Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuiszorg Bornem

Thuiszorg Bornem nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuiszorg Bornem kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverzorger in Bornem kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Bornem werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuiszorg Bornem experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverzorging in Bornem is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuiszorg Bornem wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuiszorg Bornem kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuiszorg Bornem altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuiszorg Bornem: Uw Welzijn, Onze Prioriteit

Bij Thuiszorg Bornem staat uw welzijn centraal. Wij zijn diep toegewijd om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Onze zorg strekt zich uit tot ver voorbij de periode na een operatie; we onderhouden nauw contact met uw behandelend arts en blijven voortdurend leren om u de best mogelijke zorg te bieden. Ons doel is om samen met u vaste en voorspelbare zorgmomenten te plannen, zodat u nooit onnodig op uw thuisverpleging hoeft te wachten.

Privacy en Comfort voorop

Bij Thuiszorg Bornem hechten we veel waarde aan uw privacy en comfort. Als u dat wenst, dragen onze verpleegkundigen geen witte schorten wanneer ze bij u thuis komen. We streven ernaar om maximaal drie verschillende zorgverleners in de regio Sint-Niklaas bij dezelfde deur in te zetten, voor een vertrouwde en comfortabele ervaring.

Tempus biedt tal van voordelen:

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat uw agenda druk kan zijn. Daarom kunt u ons bellen op 03 369 27 14 en samen plannen we een geschikte afspraak in. We streven ernaar om uw tijd zo goed mogelijk te respecteren. Tijdens het gesprek bespreken we ook welk medisch materiaal mogelijk nodig is.

Toegewijde Verpleegkundigen voor Continuïteit

Een vaste verpleegkundige van Thuiszorg Bornem komt bij u langs om de benodigde zorg te verlenen. Dit zorgt voor consistentie en vertrouwen in uw zorgproces.

Vertrouwde Relatie met Respect voor U

Samen stellen we een vast schema op voor de komende dagen. Onze verpleegkundigen handelen altijd met respect en eerbiedigen het beroepsgeheim, ongeacht uw achtergrond, geloof of filosofische overtuiging. Bij Tempus Thuisverpleging werken we vanuit een visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en Thuishulp op Maat, 7 Dagen per Week

Daarnaast werken we snel en efficiënt dankzij moderne technologieën, wat betekent dat we zonder lange wachtlijsten kunnen opereren. Bij Tempus Thuiszorg Bornem kunt u rekenen op betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat, zeven dagen per week. Omdat zorg beschikbaar moet zijn wanneer u het nodig heeft!

Verpleging of Hulp aan Huis in Bornem Nodig?

Bent u op zoek naar betrouwbare hulp aan huis in Bornem? Aarzel dan niet om ons te bellen op 03 369 27 14 of stuur een e-mail naar info@tempusverpleging.be voor de benodigde thuiszorg. U kunt ook eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Het team van Thuiszorg Bornem zal snel contact met u opnemen om een persoonlijk zorgplan op te stellen. Uw welzijn is onze prioriteit!

Persoonlijke Zorg op Maat

Bij Thuiszorg Bornem begrijpen we dat elke patiënt unieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om persoonlijke zorgplannen op maat te maken die perfect aansluiten op uw situatie. Of u nu behoefte heeft aan wondverzorging, medicatiebeheer, fysiotherapie, of hulp bij dagelijkse activiteiten, onze deskundige verpleegkundigen staan klaar om u te ondersteunen.

Snelle Respons in Noodgevallen

Bij Thuiszorg Bornem begrijpen we dat noodsituaties zich onverwachts kunnen voordoen. Daarom bieden we een snelle respons en beschikbaarheid, zelfs buiten reguliere kantooruren. U kunt altijd op ons rekenen om u te helpen wanneer u ons het meest nodig heeft.

Onze Deskundige Diensten: Palliatieve Zorg

Voor patiënten met een levensbeperkende ziekte bieden we gespecialiseerde palliatieve zorg om pijn te verlichten en de kwaliteit van leven te verbeteren. Ons toegewijde team staat aan uw zijde om u en uw familie te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode.

