Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Zele

Thuisverpleging Zele nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Zele kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Zele kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Zele werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Zele experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Zele is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Zele wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Zele kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Zele altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Zele: Kwaliteitszorg op maat

Bij Thuisverpleging Tempus staat uw welzijn centraal, zodat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. We bieden niet alleen zorg na een operatie, maar we houden ook nauw contact met uw behandelend arts en blijven onszelf bijscholen om u de beste zorg te kunnen bieden. Ons doel is om samen met u een vast en voorspelbaar zorgmoment af te spreken, zodat u niet onnodig hoeft te wachten op uw thuisverpleging.

Privacy en Comfort

Bij Thuisverpleging Zele hechten we veel waarde aan uw privacy en comfort. Als u dat wenst, dragen onze verpleegkundigen geen witte schorten wanneer ze bij u thuis komen. We streven ernaar om maximaal drie verschillende zorgverleners in de regio Sint-Niklaas bij dezelfde deur in te zetten.

Tempus Thuisverpleging biedt talloze voordelen:

Flexibele Afspraken

U kunt ons bellen op 03 369 27 14 en samen plannen we een geschikt tijdstip in. We proberen dit tijdstip zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch bespreken we ook welk medisch materiaal u mogelijk nodig heeft.

Toegewijde Verpleegkundigen

Een vaste verpleegkundige van Thuisverpleging Zele komt bij u langs om de benodigde zorg te verlenen.

Vertrouwde Relatie

We stellen samen een vast tijdstip in voor de komende dagen. Onze verpleegkundigen houden zich aan het beroepsgeheim en behandelen iedereen met respect, ongeacht hun achtergrond, geloof of filosofische overtuiging. We werken vanuit een visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en Thuishulp op Maat, 7 dagen per week

Daarnaast werken we snel en efficiënt dankzij het gebruik van moderne technologieën. Hierdoor kunnen we werken zonder wachtlijsten. Bij Tempus Thuisverpleging Zele kunt u rekenen op betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat, 7 dagen per week. Want zorg is er wanneer u erom vraagt!

Verpleging of Hulp aan Huis in Zele Nodig?

Bent u op zoek naar betrouwbare hulp aan huis in Zele? Bel dan naar 03 369 27 14 of stuur ons een e-mail op info@tempusverpleging.be voor de benodigde thuiszorg. U kunt ook eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Het team van Thuisverpleging Zele zal spoedig contact met u opnemen om een persoonlijk zorgplan op te stellen.

Thuisverpleging zele

Wij Bedienen de Regio

Onze diensten zijn beschikbaar in de volgende regio’s:

 

Onze Meest Voorkomende Zorgverlening omvat:

 

De Wereld van Thuiszorg

Thuiszorg is een essentieel onderdeel van de gezondheidszorg dat bij u thuis wordt geleverd. Het omvat verschillende diensten en valt onder de noemer extramurale gezondheidszorg, ook bekend als eerstelijns gezondheidszorg. Laten we dieper ingaan op wat thuiszorg precies inhoudt en hoe het van waarde kan zijn.

Verpleging en Verzorging aan Huis

Thuiszorg biedt een breed scala aan diensten om aan uw individuele behoeften te voldoen. Hieronder vallen verpleging, kraamzorg, huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, en gespecialiseerde verzorging en verpleging. Deze diensten worden met toewijding en zorg bij u thuis geleverd.

Eigen Regie met Persoonlijk Assistentiebudget (PAB)

Sinds het begin van de 21e eeuw hebben mensen met een handicap in Vlaanderen de mogelijkheid om hun eigen thuiszorg te organiseren via het Persoonlijk Assistentiebudget (PAB). Hoewel de financiële middelen beperkt zijn, wordt er hard gewerkt om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden door extra financiering. Dit initiatief biedt mensen de vrijheid om hun zorg op maat te regelen.

Zorgverzekering voor Extra Ondersteuning

Een ander waardevol initiatief is de zorgverzekering die wordt aangeboden door zorgkassen, onafhankelijke instanties, of organen die zijn verbonden aan een mutualiteit of het OCMW. Deze verzekering fungeert als aanvulling op de invaliditeitsuitkeringen van het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) en de financiële tegemoetkomingen van de Belgische Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid. Het richt zich specifiek op ouderen met zorgbehoeften en personen met een handicap.

Samenwerking voor Optimale Zorg

Aan het einde van de 20e eeuw werden verschillende regionale overlegorganen opgericht in Vlaanderen, zoals het SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg (SIT), waarin belangrijke spelers in de thuiszorg, inclusief huisartsen, samenwerken. Deze instellingen hebben als doel om de lokale thuiszorg te coördineren, te evalueren, en te optimaliseren. Door samen te werken kunnen ze de kwaliteit van zorg verbeteren en de behoeften van de patiënten beter tegemoetkomen.

Thuisverpleging Zele – Uw Partner in Zorg

Als u behoefte heeft aan hulp in de regio Zele, aarzel dan niet om contact op te nemen met Thuisverpleging Zele. Wij staan klaar om u de beste zorg te bieden en u te ondersteunen in uw zorgbehoeften. Uw welzijn staat bij ons voorop.

Thuiszorg is een waardevolle bron van ondersteuning voor mensen in Vlaanderen. Of u nu verpleging, persoonlijke verzorging, of gespecialiseerde zorg nodig heeft, thuiszorg biedt op maat gemaakte diensten om aan uw behoeften te voldoen. Dankzij initiatieven zoals het Persoonlijk Assistentiebudget en de zorgverzekering is het nu makkelijker dan ooit om uw eigen zorg te regelen. Samenwerkingsorganen zoals het SIT zorgen voor optimale zorgcoördinatie. Dus, als u hulp nodig heeft in de regio, aarzel dan niet om contact op te nemen met Thuisverpleging Zele voor de beste zorg die u verdient. Uw gezondheid is onze prioriteit.

Thuiszorg Sint-Niklaas – Verpleging op maat