Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuiszorg Melle

Thuiszorg Melle nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuiszorg Melle kiezen?

 • Zorg op maat: Uw thuisverzorger in Melle kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
 • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Melle werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuiszorg Melle experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverzorging in Melle is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
 • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuiszorg Melle wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuiszorg Melle kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
 • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuiszorg Melle altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuiszorg Melle: Uw Partner in Welzijn

Bij Thuiszorg Melle draait alles om uw welzijn. Onze toewijding is ongeëvenaard, met als doel ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Onze zorg gaat verder dan alleen de periode na een operatie. We houden nauw contact met uw behandelend arts en streven voortdurend naar verbetering om u de best mogelijke zorg te bieden. Ons ultieme doel? Samen met u vaste en voorspelbare zorgmomenten plannen, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten op uw thuiszorg.

Privacy en Comfort Staand

Privacy en comfort zijn voor ons van het grootste belang. Onze verpleegkundigen dragen geen witte schorten als u dat niet wilt. We streven ernaar om maximaal drie verschillende zorgverleners uit de regio Sint-Niklaas bij dezelfde deur in te zetten, voor een vertrouwde en comfortabele ervaring.

Flexibele Afspraken op Uw Voorwaarden

We begrijpen dat uw agenda druk kan zijn. Daarom kunt u ons bereiken op 03 369 27 14 om samen een geschikte afspraak te plannen. We hechten veel waarde aan het respecteren van uw tijd. Tijdens ons gesprek bespreken we ook welk medisch materiaal mogelijk nodig is.

Toegewijde Verpleegkundigen voor Continuïteit

Een vaste verpleegkundige van Thuiszorg Melle komt bij u langs om de benodigde zorg te verlenen. Dit zorgt voor consistentie en vertrouwen in uw zorgproces.

Vertrouwde Relatie met Respect voor U

Samen stellen we een vast schema op voor de komende dagen. Onze verpleegkundigen handelen altijd met respect en eerbiedigen het beroepsgeheim, ongeacht uw achtergrond, geloof of filosofische overtuiging. Bij Tempus Thuisverpleging werken we vanuit een visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Maatwerk Thuiszorg, 7 Dagen per Week

Daarnaast zijn we snel en efficiënt dankzij moderne technologieën, wat betekent dat we zonder lange wachtlijsten kunnen opereren. Bij Tempus Thuiszorg Melle kunt u rekenen op betrouwbare thuiszorg op maat, zeven dagen per week. Omdat zorg beschikbaar moet zijn wanneer u het nodig heeft!

Verpleging of Hulp aan Huis in Melle Nodig?

Bent u op zoek naar betrouwbare hulp aan huis in Melle? Aarzel dan niet om ons te bellen op 03 369 27 14 of stuur een e-mail naar info@tempusverpleging.be voor de benodigde thuiszorg. U kunt ook eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Het team van Thuiszorg Melle zal snel contact met u opnemen om een persoonlijk zorgplan op te stellen. Uw welzijn is onze prioriteit!

Persoonlijke Zorg op Maat

Bij Thuiszorg Melle begrijpen we dat elke patiënt unieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om persoonlijke zorgplannen op maat te maken die perfect aansluiten op uw situatie. Of u nu behoefte heeft aan wondverzorging, medicatiebeheer, fysiotherapie, of hulp bij dagelijkse activiteiten, onze deskundige verpleegkundigen staan klaar om u te ondersteunen.

Snelle Respons in Noodgevallen

Bij Thuiszorg Melle begrijpen we dat noodsituaties zich onverwachts kunnen voordoen. Daarom bieden we een snelle respons en beschikbaarheid, zelfs buiten reguliere kantooruren. U kunt altijd op ons rekenen om u te helpen wanneer u ons het meest nodig heeft.

Onze Deskundige Diensten: Palliatieve Zorg

Voor patiënten met een levensbeperkende ziekte bieden we gespecialiseerde palliatieve zorg om pijn te verlichten en de kwaliteit van leven te verbeteren. Ons toegewijde team staat aan uw zijde om u en uw familie te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode.