Dementiezorg

Bij Thuiszorg Bornem hebben we begrip voor de uitdagingen waarmee mensen met dementie en hun families worden geconfronteerd. Onze verpleegkundigen zijn getraind in dementiezorg en kunnen u helpen bij het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving.

Postoperatieve Zorg

Na een operatie is het belangrijk om goed te herstellen. Ons team van verpleegkundigen is ervaren in het bieden van postoperatieve zorg, het controleren van wondgenezing en het beheren van medicatie om een vlotte herstelproces te garanderen.

Contacteer Ons

Bij Thuiszorg Bornem staan we altijd paraat om u te ondersteunen. Uw welzijn is onze hoogste prioriteit, en we zijn trots op de kwaliteit van zorg die we bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op 03 369 27 14 of stuur een e-mail naar info@tempusverpleging.be voor meer informatie of om uw zorgbehoeften te bespreken. We kijken ernaar uit om u te helpen een gezonder en comfortabeler leven te leiden in uw eigen vertrouwde omgeving.

Thuiszorg Bornem

Wij Bedienen de Regio

Onze diensten zijn beschikbaar in de volgende regio’s:

 

Onze Meest Voorkomende Zorgverlening omvat:

 

Thuiszorg: Een Onmisbaar Element van Moderne Gezondheidszorg

Thuiszorg vormt een onmisbaar onderdeel van de hedendaagse gezondheidszorg, waarbij zorg en verpleging direct aan huis worden verleend. Het is een integraal onderdeel van de extramurale gezondheidszorg, die ook wel bekend staat als eerstelijns gezondheidszorg. Deze vorm van zorg omvat een breed scala aan diensten, variërend van verpleging tot kraamzorg, huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging en gespecialiseerde zorg en verpleging.

Thuiszorg in Vlaanderen: Uw Persoonlijk Assistentiebudget (PAB)

Sinds het begin van de 21e eeuw hebben inwoners van Vlaanderen met een Persoonlijk Assistentiebudget (PAB) de mogelijkheid om hun eigen thuiszorg te regelen met behulp van dit budget. Ondanks beperkte financiële middelen wordt er hard gewerkt om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden door extra financiering toe te kennen.

Zorgverzekering via Zorgkassen: Een Innovatieve Stap

Een andere belangrijke ontwikkeling in deze periode is de zorgverzekering die wordt georganiseerd door zorgkassen. Deze onafhankelijke instanties of organen zijn gelieerd aan een mutualiteit/ziekenfonds of het OCMW. De zorgverzekering fungeert als aanvulling op de invaliditeitsuitkeringen van het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) en de financiële tegemoetkomingen van de Belgische Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid voor ouderen met zorgbehoeften en personen met een handicap.

Samenwerking in de Thuiszorg: Het SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg (SIT)

Aan het einde van de 20e eeuw werden in Vlaanderen diverse regionale overlegorganen opgericht, waaronder het SamenwerkingsInitiatief Thuiszorg (SIT), waarin de belangrijkste stakeholders in de thuiszorgsector samenwerken, inclusief huisartsen. Het voornaamste doel van deze instellingen is om de lokale thuiszorg te coördineren, te evalueren en te optimaliseren.

Thuiszorg voor Uw Welzijn

Thuiszorg gaat verder dan alleen zorg en verpleging; het is een toegewijde inzet voor uw welzijn en comfort. Met Persoonlijke Assistentiebudgetten en innovatieve zorgverzekeringen is Vlaanderen op de goede weg om hoogwaardige thuiszorg te bieden. Samenwerking in de sector verzekert dat uw behoeften worden vervuld. Kies voor thuiszorg en omarm de zorg die speciaal voor u is ontworpen.

Heeft U Hulp Nodig in de Regio?

Indien u behoefte heeft aan thuisverpleging in de regio Beveren, aarzel dan niet om contact op te nemen met Thuiszorg Beveren. Wij staan klaar om u de beste zorg en verpleging te bieden, rechtstreeks bij u thuis. Uw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop.

Thuiszorg Sint-Niklaas – Verpleging op maat