Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Hamme

Thuisverpleging Hamme nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Hamme kiezen?

 • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Hamme kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
 • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Hamme werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Hamme experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Hamme is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
 • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Hamme wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Hamme kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
 • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Hamme altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Hamme

Thuisverpleging Hamme  gezocht? Dan zit je hier goed!

Tempus Thuisverpleging is trots op de recente samenwerking met Plus Zorg Thuisverpleging in de regio Hamme. Deze samenwerking belooft uitstekende thuiszorgdiensten te bieden aan de inwoners van Hamme en omliggende gebieden. Hieronder leest u meer over de waarde die Tempus Thuisverpleging en Plus Zorg Thuisverpleging brengen aan de gemeenschap.

Onze Toegewijde Teams

Bij Plus Zorg Thuisverpleging Hamme, onder leiding van Monika Steeman, vindt u een team van ervaren en professionele verpleeg- en zorgkundigen. Onze teams staan 24 uur per dag, zeven dagen per week paraat om te voorzien in uw specifieke behoeften en zorgen. Onze gezamenlijke inzet voor kwalitatieve zorg maakt ons tot uw betrouwbare partner in gezondheid.

Persoonlijke Thuiszorg

Bij Tempus Thuisverpleging en Plus Zorg Thuisverpleging begrijpen we dat thuiszorg persoonlijk moet zijn. Wij streven ernaar om zorg op maat te bieden, waarbij we luisteren naar uw individuele wensen en behoeften. Onze hooggekwalificeerde verpleegkundigen en zorgverleners zullen ervoor zorgen dat u de best mogelijke zorg ontvangt, met respect voor uw privacy en comfort.

Breed Scala aan Diensten

Onze samenwerking biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder:

 1. Verpleegkundige Zorg: Onze verpleegkundigen zijn uitgerust om een breed scala aan medische zorg te bieden, zoals wondverzorging, medicatiebeheer en infuustherapie.

 2. Persoonlijke Verzorging: We bieden hulp bij dagelijkse activiteiten, zoals baden, aankleden en mobiliteitsondersteuning.

 3. Palliatieve Zorg: Voor patiënten die palliatieve zorg nodig hebben, staan we klaar om hen en hun families te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode.

 4. Therapeutische Diensten: Onze therapeuten bieden fysiotherapie, ergotherapie en andere gespecialiseerde diensten om uw herstel te ondersteunen.

 5. Complementaire Zorg: We omarmen een holistische benadering van zorg en bieden complementaire therapieën zoals aromatherapie en massage.

Toegankelijke Zorg

Wij geloven dat hoogwaardige thuiszorg voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom werken we samen met patiënten, hun families en verwijzende artsen om ervoor te zorgen dat onze zorgplannen betaalbaar en effectief zijn. Uw welzijn staat bij ons voorop.

Contacteer Ons

Bent u op zoek naar betrouwbare thuiszorgdiensten in de regio Hamme? Neem dan vandaag nog contact op met Tempus Thuisverpleging en Plus Zorg Thuisverpleging Hamme. Wij zijn er om u te ondersteunen en uw gezondheid te bevorderen. Samen maken we het verschil in de zorggemeenschap van Hamme.

Enkele pluspunten:

+ Kwaliteitsvolle totaalzorg op maat, gericht op de patiënt én familie.

+ Persoonlijke benadering voor het creëren van een vertrouwensband.

+ Dagelijks teamoverleg met de betrokken huisarts of specialist.

+ NACHTZORG

Een vaak ontbrekende schakel in thuisverpleging.

Plus Zorg biedt nachtzorg (continue aanwezigheid van een verpleeg- of zorgkundige tijdens de nacht) bij:

 • Postoperatieve patiënten.
 • Patiënten in laatste levensfase.
 • Gevorderde dementie / wachtlijst RVT.
 • Aandoeningen die progressief zijn.
 • Ontlasten mantelzorgers.

Meer weten?

Contacteer Monika Steeman rechtstreeks op 0479 73 39 44 of vul het contactformulier in.

Thuisverpleging Hamme