Waarom voor ons kiezen?

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking. Onze werking is discreet en voorspelbaar. Alle kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht met uw mutualiteit.

Stap 1 tot 4

Stap 1: U belt 03 369 27 14.

Stap 2: We maken een afspraak en bepalen een tijdstip wanneer het u past. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.

Stap 3: Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

Stap 4: We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen.

Thuisverpleging Zottegem nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Tempus Thuisverpleging Zottegem kiezen?

 • Zorg op maat: Uw thuisverpleegkundige in Zottegem kijkt samen met u en uw mantelzorger(s) hoe we u van de beste zorg kunnen voorzien. Wij bieden alle mogelijke zorgen aan: Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. eenvoudige tot complexe wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgvraag bieden wij zorg op maat!
 • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in  werken met alle disciplines in de zorg samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverleners (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van u als zorgvrager opmerkelijk verbeterd.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Uw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging  experten in diabetes, palliatieve zorg, wondzorg, psychiatrie etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest gerichte zorg kan worden verleend.
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Zottegem is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Niet alleen in de week maar ook in het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Wanneer nodig komen wij ook meerdere keren per dag langs.
 • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging wonen in dezelfde regio. Dit maakt het mogelijk om steeds in een mum van tijd bij u thuis langs te komen.
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Zottegem kan je heel gemakkelijk inzage krijgen in uw gehele zorggeschiedenis.
 • Contact en overleg met je (huis-)arts:  We hechten veel belang aan communicatie met de verschillende betrokken zorgverleners. Met het elektronisch patiëntendossier is het zeer gemakkelijk om de huisarts van de nodige informatie te voorzien, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Zottegem altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Zottegem

Thuisverpleging Zottegem nodig? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom voor Thuisverpleging Zottegem Debby Van De Giessen kiezen?

Zorg op maat: Jouw thuisverpleegkundige in Zottegem kijkt samen met jou en jouw mantelzorger(s) hoe we de beste zorg kunnen bieden. Ons takenpakket houdt tal van zaken in. Van hygiënische zorgen tot de meest technische zorgen (bv. wondverzorging, inspuitingen, oncologische zorg thuis, stomazorgen, alles ronde chemo- en pijnpompen…). Voor elke zorgbehoefte hebben wij een oplossing op maat.

Thuisverpleging Zottegem

 • Totaalzorg: De thuisverpleegkundigen in Zottegem werken interdisciplinair samen. Dit wil zeggen dat we in overleg met andere zorgverstrekkers (bv. arts, kinesitherapeut, podoloog…) zoeken naar een totaaloplossing. Op die manier wordt de levenskwaliteit van de zorgvrager aanzienlijk verbeterd.
 • Klein team met experts ter ondersteuning: Jouw vaste verpleegkundige kan altijd beroep doen op een team van gespecialiseerde collega’s. Zo hebben we bij Thuisverpleging Zottegem experten in diabetes, wondzorg etc. In complexe situaties vindt er een overleg plaats tussen de verpleegkundige en de expert, zodat de meest adequate zorg kan aangeboden worden.
 • 24 uur op 24 uur:  Thuisverpleging in Zottegem is 24u/ 24u en 7/7 beschikbaar voor elke zorgaanvraag. Ook tijdens het weekend en op feestdagen, krijgt de zorgvrager alle zorg die nodig is. Afhankelijk van de zorgbehoefte kunnen we meerdere keren per dag langskomen.
 • Altijd hulp dichtbij: Onze verpleegkundigen bij Thuisverpleging Zottegem wonen in dezelfde regio, waardoor de zorgvraag snel beantwoord wordt
 • Toegang tot je gegevens: Bij Thuisverpleging Zottegem kan je gemakkelijk toegang krijgen tot jouw gehele zorggeschiedenis.
 • Contact en overleg met je (huis-)arts: De thuisverpleegkundige informeert de verschillende betrokken zorgverleners via het elektronisch patiëntendossier. Op die manier heeft de huisarts de nodige informatie ter beschikking, om de situatie op de voet te volgen. In dringende gevallen nemen we bij Thuisverpleging Zottegem altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Thuisverpleging Zottegem

Thuisverpleging Zottegem: het team van Debby Van De Giessen 

In het team van Debby Van De Giessen zal u naast totaalzorg op maat, professionele zorg krijgen. Technieken worden continu bijgeschaafd, door het volgen van bijscholingen. Zo werken wij up-to-date en volgens de nieuwste wetenschappelijke richtlijnen.

Het team van Debby Van De Giessen zijn een vaste waarde als thuisverpleegkundigen in Zottegemen omstreken. Ze staan gekend voor een erg persoonlijke aanpak. Dit fantastische team is werkzaam in:

 • Zottegem
 • Elene
 • Erwetegem
 • Godveerdegem
 • Grotenberge
 • Leeuwergem
 • Oombergen
 • Sint-Goriks-Oudenhove
 • Sint-Maria-Oudenhove
 • Strijpen
 • Velzeke-Ruddershove

Staat uw gemeente niet in de lijst, maar woont u in de regio van Thuisverpleging Zottegem? Contacteer ons en we zoeken samen naar een oplossing bel: 0469 19 97 99   of via het contactformulier.

Hoeveel kost thuisverpleging in Zottegem?

 • Derdebetalersregeling: Bij thuisverpleging Zottegem factureren we de kost van jouw verzorging rechtstreeks aan jouw ziekenfonds. Hierdoor hebben we een doktersattest nodig. Aan de hand van het attest betaalt je ziekenfonds de toegediende zorgen aan thuisverpleging Zottegem terug.  De wet bepaalt dat slechts een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Voor deze zorgen zullen wij een vergoeding vragen. Indien dergelijke zorg van toepassing is voor uw situatie, zullen wij u hierover vooraf inlichten.
 • Bewijsstuk: Maandelijks zal jouw verpleegkundige een overzicht voorzien met alle zorgen die gefactureerd werden aan je ziekenfonds. Van de zorgen die je zelf moet betalen, ontvang je naast het bewijsstuk een kostenoverzicht.

Thuiszorg Sint-Niklaas – Verpleging op maat