fbpx

Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Partnership

Tempus Thuisverpleging zoekt exclusieve partners in de regio Oost-Vlaanderen. Heb je een praktijk? Wil je groeien maar bots je op uitdagingen? Kan je coaching gebruiken in managing, leiderschap en marketing?

Wij bieden een unieke partnership aan waarbij zelfontwikkeling en groei voorop staan. Laat je inspireren en motiveren door een werkend voorbeeld in de sector.

Enkele van onze troeven:

  • Exclusiviteit (één partner per regio)

We willen bij Tempus maar met één iemand samenwerken per regio. We selecteren dan ook zorgvuldig. Er moet een “match” zijn langs beide kanten. 

  • Scherpe prijs

Een afgesproken prijs die all-in en volledig transparant is. Daarboven ook gebaseerd is op een win-win principe. 

  • Waardeoordeel bij onze huidige partners

We brengen u in contact een huidige partner die u zijn/haar eerlijke mening over onze samenwerking zal geven.

 Laat ons vrijblijvend kennismaken en zoeken naar een win-win situatie.