Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuiszorg Beveren

Thuiszorg Beveren nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuiszorg Beveren kiezen?

  • Zorg op maat: Uw thuisverzorger in Beveren kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
  • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Beveren werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
  • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuiszorg Beveren experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
  • 24 uur op 24 uur:  Thuisverzorging in Beveren is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
  • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij ThuiszorgBeveren wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
  • Toegang tot je gegevens: Bij Thuiszorg Beveren kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
  • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuiszorg Beveren  altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuiszorg Beveren: Kwalitatieve Zorg voor U

Uw Welzijn, Onze Focus

Bij Thuiszorg Beveren staat uw welzijn centraal. Ons ultieme doel is om u te ondersteunen bij het zo lang mogelijk genieten van uw vertrouwde leefomgeving. Onze zorgverlening gaat verder dan alleen postoperatieve zorg. We onderhouden nauw contact met uw behandelend arts en blijven voortdurend leren om u de best mogelijke zorg te bieden. Samen met u plannen we vaste en voorspelbare zorgmomenten, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten op thuisverpleging.

Privacy en Comfort

Privacy en comfort zijn van essentieel belang bij Thuiszorg Beveren. Als u dat wenst, dragen onze verpleegkundigen geen witte schorten wanneer ze bij u thuis komen. We streven ernaar om maximaal drie verschillende zorgverleners in de regio Sint-Niklaas bij dezelfde deur in te zetten, voor een vertrouwde en comfortabele ervaring.

Tempus: Uw Betrouwbare Zorgpartner

Tempus Thuisverpleging biedt diverse voordelen om uw welzijn te waarborgen:

Flexibele Afspraken

Bij Tempus Thuisverpleging begrijpen we dat uw agenda druk kan zijn. Bel ons op 03 369 27 14 en we plannen samen een geschikte afspraak in. We respecteren uw tijd en bespreken tijdens het gesprek ook welk medisch materiaal mogelijk nodig is.

Toegewijde Verpleegkundigen

Een vaste verpleegkundige van Thuiszorg Beveren komt bij u langs om de benodigde zorg te verlenen. Dit garandeert consistentie en vertrouwen in uw zorgproces.

Vertrouwde Relatie

Samen stellen we een vast schema op voor de komende dagen. Onze verpleegkundigen handelen altijd met respect en eerbiedigen het beroepsgeheim, ongeacht uw achtergrond, geloof of filosofische overtuiging. Bij Tempus Thuisverpleging werken we vanuit een visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en Thuishulp op Maat, 7 Dagen per Week

Daarnaast werken we snel en efficiënt dankzij moderne technologieën, wat betekent dat we zonder lange wachtlijsten kunnen opereren. Bij Tempus Thuiszorg Beveren kunt u rekenen op betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat, zeven dagen per week. Omdat zorg beschikbaar moet zijn wanneer u het nodig heeft!

Verpleging of Hulp aan Huis in Beveren Nodig?

Bent u op zoek naar betrouwbare hulp aan huis in Beveren? Aarzel dan niet om ons te bellen op 03 369 27 14 of stuur een e-mail naar info@tempusverpleging.be voor de benodigde thuiszorg. U kunt ook eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Het team van Thuiszorg Beveren zal snel contact met u opnemen om een persoonlijk zorgplan op te stellen. Uw welzijn is onze prioriteit!

Thuiszorg Beveren

Wij Bedienen de Regio

Onze diensten zijn beschikbaar in de volgende regio’s:

 

Onze Meest Voorkomende Zorgverlening omvat:

 

De Belangrijkheid van Thuisverzorging

Thuisverzorging is een essentieel onderdeel van de moderne gezondheidszorg, waarbij zorg en verpleging rechtstreeks bij u thuis worden verleend. Dit maakt deel uit van de extramurale gezondheidszorg, die ook wel bekend staat als eerstelijnsgezondheidszorg. In dit artikel zullen we de betekenis en verschillende aspecten van thuisverzorging in detail bespreken.

Sinds het begin van de 21e eeuw hebben inwoners van Nederland met een Persoonsgebonden Budget (PGB) de mogelijkheid om hun eigen thuiszorg te organiseren met behulp van dit budget. Ondanks beperkte financiële middelen wordt er hard gewerkt om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden door extra financiering toe te kennen.

Een ander belangrijk initiatief dat in deze periode is ontstaan, is de zorgverzekering die wordt georganiseerd door zorgverzekeraars. Deze onafhankelijke instanties zijn verbonden met zorgverzekeraars en de overheid. De zorgverzekering fungeert als aanvulling op de uitkeringen vanuit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) en de financiële ondersteuning van de Nederlandse overheid voor ouderen met zorgbehoeften en personen met een handicap.

Samenwerking in de Thuiszorg

Aan het einde van de 20e eeuw werden in Nederland verschillende regionale overlegorganen opgericht, waaronder het Samenwerkingsinitiatief Thuiszorg (SIT), waarin de belangrijkste belanghebbenden in de thuiszorgsector samenwerken, waaronder huisartsen. Het voornaamste doel van deze instellingen is om de lokale thuiszorg te coördineren, te evalueren en te optimaliseren.

Verschillende Diensten binnen Thuisverzorging

Thuisverzorging omvat een breed scala aan diensten die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van patiënten in hun eigen huis. Enkele van de belangrijkste diensten die worden aangeboden, zijn:

1. Verpleging

Verpleegkundigen bieden professionele medische zorg aan patiënten thuis. Dit omvat het toedienen van medicijnen, wondverzorging, en het monitoren van vitale functies.

2. Kraamzorg

Kraamzorg omvat de ondersteuning en zorg voor moeders en pasgeboren baby’s in de eerste dagen na de geboorte. Het omvat hulp bij borstvoeding, babyverzorging en emotionele ondersteuning.

3. Huishoudelijke Verzorging

Dit type zorg richt zich op het helpen met dagelijkse huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, koken en boodschappen doen, om patiënten te ontlasten.

4. Persoonlijke Verzorging

Persoonlijke verzorging omvat hulp bij activiteiten zoals wassen, aankleden en mobiliteit, vooral voor patiënten die beperkt zijn in hun zelfstandigheid.

5. Gespecialiseerde Zorg en Verpleging

Voor patiënten met specifieke medische aandoeningen zijn er gespecialiseerde zorgdiensten beschikbaar, zoals palliatieve zorg, revalidatie en psychische gezondheidszorg.

Het Voordeel van Thuisverzorging

Thuisverzorging biedt tal van voordelen voor patiënten. Het stelt hen in staat om in hun vertrouwde omgeving te blijven, wat vaak bijdraagt aan een sneller herstel en een betere kwaliteit van leven. Bovendien vermindert het de kosten en de druk op ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

In conclusie, thuisverzorging is van onschatbare waarde voor de gezondheidszorg, en het blijft evolueren om aan de behoeften van patiënten te voldoen. Het biedt een persoonlijke en toegewijde benadering van zorg, die de algehele gezondheid en het welzijn van mensen in Nederland bevordert.

Heeft U Behoefte aan Hulp in de Regio?
Indien u behoefte heeft aan thuisverpleging in de regio Beveren, aarzel dan niet om contact op te nemen met Thuiszorg Beveren. Wij staan voor u klaar om u de beste zorg en verpleging te bieden, rechtstreeks bij u thuis. Uw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop.

Thuiszorg Sint-Niklaas – Verpleging op maat