Dementiezorg

Bij Thuiszorg Melle hebben we begrip voor de uitdagingen waarmee mensen met dementie en hun families worden geconfronteerd. Onze verpleegkundigen zijn getraind in dementiezorg en kunnen u helpen bij het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving.

Postoperatieve Zorg

Na een operatie is het belangrijk om goed te herstellen. Ons team van verpleegkundigen is ervaren in het bieden van postoperatieve zorg, het controleren van wondgenezing en het beheren van medicatie om een vlotte herstelproces te garanderen.

Neem Contact met Ons Op

Bij Thuiszorg Melle staan we altijd paraat om u te ondersteunen. Uw welzijn is onze hoogste prioriteit, en we zijn trots op de kwaliteit van zorg die we bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op 03 369 27 14 of stuur een e-mail naar info@tempusverpleging.be voor meer informatie of om uw zorgbehoeften te bespreken. We kijken ernaar uit om u te helpen een gezonder en comfortabeler leven te leiden in uw eigen vertrouwde omgeving.

Thuiszorg Melle

Wij Bedienen de Regio

Onze diensten zijn beschikbaar in de volgende regio’s:

 

Onze Meest Voorkomende Zorgverlening omvat:

 1. Hygiënische zorgen
 2. Wondzorg
 3. Palliatieve zorgen
 4. Oncologische zorgen

 

Thuiszorg in Vlaanderen: Essentieel voor Moderne Gezondheidszorg

Thuiszorg vormt een cruciaal element in de moderne gezondheidszorg, waarbij zorg en verpleging direct aan huis worden geboden. Het is een integraal onderdeel van de extramurale gezondheidszorg, ook wel bekend als eerstelijns gezondheidszorg. Deze vorm van zorg omvat een breed scala aan diensten, van verpleging tot kraamzorg, huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging en gespecialiseerde zorg en verpleging.

Thuiszorg in Vlaanderen: Uw Persoonlijk Assistentiebudget (PAB)

Sinds het begin van de 21e eeuw hebben inwoners van Vlaanderen met een Persoonlijk Assistentiebudget (PAB) de mogelijkheid om hun eigen thuiszorg te organiseren met behulp van dit budget. Ondanks beperkte financiële middelen wordt er hard gewerkt om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden door extra financiering toe te kennen.

Zorgverzekering via Zorgkassen: Een Innovatieve Stap

Een andere belangrijke ontwikkeling in deze periode is de zorgverzekering die wordt georganiseerd door zorgkassen. Deze onafhankelijke instanties of organen zijn gelieerd aan een mutualiteit/ziekenfonds of het OCMW. De zorgverzekering fungeert als aanvulling op de invaliditeitsuitkeringen van het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) en de financiële tegemoetkomingen van de Belgische Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid voor ouderen met zorgbehoeften en personen met een handicap.

Samenwerking in de Thuiszorg: Het SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg (SIT)

Aan het einde van de 20e eeuw werden in Vlaanderen diverse regionale overlegorganen opgericht, waaronder het SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg (SIT), waarin de belangrijkste stakeholders in de thuiszorgsector samenwerken, inclusief huisartsen. Het voornaamste doel van deze instellingen is om de lokale thuiszorg te coördineren, te evalueren en te optimaliseren.

Thuiszorg voor Uw Welzijn

Thuiszorg gaat verder dan alleen zorg en verpleging; het is een toegewijde inzet voor uw welzijn en comfort. Met Persoonlijke Assistentiebudgetten en innovatieve zorgverzekeringen is Vlaanderen op de goede weg om hoogwaardige thuiszorg te bieden. Samenwerking in de sector verzekert dat uw behoeften worden vervuld. Kies voor thuiszorg en omarm de zorg die speciaal voor u is ontworpen.

Heeft U Hulp Nodig in de Regio?

Indien u behoefte heeft aan thuisverpleging in de regio Melle, aarzel dan niet om contact op te nemen met Thuiszorg Melle. Wij staan klaar om u de beste zorg en verpleging te bieden, rechtstreeks bij u thuis. Uw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop.

Thuiszorg Sint-Niklaas – Verpleging op maat