlichten, symptomen onder controle te houden en u te helpen bij het behouden van uw autonomie. We willen dat u zich omringd voelt door een ondersteunend netwerk dat geeft om uw welzijn en dat van uw familie.

We staan garant voor:

 • Pijnbestrijding en symptoombeheersing
 • Respect voor uw waardigheid en autonomie
 • Een empathisch en ondersteunend team
 • Een comfortabele en rustige omgeving

Familie en Naasten

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat palliatieve zorg niet alleen de patiënt, maar ook de familie en naasten raakt. We bieden ondersteuning en begeleiding aan degenen die voor u zorgen, omdat we geloven dat uw geliefden ook zorg en aandacht verdienen.

Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden, angsten te verlichten en de last van mantelzorgers te verminderen. We streven ernaar om een warme en ondersteunende omgeving te creëren waarin uw familie en naasten zich gehoord en begrepen voelen.

Onze belofte aan u:

 • Ondersteuning en begeleiding voor familie en naasten
 • Beantwoording van vragen en verlichting van angsten
 • Vermindering van de last voor mantelzorgers
 • Een empathisch en begripvol team
 • Toegewijd aan de hoogste normen van palliatieve zorg
 • Uw wensen en behoeften staan centraal
 • Een team van deskundige en empathische verpleegkundigen
 • Compassie en ondersteuning op elk moment

Vertrouw op Tempus Thuisverpleging

Bij Tempus Thuisverpleging zijn we trots op onze toewijding aan palliatieve zorg Puurs . We zijn er om u te ondersteunen, zowel fysiek als emotioneel, en om ervoor te zorgen dat u en uw dierbaren de beste zorg krijgen tijdens deze belangrijke levensfase.

Vertrouw op ons om uw wensen en behoeften te begrijpen en om een zorgplan op maat te ontwikkelen dat aan al uw verwachtingen voldoet. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u zich omringd voelt door zorg en compassie wanneer u dat het meest nodig heeft.

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat palliatieve zorg een delicate en gevoelige kwestie is. We zijn er om u en uw dierbaren te ondersteunen, te begeleiden en te omringen met zorg en compassie. Uw comfort, waardigheid en welzijn zijn onze topprioriteit.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen tijdens deze moeilijke tijd. Ons team staat klaar om u te verwelkomen in de Tempus Thuisverpleging-familie en u te voorzien van de best mogelijke palliatieve zorg Puurs.

palliatieve zorg Puurs

Palliatieve Zorg Puurs: Tempus Thuisverpleging Biedt Hoogwaardige Ondersteuning

Deskundige Pijnbestrijding en Symptoombestrijding in Palliatieve Zorg Puurs.  Palliatieve zorg, met deskundige pijnbestrijding en symptoombestrijding, wordt naar een hoger niveau getild in Puurs. Tempus Thuisverpleging in Puurs staat borg voor professionele zorgverlening die zich richt op het verlichten van pijn en het beheersen van symptomen in het kader van palliatieve zorg. Ons team van ervaren zorgverleners is vastbesloten om uw comfort en welzijn te waarborgen tijdens de laatste fase van uw leven. Ontdek hoe onze zorg u en uw dierbaren kan ondersteunen.

Uitstekende Pijnverlichting en Symptoombestrijding door Ons Deskundige Team

Het verminderen van pijn en het beheersen van symptomen spelen een cruciale rol in de palliatieve zorg. Ons deskundige team is uitstekend opgeleid en beschikt over de expertise om doeltreffende pijnverlichting en symptoombestrijding te bieden, wat aanzienlijke verbetering van uw levenskwaliteit kan betekenen.

Emotionele Ondersteuning in Palliatieve Zorg: Een Warme Omarming

Palliatieve zorg gaat verder dan louter fysieke zorg; het omvat ook begrip voor de emotionele uitdagingen die gepaard gaan met het naderende levenseinde. Daarom bieden we uitgebreide emotionele ondersteuning aan zowel de patiënt als hun dierbaren. Onze zorgverleners staan klaar om naar u te luisteren, uw angsten te begrijpen en u te helpen bij het omgaan met de emotionele aspecten van deze fase.

Uitzonderlijke Ervaring in Palliatieve Zorg

Ons team van zorgverleners heeft uitgebreide ervaring en training in palliatieve zorg in Puurs, waardoor we de best mogelijke zorg kunnen garanderen.

Persoonlijke Zorg op Maat

We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom passen we onze zorg aan op basis van uw specifieke behoeften. Bij Tempus Thuisverpleging staat u centraal.

Ervaar Comfort en Gemak in Uw Eigen Huis

Thuisblijven biedt comfort en gemak, en onze zorgverleners zorgen ervoor dat u zich veilig en ondersteund voelt, zonder de noodzaak om uw vertrouwde omgeving te verlaten.

Contacteer Tempus Thuisverpleging voor Uw Palliatieve Zorgbehoeften

Als u op zoek bent naar palliatieve zorg in Puurs, hoeft u niet verder te zoeken. Tempus Thuisverpleging staat klaar om u te ondersteunen in deze uitdagende periode. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om comfortabel en met waardigheid thuis te zijn in de laatste fase van het leven. U bent niet alleen; wij zijn er voor u.

