Valerie De Smet

Ik ben Valerie De Smet. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in ziekenhuis vond ik het tijd om mijn huidige job te combineren met een nieuwe uitdaging. Werken in de Thuisverpleging! Enkele kenmerken van mij: sociaal, engelengeduld, perfectionistisch, stressbestendig,.. Naast verpleging ben ik ook mama van 4 kindjes die mij op het juiste moment ontspanning geven.

Door jarenlange ervaring op heelkundige diensten is mijn interesse enkel gegroeid voor verpleging. Ambities: Ik wil me graag verder verdiepen in de oncologische en palliatieve zorg. Mijn passie voor verpleging stond al langer vast. Het maken van een verschil in het geven van de beste zorg maakt me gelukkig en geeft me voldoening. Het vertrouwen en de glimlach van patiënt en familie is de mooiste waardering die ik kan krijgen!