Vicky Van de Vyver

Hallo,

Ik ben Vicky,

Ik werk 19 jaar als zelfstandige thuisverpleegkundige.  

Zelfstandig werken hield me niet tegen. Het nauwe contact met de patiënten in hun thuissituatie ervaar ik juist als ‘dat tikkeltje meer’. Je kan als thuisverpleegkundige ervoor zorgen dat de patiënten zo lang mogelijk – liefst tot op het einde- thuis kunnen blijven, dicht bij hun naasten.  Vanaf juli 2023 combineer ik het verpleegwerk op de baan samen met de functie als regioverantwoordelijke voor de regio groot Beveren en omstreken. 

Verder heb ik mijn referentie wondzorgverpleegkundige behaald, een domein waar ik bijzonder door geboeid ben. 

Enkele positieve kenmerken van mij: empathie, een luisterend oor, gedreven, positief ingesteld, nauwkeurig en zorgzaam.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met familie en vrienden, ook eens lekker gaan eten kan me wel doen ontspannen. Wanneer ik me eens volledig wil uitleven, doe ik dit door te gaan sporten. Vooral lopen of fietsen zetten het verstand dan even volledig op nul. Zo kan ik er nadien weer volop tegenaan.