Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Opleidingen

Tempus Thuisverpleging en medische groothandel Fedicura organiseren onderstaande opleidingen.

Inschrijven kan via onderstaande inschrijvingstool.

Bij een eerste inschrijving, gelieve uw facturatiegegevens mee te sturen. U zal een factuur ontvangen met het inschrijvingsgeld. Bij betaling bent u ingeschreven. U kan eenvoudig betalen via Bancontact, u wordt automatisch doorverwezen naar de betaalpagina.

Kostprijs:

De opleidingen via Tempus zijn gratis* voor leden van Tempus Thuisverpleging (gebruik de kortingscode). Niet-leden betalen 25 euro. 

E-learnings en fysieke opleidingen via Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen kosten 25 euro.
Er wordt een opleidingsattest en een drankje voorzien. 

* Ben je ingeschreven als Tempuslid, maar kan toch niet komen? Annuleer 48u voor de desbetreffende opleiding, anders brengen we 25 euro annuleringskosten in rekening. 

Kies hier je opleiding: