Thomas Van de Poele

Hallo,ik ben Thomas.

Al van kleins af aan wist ik, dat ik in de zorg wilde werken omdat ik sociaal en zorgzaam ben. Gedurende mijn opleiding merkte ik dat het menselijke en het technische mij enorm aantrok. 

Daarom ben ik in eerste instantie in een ziekenhuis gaan werken, waar ik ondertussen al 7 jaar werkzaam ben. 

Het idee om thuisverpleging te gaan doen speelde al langer in mijn hoofd, ook omdat deze stage tijdens mijn opleiding me wel beviel. Uiteindelijk ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan en hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. 

Waarom twee jobs?

De combinatie van thuisverpleging en in een ziekenhuis werken spreekt mij enorm aan omdat het mij in staat stelt om mijn expertise toe te passen van het ene vakgebied in het andere en ook omdat de afwisseling leuk is. 

Ik probeer mijn werk altijd uit te voeren met een glimlach en een gezonde dosis humor. 

Voor mij is respect, kwalitatieve zorg en tijd maken voor patiënten echt een prioriteit en probeer ik ook deze telkens opnieuw toe te passen.