Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Wondzorg Lochristi

Wondzorg Lochristi: Tempus Thuisverpleging Garandeert Topkwaliteit Diensten voor Snelle Genezing

Bent u op zoek naar professionele, gespecialiseerde wondzorg in Lochristi? Zoek niet verder! Tempus Thuisverpleging biedt hoogwaardige wondzorgdiensten aan die uw herstelproces versnellen. Wij begrijpen dat wondverzorging een delicate en gespecialiseerde discipline is. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te helpen bij verschillende soorten wonden, waaronder veneuze en arteriële ulcera, vochtletsels, scheurwonden (skin tears), bijtwonden, necrotische wonden en meer.

Gespecialiseerde Wondzorg  Lochristi

Onze ervaren zorgverleners in Lochristi zijn getraind in de meest geavanceerde wondzorgtechnieken. Wij maken gebruik van state-of-the-art apparatuur en behandelingen om ervoor te zorgen dat uw wond snel en effectief geneest. Elke wond is uniek en vereist daarom een individuele aanpak. Onze toegewijde professionals zullen een persoonlijk behandelplan ontwikkelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u de best mogelijke zorg te bieden.

Onze missie is om uw herstelproces te versnellen en ervoor te zorgen dat u de hoogste kwaliteit van leven behoudt. Of u nu te maken heeft met chronische wonden of acute verwondingen, onze wondzorgexperts in Lochristi zijn er om u te ondersteunen op uw reis naar genezing.

Waarom Kiezen voor Onze Wondzorgdiensten?

Ons team van zorgverleners is ervaren en toegewijd aan het leveren van de beste zorg aan onze patiënten. Wij begrijpen de complexiteit van wondverzorging en zetten ons in om u de zorg en aandacht te bieden die u verdient.

Individuele Behandelplannen

Wij geloven in maatwerk als het gaat om wondzorg. Elk individu heeft unieke behoeften, en daarom zullen wij voor u een persoonlijk behandelplan ontwikkelen om ervoor te zorgen dat u de juiste zorg krijgt.

Geavanceerde Wondzorgtechnieken

Onze kennis van de nieuwste wondzorgtechnieken stelt ons in staat om effectieve behandelingen aan te bieden die gericht zijn op een snelle genezing. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector.

Moderne Faciliteiten

Onze faciliteiten zijn uitgerust met state-of-the-art apparatuur en technologieën om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt. Wij investeren in uw welzijn.

Snel en Effectief Herstel

Ons doel is om u te helpen uw wond snel en effectief te laten genezen, zodat u kunt terugkeren naar een gezond en gelukkig leven.

Neem vandaag nog contact op met Tempus Thuisverpleging voor professionele, gespecialiseerde wondzorg in Lochristi. Uw welzijn staat bij ons voorop, en wij zijn er om u te helpen uw gezondheid en welzijn te herwinnen. Vertrouw op ons voor deskundige wondzorg die u verdient

wondzorg Lochristi

Deskundige Wondzorg: Tempus Thuisverpleging Biedt U Topzorg

Wondzorg is van vitaal belang in de gezondheidszorg en omvat een breed scala aan aandoeningen, zowel acuut als chronisch, van eenvoudig tot complex. Bij Wondzorg Lochristi begrijpen we dat elke behoefte aan wondzorg uniek is. Ons toegewijde team van ervaren wondverpleegkundigen staat altijd voor u klaar, ongeacht het type wondzorg dat u nodig heeft. We streven naar de hoogste kwaliteit van zorg en hechten bijzondere waarde aan uw welzijn. Bovendien zorgen we ervoor dat uw behandelend arts altijd volledig geïnformeerd is, dankzij gedetailleerde foto’s en beschrijvingen.

Postoperatieve Wondzorg: Uitstekende Zorg na een Operatie

Postoperatieve wonden zijn wonden die ontstaan na een chirurgische ingreep. Bij Wondzorg Lochristi kunt u rekenen op uitstekende postoperatieve wondzorg. Enkele van de diensten die we aanbieden, omvatten dagelijkse aseptische verbandwissels, het aanbrengen van wiekverband, het toedienen van zalven, het verwijderen van hechtingen of nietjes, en de verzorging van amputatiewonden. Het beste van alles is dat u geen voorschrift van een arts nodig heeft om van onze diensten gebruik te maken.

Stomazorg: Uw Comfort is Onze Prioriteit

Een stoma kan zowel fysiek, psychisch als sociaal een grote impact hebben. Bij Wondzorg Lochristi is uw comfort onze prioriteit, en we streven ernaar om uw zorgen tot een minimum te beperken. Onze stomaverpleegkundigen staan voor u klaar, en indien gewenst, nemen we contact op met uw leverancier. We bieden ook advies en educatie voor patiënten die in de toekomst zelf hun stoma willen verzorgen. Ongeacht het type stoma, of het nu een colostoma, ileostoma of urostoma is, kunt u vertrouwen op Tempus Thuisverpleging.

