Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Kallo

Thuisverpleging Kallo gezocht?  Dan bent u hier aan het juiste adres!

Tempus Thuisverpleging Kallo

Bij Tempus Thuisverpleging kunt u rekenen op zorg die persoonlijk en professioneel is. Onze vaardigheden worden voortdurend verbeterd door middel van bijscholing, zodat we altijd op de hoogte zijn van de meest recente richtlijnen Tempus Thuisverpleging is actief in de volgende regio’s:

 

Als uw gemeente niet vermeld staat, maar u woont in de regio, neem dan contact met ons op en we zullen samen naar een passende oplossing zoeken. U kunt rechtstreeks contact opnemen met Tempus Thuisverpleging via het telefoonnummer: 03/369 27 14 of door middel van het contactformulier.

Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op de volgende zorgaspecten:

De Voordelen van Tempus Thuisverpleging Kallo

 • Zorg op maat: Uw persoonlijke verpleegkundige in Kallo werkt samen met u en uw mantelzorgers om u de best mogelijke zorg te bieden. Wij bieden een breed scala aan zorg, van hygiënische verzorging tot geavanceerde medische procedures (zoals eenvoudige en complexe wondverzorging, injecties, thuiszorg voor kankerpatiënten, stomazorg, en alles met betrekking tot chemotherapie en pijnbestrijding…). Voor elke zorgvraag leveren wij zorg op maat!

 • Volledige zorg: De thuisverpleegkundigen in Kallo werken samen met alle disciplines in de gezondheidszorg. Dit betekent dat we in overleg met andere zorgverleners (zoals artsen, fysiotherapeuten, podotherapeuten…) streven naar een alomvattende oplossing. Op deze manier wordt de kwaliteit van leven van u als zorgvrager aanzienlijk verbeterd.

  Klein team met deskundige ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd rekenen op een team van gespecialiseerde collega’s. Bij Thuisverpleging Kallo hebben we experts op het gebied van diabetes, palliatieve zorg, wondverzorging, psychiatrie, enzovoort. In complexe situaties vindt er overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de zorg nauwkeurig kan worden afgestemd.

  24/7 beschikbaarheid: Thuisverpleging in Kallo is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor elke zorgvraag. Niet alleen doordeweeks, maar ook in het weekend en op feestdagen krijgt de zorgvrager alle benodigde zorg. Indien nodig komen wij meerdere keren per dag bij u langs.

  Altijd nabije hulp: Onze verpleegkundigen van Thuisverpleging Kallo wonen in dezelfde regio. Hierdoor kunnen we altijd snel bij u thuis zijn.

  Toegang tot uw gegevens: Bij Thuisverpleging Kallo kunt u eenvoudig uw volledige zorggeschiedenis inzien.

  Contact en overleg met uw arts: We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het heel gemakkelijk om uw huisarts van de nodige informatie te voorzien en de situatie op de voet te volgen. In urgente gevallen nemen we bij Thuisverpleging Kallo altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Waarom kiezen voor Tempus thuisverpleging

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor Tempus thuisverpleging Kallo:

 1. Kwaliteit van zorg: Tempus thuisverpleging staat bekend om het leveren van hoogwaardige zorgdiensten. Het team van verpleegkundigen en verzorgenden is goed opgeleid en heeft ervaring in het verlenen van zorg aan mensen in hun eigen huis. Ze streven naar de beste zorgkwaliteit en zijn toegewijd aan het verbeteren van het welzijn van hun patiënten.

 2. Persoonlijke aandacht: Bij Tempus thuisverpleging begrijpen ze dat elke patiënt unieke zorgbehoeften heeft. Ze bieden persoonlijke aandacht en zorg op maat, rekening houdend met de individuele wensen en omstandigheden van de patiënt. Het team neemt de tijd om de patiënten te leren kennen en een vertrouwensrelatie op te bouwen, wat bijdraagt aan het comfort en het herstelproces van de patiënt.

 3. Flexibiliteit en gemak: Thuisverpleging biedt het voordeel dat de zorg in de comfortabele omgeving van het eigen huis wordt geleverd. Dit betekent minder reistijd en ongemak voor de patiënt en zijn of haar familie. Tempus thuisverpleging werkt flexibel en past zich aan de behoeften van de patiënt aan, met afspraken die passen bij de planning en het schema van de patiënt.

 4. Breed scala aan diensten: Tempus thuisverpleging biedt een breed scala aan diensten, waaronder wondverzorging, medicatiebeheer, palliatieve zorg, postoperatieve zorg, hulp bij persoonlijke verzorging en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat patiënten de zorg kunnen ontvangen die ze nodig hebben, ongeacht hun specifieke medische situatie.

 5. Samenwerking met andere zorgverleners: Tempus thuisverpleging werkt nauw samen met andere zorgverleners, zoals huisartsen, specialisten en ziekenhuizen. Deze samenwerking zorgt voor een geïntegreerde en holistische benadering van de zorg, waarbij de communicatie tussen verschillende zorgverleners wordt gestroomlijnd en de patiënt profiteert van een naadloze zorgervaring.

Al met al kiezen mensen voor Tempus thuisverpleging Kallo vanwege de kwaliteit van zorg, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, gemak, breed scala aan diensten en de samenwerking met andere zorgverleners.