Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Elversele

Thuisverpleging Elversele nodig? Op zoek naar thuisverpleging of thuiszorg in de regio Elversele? Dan zit je hier goed bij Tempus thuisverpleging. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit vaak ten koste van de patiënt. Tempus Elversele wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

Tempus thuisverpleging Elversele biedt veel voordelen:

U belt onze thuiszorg in Elversele: 03 369 27 14

– We spreken een tijdstip af dat u het meest schikt. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.
– Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Elversele komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.
– We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Bij Tempus Thuisverpleging Elversele kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat – 7/7 – bij u thuis.

De Sterktes van Tempus Thuisverpleging Elversele 

  • Zorg op maat: Samen met jouw mantelzorger(s) kijkt jouw thuisverpleegkundige in Elversele hoe we je jouw van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen, etc…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
  • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Elversele staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in samenspraak met andere zorgverstrekkers (bv. huisarts, specialist, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire aanpak is dat we een totaalbeeld bekomen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
  • Een klein persoonlijk team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s in specifieke domeinen van de thuisverpleging. Zo hebben we bij Thuisverpleging Elversele experten in palliatieve zorg, diabetes, nutritie, psychiatrie enzovoorts. In zeer complexe zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de nodige expert, zodat nog specifiekere zorg kan worden toegediend.
  • Wij wonen steeds in uw regio: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Elversele wonen in de streek van Elversele. Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
  • 24/24 en 7/7 paraat:  Thuisverpleging in Elversele is 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 dagen beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Zowel in de week als in het weekend en feestdagen, krijgt u alle zorg die u nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u klaar met de warmste zorg.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Elversele vinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.
  • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  De Thuisverpleegkundigen in Elversele vinden communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners super belangrijk. Het is zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien a.d.h.v. het elektronisch zorgdossier zo om uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. De Thuisverpleegkundige in Elversele neemt bij urgente situaties steeds telefonisch contact op met de behandelende (huis)arts.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Elverselevinden we het belangrijk dat u gemakkelijk inzage heeft tot uw gehele zorggeschiedenis.

Extra diensten in de regio Elversele:

Indien u patiënt bent bij ons, wijzen wij u graag de weg naar extra diensten zoals poetshulp, gezinszorg, verzorgingsmateriaal, maaltijden aan huis, personenalarm enz…

Binnen Tempus Thuisverpleging Elversele werken verpleegkundigen met enkele verpleegkundige specialisaties.

Die verpleegkundigen hebben zich in een domein verdiept (bv. wondzorg, diabetes, kraamzorg, psychiatrie,…) en kunnen je daarbij nog verder helpen. Het verpleegteam rond je blijft hetzelfde, maar onderling overleggen we dan jouw situatie.

Onze betrokkenheid in combinatie met professionalisme is de ruggengraat van onze praktijk!

Heeft u hulp of zorg nodig? Heeft u een vraag? Bel of mail ons

Kunt u hulp thuis gebruiken in de regio Elversele? Een tijdelijk steuntje in de rug of zorg van professionals?

Dan kunt u terecht bij Tempus thuisverpleging Elversele.

Onze thuishulp is steeds bereikbaar. Voor meer info bel: 03 369 27 14  of stuur ons een mailtje: info@tempusverpleging.be

De zorgen die we het meest verlenen zijn :  

 
Wij werken in de regio:

Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Vrasene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Kemzeke, Stekene, De Klinge, Meerdonk, Belsele, Puivelde, Waasmunster, Tielrode, Elversele, Hamme, Dendermonde, Kruibeke, Beveren …

Thuisverpleging Elversele Thuiszorg op maat