Wondzorg bij Decubitus (Doorligwonden): Preventie en Verzorging

Decubituswonden ontstaan als gevolg van druk- of schuifkrachten die de doorbloeding en zuurstofvoorziening belemmeren, wat leidt tot schade aan de huid en onderliggend weefsel. Tempus Thuisverpleging kan u helpen bij het voorkomen van decubitus door middel van preventietips en advies. Bovendien bieden we deskundige verzorging voor decubituswonden.

Factoren die het risico op doorligwonden verhogen:

  • Personen die bed-, zetel- of rolstoelgebonden zijn.
  • Weinig lichamelijke activiteit ondernemen.
  • Een slechte algemene conditie hebben.
  • Een verminderde voedingstoestand hebben.
  • Een verminderde doorbloeding hebben.
  • Medicatie nemen die de huidversterking vermindert.
  • Bepaalde ziekten hebben, zoals hart- en vaatziekten of diabetes.
  • Een verminderd bewustzijn hebben, bijvoorbeeld door ziekte of medicatie.

 

Risicogebieden voor Doorligwonden:

Doorligwonden komen vaak voor op plaatsen waar het bot vlak onder de huid ligt, zoals de stuit, hielen, knieën, ruggenwervels, schouderbladen en schouders.

Brandwonden: Delicate Zorg voor Brandwonden

Brandwonden vereisen zorgvuldigheid en geduld. Deze wonden zijn vaak delicaat, wat betekent dat wondzorg uiterst voorzichtig moet gebeuren. Wondzorg Lochristi heeft ruime ervaring in het behandelen van brandwonden, inclusief oncologische brandwonden. We werken nauw samen met brandwondencentra van universitaire ziekenhuizen om de beste zorg te bieden.

Diabetische Voet: Speciale Zorg voor Diabetespatiënten

Diabetespatiënten lopen het risico voetwonden of botbreuken in de voet op te lopen zonder dit te voelen of te beseffen. Deze verwondingen genezen moeilijker en breiden zich sneller uit dan bij mensen zonder diabetes. Tempus Thuisverpleging werkt samen met de diabetische voetkliniek van VITAZ en zorgverleners in zorgtrajecten of conventies waar u aan bent aangesloten. Ons doel is om uw voetgezondheid te waarborgen en complicaties te voorkomen.

Bij Wondzorg Lochristi kunt u terecht voor een breed scala aan wondzorgdiensten, waaronder veneuze en arteriële ulcera, vochtletsels, scheurwonden (skin tears), bijtwonden, necrotische wonden, en meer. Ons toegewijde team staat voor u klaar om de beste zorg te bieden en uw herstel te bevorderen. Kies voor Tempus Thuisverpleging voor hoogwaardige wondzorg die u verdient.

Onze Toewijding aan Uw Welzijn

Bij Tempus Thuisverpleging geloven we in een persoonlijke benadering van wondzorg. Onze verpleegkundigen begrijpen dat elke patiënt unieke behoeften heeft, en daarom stellen we een zorgplan op dat specifiek is afgestemd op uw situatie. We luisteren naar uw zorgen en vragen en bieden u de ondersteuning die u verdient.

Gemak en Toegankelijkheid

We begrijpen dat wondzorg soms onverwachts nodig is, en daarom streven we naar gemak en toegankelijkheid. U hoeft geen lange wachttijden in ziekenhuizen te doorstaan. Onze verpleegkundigen komen bij u thuis, op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Dit bespaart u tijd en ongemak.

Onderwijs en Preventie

Bij Wondzorg Lochristi geloven we in het belang van educatie en preventie. We leren u hoe u uw wonden thuis kunt verzorgen en geven u tips om toekomstige problemen te voorkomen. We willen niet alleen uw huidige wonden behandelen, maar ook bijdragen aan uw algehele gezondheid en welzijn.

Vertrouw op Tempus Thuisverpleging voor Uw Wondzorgbehoeften

Of u nu te maken heeft met postoperatieve wonden, stomazorg, decubitus, brandwonden, diabetische voetproblemen of andere wondzorgbehoeften, Wondzorg Lochristi staat voor u klaar. We zijn trots op onze expertise, toewijding en zorgzaamheid.

Wil je meer informatie over wondzorg? Neem dan hier contact met ons op.

Wij werken voor wondzorg onder andere in de regio: Sint-Niklaas | Lokeren | Temse | Sint-Gillis- waas | Beveren | Waasmunster | Hamme | Aalst | Bornem | Puurs | Gent | Lochristi | Melle | Destelbergen | Heusden | Oostakker | Eksaarde | Daknam | Kallo | Melsele | Vrasene | Haasdonk | Verrebroek | Kieldrecht | Belsele | Lede