Wouter Geerts

Hallo, ik ben Wouter en ik probeer als operationeel coördinator bij Tempus thuisverpleging mijn ervaring in te zetten om de hele organisatie vlot te laten draaien op praktisch vlak.

Ondertussen staan er bijna 20 jaar ervaring in de sector thuisverpleging op de teller. De eerste jaren daarvan bij het Wit-gele Kruis en de laatste jaren in de zelfstandige thuisverpleging.

Ik ben sociaal verpleegkundige van basisopleiding en steek dan ook graag veel energie in samenwerkingen met allerlei partners die onze verpleegkundigen en de praktijk versterken. 

Ik deed mijn eerste voorzichtige stapjes als leidinggevende op mijn 25ste en kan ondertussen bouwen op heel wat management ervaring die ik dagdagelijks graag gebruik om het ganse team te ondersteunen waar nodig op dit vlak.

De unieke samenwerking met het Wit-gele kruis en de professionele aanpak binnen Tempus Thuisverpleging spraken me onmiddellijk aan om ons samen met alle collega’s verder te differentiëren en ons te specialiseren om de best mogelijks zorg te garanderen voor de mensen thuis