Plan Vooruit met Vroegtijdige Zorgplanning

In de wereld van de gezondheidszorg is vroegtijdige zorgplanning van onschatbare waarde. Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we het belang van tijdig handelen. Ons gespecialiseerde team van palliatieve zorgverleners staat paraat om samen te werken met u en uw arts, om u en uw dierbaren te informeren en te ondersteunen. Indien nodig, schakelen we ook een gespecialiseerde referentieverpleegkundige van het Tempus-team in om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

Het is spijtig maar soms onvermijdelijk dat een patiënt in een vergevorderd stadium wilsonbekwaam wordt en niet langer in staat is om zelfstandig beslissingen te nemen. Om voorbereid te zijn op toekomstige zorgbehoeften, initiëren we een zorgvuldig gesprek aan het begin van het zorgplanningstraject om uw wensen en voorkeuren vast te leggen.

Bij Tempus Thuisverpleging hechten we enorm veel belang aan open en duidelijke communicatie tussen ons palliatieve thuiszorgteam in Puurs de patiënt, andere zorgverleners en de familie, met als doel eventuele onduidelijkheden te voorkomen.

Sondevoeding Thuis: Deskundige Zorg voor Sondevoeding in Uw Eigen Huis

Sondevoeding is een vloeibare vervangende of aanvullende voeding die direct in de maag of darmen wordt toegediend via een buisje, ook wel een sonde genoemd. Deze voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen, waaronder energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines, mineralen en vocht. Bovendien zijn er varianten beschikbaar met extra vezels, vetten of eiwitten voor specifieke behoeften.

In bepaalde situaties kan een patiënt in palliatieve zorg baat hebben bij sondevoeding. Ons team van palliatieve zorgverleners beschikt over de vereiste expertise om deze zorg in de thuisomgeving te bieden, in nauwe samenwerking met de behandelend arts.

Zoals eerder vermeld, beschikt Tempus Thuisverpleging over een team van gespecialiseerde verpleegkundigen die ervaren zijn in het opstarten en beheren van thuiszorg met sondevoeding. Zij staan klaar om te assisteren bij het aansluiten en loskoppelen van de sondevoeding, al dan niet met behulp van een voedingspomp. Daarnaast nemen ze de verantwoordelijkheid voor het monitoren van uw gezondheid en welzijn op zich.

Hoogwaardige Parenterale Voeding in de Thuisomgeving

Parenterale voeding, ook bekend als TPN (totale parenterale nutritie), is een kunstmatige totale voeding die direct in de bloedbaan wordt toegediend wanneer voeding via het maag-darmstelsel niet langer mogelijk is. Ons gespecialiseerde team staat klaar om deze geavanceerde nutritie in uw huis te bieden, in nauwe samenwerking met uw behandelend arts.

Hoogwaardige Palliatieve Zorg Puurs

Bij Tempus Thuisverpleging in Puurs streven we ernaar om hoogwaardige palliatieve zorg te bieden die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen. Ons toegewijde team van zorgverleners is er om u en uw dierbaren te ondersteunen, zowel fysiek als emotioneel, gedurende deze uitdagende periode.

Palliatieve Zorg op Maat

Onze palliatieve zorg is volledig op maat gemaakt, omdat we begrijpen dat elke patiënt uniek is. We werken nauw samen met u, uw familie en uw behandelend arts om een zorgplan te ontwikkelen dat uw individuele behoeften en wensen weerspiegelt. U staat centraal in ons zorgproces.

Thuisblijven met Comfort en Ondersteuning

Het comfort en gemak van thuisblijven tijdens palliatieve zorg zijn ons hoogste doel. Onze zorgverleners zorgen ervoor dat u zich thuis veilig en ondersteund voelt, zonder de noodzaak om uw vertrouwde omgeving te verlaten. Dit biedt een waardevolle gemoedsrust voor zowel patiënten als hun familieleden.

Contacteer Ons Voor Uw Palliatieve Zorgbehoeften

Als u op zoek bent naar palliatieve zorg in Puurs, hoeft u niet verder te zoeken. Tempus Thuisverpleging staat klaar om u te ondersteunen in deze uitdagende periode. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om comfortabel en met waardigheid thuis te zijn in de laatste fase van het leven. U bent niet alleen; wij zijn er voor u.

Kwaliteit en Toewijding in Palliatieve Zorg

Bij Tempus Thuisverpleging in Puurs verbinden we ons ertoe om kwaliteit en toewijding te bieden aan elke patiënt die we bedienen. Uw comfort, welzijn en gemoedsrust zijn onze hoogste prioriteit. Vertrouw op ons ervaren team van zorgverleners voor hoogwaardige palliatieve zorg op maat, emotionele ondersteuning en een warme, vertrouwde omgeving. We zijn er om u te helpen, elke stap van de weg.

Wil je meer informatie over palliatieve zorg Puurs ? Neem dan hier contact met ons op.


Wij werken voor palliatieve zorg onder andere in de regio: Sint-Niklaas | Lokeren | Temse |Sint-Gillis-Waas | Beveren | Waasmunster | Hamme | Aalst | Bornem | Puurs | Gent | Lochristi | Melle | Destelbergen | Heusden | Oostakker | Bornem EksaardeDaknamKallo | MelseleVraseneHaasdonk | VerrebroekKieldrecht | Belsele | Lede