fbpx

Thuisverpleging Branst

Thuisverpleging Bornem

Thuisverpleging in Branst nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Branst bij kiezen?

 • Zorg op maat: Samen met uw mantelzorger(s) kijkt uw thuisverpleegkundige in Branst hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen, wij bieden alle mogelijke zorgen aan (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor eender welke zorgvraag streven wij naar de beste zorg op maat!
 • Totaalzorg: Voor de thuisverpleegkundigen in Branst staat interdisciplinaire samenwerking zeer centraal. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesist, Diëtist…) zoeken naar een totaaloplossing. Het doel van deze interdisciplinaire samenwerking is dat we een totaalbeeld krijgen van de zorgsituatie opdat we totaalzorg kunnen garanderen.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd advies inwinnen bij een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Branst experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexere zorgsituaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden toegediend.
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Branst is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die hij/zij nodig heeft. Ook wanneer het nodig is om meerdere keren per dag langs te komen staan wij graag voor u paraat.
 • Steeds hulp dichtbij: De verpleegkundigen bij Thuisverpleging Branst wonen in de streek van Branst. Wanneer wij snel bij u ter plaatse moeten zijn kunnen wij dit op zeer korte tijd realiseren.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Branst is het zeer gemakkelijk om inzage te krijgen tot uw gehele zorggeschiedenis.
 • Sterke communicatie met uw (huis-)arts:  Aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners wordt bij Thuisverpleging Branst veel belang gehecht. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om uw situatie zeer nauwlettend op te volgen. Bij urgente situaties neemt uw Thuisverpleegkundige in Branst steeds telefonisch contact op met uw huisarts.

Ik wil thuisverpleging

Thuisverpleging Branst

In het team van Tempus Thuisverpleging Branst  zal u persoonlijke en professionele zorgen krijgen. Technieken worden continu door middel van bijscholingen bijgeschaafd zodat alles up-to-date staat met de nieuwste richtlijnen.  Verzorging van eigen bodem, wat kan u nog meer wensen? Tempus Thuisverpleging Branst  staat gekend voor een erg persoonlijke aanpak.

Thuisverpleging in Branst houdt volgende regio’s in:

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Branst ? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing.   U kan Thuisverpleging Branst rechtstreeks bereiken op het nummer: 0483 00 63 02 of via het contactformulier.

Contacteer ons gerust:  0483 00 63 02 of via het contactformulier.

 

Hoeveel kost thuisverpleging in Branst?

 • DerdebetalersregelingBij thuisverpleging Branst wordt de kost van uw verzorging rechtstreeks aan uw ziekenfonds gefactureerd. Om deze facturatie tot een goed einde te brengen hebben we een doktersattest nodig. Aan de hand van het doktersattest betaalt uw ziekenfonds de door thuisverpleging Branst geleverde zorg terug. De wet bepaalt dat voor eender welke thuisverplegingspraktijk slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen wordt een vergoeding aangerekend. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf inlichten.
 • Getuigschrift: Uw vertrouwde verpleegkundige zal maandelijks een getuigschrift voorzien met de zorgen die door ons gefactureerd werden aan uw ziekenfonds. Indien er  zorgen zijn die u zelf moet betalen, ontvangt u naast een getuigschrift, ook een kostenoverzicht

 

 

Diensten

Bij Tempus Thuisverpleging Branst kan u terecht voor een brede waaier van verpleegkundige diensten. We lijsten hier enkele voorbeelden op: Zonder doktersvoorschrift

Alle hygiënische verzorging. Denk hierbij aan wassen, aankleden,…

Met doktersvoorschrift

Wondzorg Inspuitingen Wekelijks klaarzetten medicatie Blaassondage Lavement Sondevoeding Compressietherapie Aanbrengen van zalven Parenterale voeding Palliatieve zorgen Plaatsen & toezicht houden op intraveneuze en subcutane perfusie (bv. pijnpompen) Stomazorg Aanbrengen van oog/oordruppels post-operatief …

Contact

Hygiënische zorgen

De basis van thuisverpleging is een goede hygiënische verzorging of ook wel het ‘toilet’ genoemd …

Wondzorg

Eenvoudige of complexe wonden? Je kan beroep doen op Tempus Thuisverpleging voor alle soorten wonden.

Palliatieve zorgen

Palliatieve zorg is alles wat nog gedaan dient te worden als men denkt dat er niets meer gedaan kan worden.

Oncologische zorgen

Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om patiënten met kanker te verzorgen en te begeleiden.

Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1:
U belt 0483 00 63 02

Stap 2:
We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3:
Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Branst komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4:
We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

 

Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp in Branst met een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit ten vaak koste van de patiënt. Tempus wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

 

Thuisverpleging biedt veel voordelen:

Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn
gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Bij Tempus Thuisverpleging Branst kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat – 24u/24u – 7/7 – bij u thuis.

Stel een vraag

  Uw naam en voornaam (verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha